Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    31 oyuncumuz var. 1 saat içinde 28 e indirmek zorunda değilmiyiz.
    Yoo
    O 3 kişiye boşuna para öderiz dururlar
    6ay istanbula yerleşirler maaşları hesaplarına yatar güzel bi hayat onları bekliyor
    Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
    Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Transfer gelirse 5. günün şafağında Gandalf görmüş Aragorn gibi sevineceğim. En azından oyuncu gönderelim hareket lazım.
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• papy ne oldu ki?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Hurma veto etseydi Marin, Douglas, Mbia transferi gerçekleşir miydi? gerçekleşmezdi.

O zaman tatava yapmayı bırakalım.

şirket şoförünün patrona gidip "bütün misafirleri ben taşıdım o ihalelerin hepsini kazandıran adam benim" demesi gibi bir şey, komik olmayın.

Serhat altıncı transferde Hurma'ya bağlı çalışan bi adam sonuçta. başkanın yakını olması insiyatif alması bu gerçeği değiştirmiyor.

işi kayıkçı kavgasına çevirip bilinçaltlarındaki hırsları ortaya dökmenin alemi yok.
          En son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 23:19.

Yorum

• Bjk orta saha almadi sanirim, Şenol hoca yapsa bize bir kiyak alsaydi ya prensini yanina... Basimiza sardi adami tarihimizin en ciddi kaziklarindan oldu Soner, maliyetini hesaplamaya korkuyorum hic dusunmemeye calisiyorum sinirlerim bozuluyor.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lisans cikartamiyorsun yada super ligde oynatamiyorsun diye biliyorum.28 oyuncu ismi belirleyip o 28 oyuncuyla ligi tamamlayacak takimlar...
              Ligi tamamlayacaklar ifadesi doğru değil. Devre arasında liste baştan veriliyor...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak yusufdinyo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İnşAllah Aralık ayındaki kongrede Hacıosmanoğlu seçimi kaybedecek ve Başkan Muharrem Usta olacak
                Öyle bir şey olmayacak.

Yorum

• GS Campbell'i getiriyormus.

Yorum

• Burda ki bazı abilere şans verilse, klübü Barcelona ayarına taşıyacaklar. Ama ellerinden tutan yok. Hayat herkese eşit davranmıyor maalesef...

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hurma veto etseydi Marin, Douglas, Mbia transferi gerçekleşir miydi? gerçekleşmezdi.

O zaman tatava yapmayı bırakalım.

şirket şoförünün patrona gidip "bütün misafirleri ben taşıdım o ihalelerin hepsini kazandıran adam benim" demesi gibi bir şey, komik olmayın.

Serhat altıncı transferde Hurma'ya bağlı çalışan bi adam sonuçta. başkanın yakını olması insiyatif alması bu gerçeği değiştirmiyor.

işi kayıkçı kavgasına çevirip bilinçaltlarındaki şeyleri ortaya dökmenin alemi yok.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Son 40 dk iş bitti..
                        En gereksizler elde kaldı, takım tamamlanamadı..
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• 28'in dışında kalacakların zaten futbol oynamak gibi bir dertleri yok. Olmadı.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• anlayacağınız ilk üçe girme yarışı vereceğiz bu defans hattıyla.yapacak bir şey yok.ne olursa olsun takımı izleyeceğiz.sonucu bile bile de olsa yapacak bir şey yok.ben şaşırmadım,düzen asla tam takım kurmamıza imkan vermez demiştim.yanılmadım,keşke yanılsaydım.eksik parça demek ümitlenmeyin demektir.oynayın,tiyatronun bir parçası olun,piyon olun demektir.arkada kalmasın mesajım.yaş ve tecrübe ile sabittir söylediklerimin haklılığı.

Yorum

• O değilde GS 3.7 milyon Euro'ya meloyu nasıl sattı�� böyle bir yönetimle gs 3. Bile Olamaz��

Yorum

• Douglas,N'Doye,Marin,Mbia,Cavanda,Okay

İlk onbir kalitesinde 6 tane adam alındı yeter da,daha ne?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X