İlk olarak haylaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOluyup bilinçlenmeli, karamsar olup olmaması kendisini bağlar. Ama okusada okumasada senin gibi bağnaz olmamalı.Kazim Koyuncu:
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher üye okumalıBir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanki elindeki stoperlerin futbolcu tipi varbu lafları etmişse elindekileride gönderecek o zaman.
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Şampiyon olduğumuz yıl bile oyuncularımız 1-1.5 m€ arası maaşlar alıyordu max. Ondan sonra Zokora ve Onur ile bir artış oldu ve ipin ucu kaçtı. Şimdi önüne gelene 2.5 tavan ücret. Onur+Cardozo+Ndoye+Mbia 10 m€ kafadan bizim zaten maaş bütcemiz 23 kişilik kadroda 30m€ yu geçmemesi lazım, sıkıntı büyük şampiyon olamayız bunu herkes kendi adı kadar biliyor. 2.olsan bile büyük başarı onu da olamazsın. Shota ile zaten hiçbirşey olmaz.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleN'doye'nin yanına birde türk forvet almalıyız. Cardozo bitmiş tükenmiş adeta lige hiç mi hiç hazır değil. Ve stopere beyaz tenli soğuk kanlı birini almalıyız.
İyi güldüm valla& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleN'doye'nin yanına birde türk forvet almalıyız. Cardozo bitmiş tükenmiş adeta lige hiç mi hiç hazır değil. Ve stopere beyaz tenli soğuk kanlı birini almalıyız.Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
İlk olarak haylaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBagnazmi neyse saygilar vardir elbet bir bildiginEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
'Herşeyin doğrusunu ben bilirim' hastalığı başa bela. Forumda malesef yaygın bu hastalık. Allah şifa versin.
'Bence' diye bir kelime var Türkçede. Hiç olmazsa bunu kullanın. En doğrusunu siz biliyor olsanız da mütevazilik yapmış olursunuz.
Hoş değil, sevgiler...
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un şehre getirip sağlık kontrollerini geçemediği için geri gönderdiği Samba'yı gören Şota Arveladze'nin bir hayli şaşırdığı ortaya çıktı. Kilolu olan Samba hakkında Şota'nın "Bu benim tanıdığım Samba değil, Mike Tyson gelmiş. Ben futbolcu istiyorum, ağır sıklet boksörü değil" dediği öğrenildi.
Espriler şakalar- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVINCENT ABOUBAKAR(tek forvet)
Ayew----Okay---Quincy Promes
Ekici -----Mbia
Baba Rahman--Antonio Rüdiger--Daniel Carriço-Bosi(cavanda)
OnurRonaldo Ramos Thiago Silva David Luiz vs.
Bunlari neden yazmadin hazır imkansız kadrolari yazmışken ?
Baba Rahman için neler teklif edildi biliyormusun ? 10 senede göremiyeceğimiz para o da sadece bonservis olarak
Yorum
-
ANIL, 1.si Cardozo için yazdıklarına pişman olacaksın. Bu arada Uefa Mali Kriterlerinde borcun şunu geçmemeli diye birşey varmı bilmiyorum ama Gelir Gider dengesi işin muhasebesi iktisadı klübün verdiği taahütler ve gerçekleşenler büyük sorun. Beşiktaş'ın maaş bütçesinde pek bir problem yok şişkin bir kadro değil tam tersi dar bir kadrosu var. Bjk'nin Mali Kurulda borcu 595 açıklamıştı. Bu forumda niye sürekli 1 katrilyon 1.5katrilyon yazılıyor onu da anlmadım.Ey Türk Gençliği!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum