Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Erken havaya girme ve gaza gelme merasimleri başlamış.

Önce bismillah 5. Haftayı bir görelim...

Aynen abi size katılıyorum. Daha ligin 2. Haftası. Su milli araya bi 9 puanla girelim de hayırlısı ile..daha cook yol var..
      Geçici sakatlıklar olacak sarı kart cezaları olacak hakem hataları olacak olacakta olacak..

Ama her şeye rağmen kaldı 76 puan yanii

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sol bek alaydık Constantı önde de değerlendirebilirdik, 2 transfer yapmış gibi olurduk.Çünkü Constant şimdilik bekte sırıtmasa da oyun içinde bulunduğu mevkide mutsuz gözüküyor.İlerde sorun çıkartabillir...
        Hocam sorundan ziyade defansif anlamda ben yetersiz görüyorum yani Cavanda ve Constant'ı bir kefeye koysak Cavanda bek imajını daha net veriyor... Consant'ın geri dönüşleri çok zayıf bu kapasitesiyle ben ona %40-50 civarında bir başarı payesi biçerim...
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Görüşlerine sonuna kadar saygı duyuyorum Renkdas ama bir etooyu tercih ederdim cardozoya
          buna kesinlikle birşey diyemem.tercihindir ve bana saygı duymak düşer.
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• deniz le sefa yı verip,antepten muhammedi alamazmıyız,
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fener tam bir cadı kazanı olmuş
              bu kadar yıldızı yabancı bir adam gelip takım yapamaz
              işleri zor
              Ufukta Diego - Nani savaşı var. Hatta başladı bile.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dinamo Moskovalı olan
                Eyvallah dünyada Douglas tükenmez hangisi dedim [emoji3]

Envoyé de mon ASUS_Z00AD en utilisant Tapatalk
                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynen abi size katılıyorum. Daha ligin 2. Haftası. Su milli araya bi 9 puanla girelim de hayırlısı ile..daha cook yol var..
                  Geçici sakatlıklar olacak sarı kart cezaları olacak hakem hataları olacak olacakta olacak..

Ama her şeye rağmen kaldı 76 puan yanii
                  Kardeşim 102 Puan alsak 103 puanlık bir formül icat eder bu sistem merak etme...

O Şampiyonluğun İstanbul dışına çıkmaması için ellerinden gelen herşeyi yaparlar...

Bizim yapacağımız şey şu aşamada takıma destek olmak ve ufak bir kıvılcımla tüm camiayı saran umut ışığının baki kalmasını sağlamaktır...

Ne kadar kızsamda saysamda sövsemde...

Bu hafta bir forma alacağım...

Gs maçında da muhtemelen Trabzon'da olacağım...

Taraftar gereğini yapsın takım layık olanı oynar zaten diye düşünüyorum... Akıllı ve mantıklı davranıp hareket edersek birilerinin çarkına çomağı sokarız...
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Bu haftadan alınması gereken ders:

Çok forvet be hucumcuyla çıkınca çok hücum yapmıyorsunuz. Orta saha ne kadar dengeliyse o kadar takımsiniz.

Yorum

• Vallaha destek bekliyordum çok tepki aldım. Şaşırdım doğrusu
                      İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      En büyük eksiğimiz stoper ve sağ kanat. Birini hallediyoruz işte. Kaliteli oyuncuya para vermekten çekinme, yeterki çöp olmasın
                      Abi çekinmeyelim de kazık da yemeyelim ya. Bu adamın transfer sezonu başında 1.5 milyona celta vigo'ya gitme durumu vardı. Bence verilmesi gereken bonservis 3 milyon euro ya da Medjani'yle kafa kafaya olmalı.

İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Valla anlayamadım renktaş demek istediğini bu adam seni şampiyon yapabilecek kalitede bir defans mı değil mi bilmiyosun ama bonservisi yüksek diyosun ilginç

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Evet bilmiyorum ama işte bu piyasada sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalmış bir oyuncuya 6-7 milyon veriliyorsa kendisini bir çok şekilde ispatlamış olması lazım. Papy'de bence kendisini o şekil ispatlamış biri değil.
                      İlk olarak doctorsurgeon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu bahsettiğin adamlar o kadar ediyorsa Papy de eder merak etme
                      Bahsettiğim adamlara o paralar verildi diye çok dalga geçildi, kendi taraftarları tarafından çok küfürler edildi. Ama o isimler Papy'den daha popülerdi, Fransız'lar tarafından Papy'den daha kalite görülen stoperlerdi. Ve sözleşmelerinin son yılları değildi. Bu durumda diyorum ki bu para çok.

Yorum

• Pereira diyor ki çok zor bir takıma karşı oynadık. Stsl çok zor bir lig. Zemin çok kötü. Avrupa maçı bizi etkiledi. Ne güldüm arkadaş ya. Çok durmaz bu herif. Ama keşke dursa...

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Mbia Marin'e kefil oldu heralde..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Fiorentinali bir genç muthis frikik atti Milan'a
                            Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Cavanda yaş, maliyet, fayda açısından örnek bir transfer. Iyiki Şeneri almamışız diyeceğimi hiç sanmıyordum. Gerçekten harika bir transfer. Lazio bu adamı niye bize verdi hala anlamıyorum ama iyiki de verdi.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Videodaki adam cok isimizi gorur.

Tam aradigimiz adam...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X