Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rize'nin klübede 1-2 hızlı oyuncusu olsaydı iyi olurdu. Serdar Gürler'i alsa ya şu Hikmet Karaman.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• yağmur var
      bereket var
      Rize 2 -1 kazanır İNŞAALLAH...
      drugstore-catalog.com

Yorum

• Moral bozmak yok kardesim
        Moral bozan realist olan bari bu sezon sussun
        Biz mustafa rasit in saparali kadrosuna bile inandik
        Bu kadro Trabzonspor tarihinin en buyuk yatirimidir
        Biz sampiyon olucaz kardesim
        Lami cimi yok
        Millet 3 sene sampiyonluk sozu veriyor neye gveniyor
        Lobiyse lobi
        Cuper se cuper
        Bu sene o sene
        Bu sene şike de yetmeyecek

Yorum

• bu ne kalabalik

Yorum

• Ahmet ilham nefretim ya. Bize karşı kendini yırtar. Herkes ilerde kaleciye dönüyor topu.
            ( ゚д゚)

Yorum

• misafirler ne kadar cok boyle

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Garezim yok. Aksine Boşnak futbolcuları severim ama aradığımız adam değil ve vasat.

Resmen silahı almış dolu şarjörle rus ruleti oynuyoruz halbuki doğru bir adım ile resmen şampiyon oluruz. Şu son virajları Dönmeyi bir türlü beceremiyoruz.

Marin'in yanına almazlar daha tren kaçtı. Keşke Nakoulma alınsaydı daha iyidi.

InsAllah seni yaniltir hocam.. Bence Ekici patlmasi yapacak..
                ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Bizim defans oldu sana 3. köprü..
                  Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    anderlecth in beğenmediği adamı biz beğenmeyince mi sorun oluyor ki şuan stoperleri ve kanatları çık avrupa klasında bir kadro var .
                    gerçekten Anderlecht taraftarinin Marko hakkinda dediklerini videoya çekip atmayi dusunuyorum buraya...

adam kotumu iyimi anlamadik hep sakat diyorlar...

Ama Sota hepimizden iyi biliyor futbolu futbolcuyu istiyorsa vardir bi bildigi...
                    Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• son hafta şu anadolu kulüplerine eldekileri 3e 5e bakmadan yollasak.kalırsalar takım huzuru açısından sıkıntı çıkarabilirler
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• fener puan kaybederse yaparmı panik transferIeri daha bi güzeI para harcar mı
                        sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          marinin yetenekleri belli gelmesini istiyorum bende ama öyle çok heyecanlandırıcı bir isim değil bu oyuncu performanslarından sonra .
                          Saka Yaptim Umarim Ciddiye almamissindir

Ekici ornegi olsunda gorun siz
                          ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                          ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            InsAllah seni yaniltir hocam.. Bence Ekici patlmasi yapacak..
                            inşallah alınmaz
                            alınırsa da inşallah yanıltır ama zor

Yorum

• Ofoedu'yu alıp birkaç oyuncu versek, kiralasak fena mı olur? Sağ kanatta kullanırız, dinamik bir oyuncu
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Saka Yaptim Umarim Ciddiye almamissindir

Ekici ornegi olsunda gorun siz
                                yok yok , inşallah dediğin olur biz kazanırız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X