Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yumlu Yerine Douglas
    Zeki Yerine Cavanda
    Akbas Yerine Constant
    Soner Yerine Ekici
    Fatih Yerine Mbia
    Sefa Yerine Marin
    Janko yerine Ndoye , Cardozo

Ne acilar cekmisiz artik.. Peygamber Sabrı gibi Sabır varmış bizde ..
    ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
    ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Hurmayi sevmem ama alacagi her futbolcuya benden onay var artık

Yorum

• Keske sikecilerle 5-6 haftada oynasaydik. Koyar gecerdik. Neyse Transferler gelsin. Artik sira taraftarda. Kombine forma ne varsa saldiralim.
        HY67...

Yorum

• Medjani tam bir joker kesinlikle gönderilmemeli
          KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Marin cacığını aldık sonunda demek.

Neyse hayalini kurduğumuz fizikli yardıran siyahi oyuncuyu seneye alırız. Marin'den de kiralık diye rahat kurtuluruz.

Hocam Sende Marine garez var

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Marin cacığını aldık sonunda demek.

Neyse hayalini kurduğumuz fizikli yardıran siyahi oyuncuyu seneye alırız. Marin'den de kiralık diye rahat kurtuluruz.
              Marin ın yanına sağ kanat alınmalı , dünden beri dediğim Nakoulma daha yazmıycam o kadar yordu beni

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beyler
                Ozellikle medyada bu takima bok atan her zibidiye mail yoluyla protesto yoluyla ne olursa olsun gereken cevabi vermemiz lazim
                Oyle oturdugun yerden izlemek yok
                Elimizi tasin altina koyalim
                Bu sene bu takimin arkasinda durmazssak adam diye gecinmeyelim
                👏👏👏👏👏

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
                Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• Marini Begenmeyecek kadar gelismisiz..

Yorum

• Yav Bu Marin size ne etti gardas. Masum Masum bakiyor yandan cocuk.. Resmen gel beni al gel.beni al diyor.

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cidden Sampiyonlugun su kadro oturduktan sonra ve taraftar destek verdikten sonra gelecegine inanmayan var mi ? Hakemler falan ayri konu.
                      valla real madrid takımını getirip Ts forması giydirsek yine şampiyon olamayız, gerekirse ligi iptal ederler yine bizi şampiyon yapmazlar, bu iş sanıldığı kadar basit değil, lobimiz var mı ? yok, daha kazandığımız şampiyonluğu bile becerip alamadık. 4. yıldız davasına yedirmezler bence bize, belki en fazla 2. lik onda da ŞL ye katılamayız ön elemeyi geçip. bana kalırsa bu takım mart başı gibi havlu atmış olur bu takım sanıldığı kadar iyi değil, 2 galibiyet aldık ama henüz takım değiliz

eğer bir takım 1-2 futbolcusuna bağlıysa o zaman şampiyonluktan falan söz etmesin, ekici mbia yı çıkart konyaspordan farkımız kalmaz
                      En son elohim_61 tarafından düzenlendi; 23.08.2015, 23:19.
                      "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• medjani kalması taraftarıyım adam her türlü joker bir sakatlık falan olur dursun buralarda
                        #50 Jackson Avelino Coelho
                        #7Miroslaw Szymkowiak
                        #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Geçen sene Mbia'nın yerinde Fatih Atik oynuyordu.Hey gidi hey..

Yorum

• Can sıkan mutsuz eden tipleri sevmem. Onlardan da olmayı hiç istemem ama lig uzun maraton. 2 maç aldık diye şampiyonluk havalarına girmeyelim. 2 maç yenilmiş olsaydıkta şampiyonluk umutlarımız bitmiş olmayacaktı. Sabır gerek, büyük sabır. Nokta atışı transferlerle kadromuzu güçlendirmeliyiz. Gerisini hep beraber izleyeceğiz. Umarım ipi göğüsleyen taraf oluruz ama dediğim gibi lig çooook uzun maraton.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              valla real madrid takımını getirip Ts forması giydirsek yine şampiyon olamayız, gerekirse ligi iptal ederler yine bizi şampiyon yapmazlar, bu iş sanıldığı kadar basit değil, lobimiz var mı ? yok, daha kazandığımız şampiyonluğu bile becerip alamadık. 4. yıldız davasına yedirmezler bence bize, belki en fazla 2. lik onda da ŞL ye katılamayız ön elemeyi geçip. bana kalırsa bu takım mart başı gibi havlu atmış olur

Hocam Ben bunlari saymazsak diyorum..

Yorum

• Rize attı Kajer bombası patladi

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X