Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu hız konusundaki ayırt edici özellikleri sabitlemek lazım.sohbet ederken sürekli sorun yaşıyoruz. teknik olarak bir sürü ayrıntısı var.kısa mesafede çabukluk uzun mesafede güçlü kalmak çok değişiyor oyuncudan oyuncuya. bolt dünyanın en hızlı insanı ama çıkışlarda geride kalıyor.biraz mesafe gerekiyor hızını bulması için. yumlu daha dikkatli kısa mesafelerde rakiple yakın kalabiliyor.uzun bacaklarının faydasını görüyor, vücudu ince olduğu için dönüşlerde çok sorun yaşamıyor.aykut'u yazamya gerek duymuyorum.yeteri kadar yerdim kendisini.
    Zamanlama-Hamle-Hızlanma
    Hız-Çabukluk-Hızlanma

Bunların iyice bir kavramsal çözümlenmeye ihtiyacı var bana göre de. (Bolt konusunda dediğin doğru olabilir, Bolt'u pek izlemedim sadece hep kazandığını biliyorum. )

Mesela Aykut'un zamanlama hatalarının çoğunun sebebi hızlanmasının kötü olması. Kısa mesafede hamle hatalarının da sebebi bu çabukluk sıkıntısı.

Futbol sahası 400 metrelik pist yada hipodrom olmadığına göre ve bir mevkideki oyuncunun sprint mesafeside 20 metreyi çok ekstrem bir durum olmadıkça geçmediği için hızdan ziyade bu hızlanma çabukluk çok önemli, şahsi fikrim.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• @Kaka6191 sen kendin saygısızsın. Güzel güzel konuşurken ''uyduruyorsun'', ''sallıyorsun'' tarzı şeyler demiştin bana geçenlerde. Ve bir çok tartışma da gördüm, insanları küçük görmeye çalışıyordun.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ne açamazmışım ? altı üstü benden 4 yaş büyüksün ,sen burada kendinden büyüklere balık önerirken iyi bende bunu sana önerdim bu kadar mı dokundu ? . bi daha kayda alma lütfen . senin üslübun çok edepli burada ufaklık falan diyip aklınca bir şeyler yaptığını düşünüyorsun .
        Yorum yazdığım kişinin yaşı gözükmüyordu yanlış hatırlamıyorsam, ben yöremizin bir ürününü önerdim kendim de tüketimini sık sık yaptığım bir gıda Balık. Balık ve balık yağının hafızaya iyi geldiğini de tıp doktorları yada öyle bildiğimiz kişilerin önerisidir. Kimseye hakaret yok burda, kendim kullanıyorum kendime mi hakaret ediyorum yani. Zaten benden büyük olduğunu bilsem de abi diye hitap ederdim. Resminden daha ufak olabileceğini düşündüm, kusura bakma. Aramızda 3-5 yaştan çok daha fazla var onu anladım Sağlıcakla kal.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben de o yüzden sordum
          savunma mı daha öncelikli hücum mu?
          medjani de gol şansı olan oyunculardan biri üstelik
          okay bu stresli maçı kaldırabilir mi ? ben çok beğeniyorum okayı
          bu yıl değerini 5 e katlayabilir biraz daha hızlanmalı güçlenmeli. medjani 90 dk hiç yorulmuyor
          Kesinlikle kaldırır defansıf yönü zaten okayın daha ağır basıyor ve çok temiz top kaanıyor burda en büyük iş m'bia-okay ın önünde oynayacak kişinin oluşturacağı kordinasyon kapılan toplar iyi kullanılmalı kontraları yapamıyoruz düzgünce iyi kontra yapabilsek maç bizim derim kesin ama yusuf tam bir akılsız gibi oynadıgıdan işimiz zor.

Yorum

• 1.14'ten sonra beyler. Hiç unutamıyorum...
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @Kaka6191 sen kendin saygısızsın. Güzel güzel konuşurken ''uyduruyorsun'', ''sallıyorsun'' tarzı şeyler demiştin bana geçenlerde. Ve bir çok tartışma da gördüm, insanları küçük görmeye çalışıyordun.
              Beklerin öne çıkmasını tartışmıştık.
              Sen Fenerbahçe'nin M.Topal-Emre-Meireles ile çok güçlü bir orta sahası vardı geçen sezon demiştin. Rahat rahat bekleri çıkabilir bu kurguyla yazmıştın.

Bende sallıyorsun dedim evet, Çünkü o orta saha üçlüsü 34 maçta sadece 6 kez bir arada oynadı 2 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyet istatislikleri dedim. Bana karşı ortaya koyduğun tezin altı tamamen boştu, birlikte oynamayan adamları bir araya getirip Fb'nin önceki yıl başarılı oyun sistemini bizim bu yüzden oynayamacağımızı söyledin.

Kusura bakma aynı cümleyi yani Topal-Emre-Meireles bir daha desen, yine sallıyorsun derim. Onlar birlikte sezonun %90'ında oynamadı.

Başka kime hakaret etmişim, aşşağılamısım maşallah seceremi tutmuşsun arkadaşım. Onları da söyle onlara da cevap vereyim.
              En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 22.08.2015, 16:17.
              Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yorum yazdığım kişinin yaşı gözükmüyordu yanlış hatırlamıyorsam, ben yöremizin bir ürününü önerdim kendim de tüketimini sık sık yaptığım bir gıda Balık. Balık ve balık yağının hafızaya iyi geldiğini de tıp doktorları yada öyle bildiğimiz kişilerin önerisidir. Kimseye hakaret yok burda, kendim kullanıyorum kendime mi hakaret ediyorum yani. Zaten benden büyük olduğunu bilsem de abi diye hitap ederdim. Resminden daha ufak olabileceğini düşündüm, kusura bakma. Aramızda 3-5 yaştan çok daha fazla var onu anladım Sağlıcakla kal.
                ortamda tamamen bir yanlış anlama var benim sana sende kullan yazışımda hiç bir kötü niyet , art niyet yoktu senin öyle yazdığını görünce yazdım hatta. benim için sorun değil ama forum ortamında yaş insanların yorumları için belirleyici bir nitelik olmamalı . sende kusura bakma .

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bana ufaklık derken kimse ağzını açmıyor da benim dediğim dokunuyor öyle mi ? . kendisi saygı bekliyorsa , başkasına da göstersin o zaman. ilk defa yaşın sorgulandığı bir forum platformu görüyorum .
                  Necmi ben bu konuda seni samimiyetle uyarıyorum ve bu ilk uyarışım değil. Dikkate alırsan kendin için iyi bir şey yaparsın.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-tot...spor-mac-ozeti

1.14'ten sonra beyler. Hiç unutamıyorum...
                    Bu nasıl bir kabustur Allah'ım
                    ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Kaka kardesim Sen burda forumun yarisina gozluk aldirdin , bana balik yagi tavsiye ettin bos konusmakla itham ettin, Necmi kardesimize ufaklik dedin simdi senin uslubun ingiliz beyfendisi tadinda ama Necminin uslubu bozuk he...Senin agzindan cikani kulagin duymuyor galiba Seni bundan sonra kaale alip cevap vermeme karari aldim ben de ...

Edit : Sorun tatliya baglanmis Ama yine de uslubun hic hos degil benden sana aagbey tavsiyesi

Bu arada Aykut da Ugur da Yumlu da bu takimin stoperleri olamaz .Nokta
                      En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 22.08.2015, 16:22.

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İki dizinden de çapraz bağ ameliyatı geçirmiş, yapay kıkırdakla oynayan, üstelik topu oyuna sokmada ayağı hiç iyi olmamış bir adamı o seviyedeki takımlarda oynatmazlar. Bazen damarı tuttu mu, adeta insanlıktan çıkan kaleci performansları sergiledi. Onur bizde iyidu iyi Kalsın, bizde futbolu bıraksın, sonra kaleci antrenörü olsun, sonra hoca olsun, 60 yaşından sonra da ya başkanlık, ya da Trabzon'da balıkçılık yapsın Bırakmayalım bu uşağı...

Bu arada olmayacak paraya, iyi olmayacak bir son dakika "tırnak" (komisyon) transferine hazırladım kendimi.
                        Bence bu sene yine eskisi gibi oynarsa ciddi teklifler alacaktır. Topu oyuna sokma konusunda kendini hiç geliştirmemesini anlamıyorum. Ayrıca her geri pası dikmesi de hiç hoşuma gitmiyor. Bence tek sıkıntısı topu oyuna sokmada. Sakatlıkta kronik tarzda değil. Ondan sıkıntı oluşturmaz bence.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-tot...spor-mac-ozeti

1.14'ten sonra beyler. Hiç unutamıyorum...
                          görüyor musun rezilliği? duruşa bak, nasıl uzak kalıyor rakipten.bunun adı hızına güvenmemek zaten.

Yorum

• işareti koyup laf soktuğunu sanmak ilkokulda kaldı sanıyordum
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Kimi aldik Noldu bi gelizme var mi?

Yorum

• İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kaka kardesim Sen burda forumun yarisina gozluk aldirdin , bana balik yagi tavsiye ettin bos konusmakla itham ettin, Necmi kardesimize ufaklik dedin simdi senin uslubun ingiliz beyfendisi tadinda ama Necminin uslubu bozuk he...Senin agzindan cikani kulagin duymuyor galiba Seni bundan sonra kaale alip cevap vermeme karari aldim ben de ...

Edit : Sorun tatliya baglanmis Ama yine de uslubun hic hos degil benden sana aagbey tavsiyesi

Bu arada Aykut da Ugur da Yumlu da bu takimin stoperleri olamaz .Nokta
                                Nihat Abi, (öğrenmiş olduk ) Uğur'un bula bula top sürme topla oyun kurma özelliğinin iyi olduğunu nasıl gördün ben hala hayret içindeyim. Hakkını helal et yinede ama Uğur'un topla ilişkisi sadece uzaklaştırmak.
                                Ey Türk Gençliği!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X