Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• vay be şaka maka transfer bitti kimseyi almayacaklar hatta giden de yok hay böyle işin
    KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Bu Soner Trabzonda nasil gezecek? Biri söyleyebilirmi bana?
      Kendimi onun yerine koyuyorum...illa bir yerde laf atan cikacak, küfür eden, rahatsiz eden, her gün hemde
      para buna degermi?
      Forvete: Tencere Hill
      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Biri der sizin gonderdiginiz losteden oyuncular geldi digeri der ersunun transferleriydi kaymagini bunlar yedi
        Siz siz olun her duydugunuza inanmayin. Kimisi siyasi gorus ve sahislarla olan dusmanligi nedeniyle bu tarz konusmalar yaparlar

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          haha )) hocam geliyor geliyor mexes geliyor mustafa yumluya yedirmicem ulan demiş Trabzonsporu bak rakibinde boğazına sarılmış fotoğrafta ::DD

http://a.espncdn.com/combiner/i/?img...38&site=espnfc
          Keşke gelse de Mustafayı böyle boğazlasa yeminle içeride bakarım ona bir ömür boyu

Yorum

• Ya bu max 28 oyuncu kuralı ne olacak ?

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İnşAllah Aralık ayındaki kongrede Hacıosmanoğlu seçimi kaybedecek ve Başkan Muharrem Usta olacak

Yorum

• Lee vardı koreli oda iyi bir bekti yada ben öyle hatırlıyorum..
                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adı üstünde bek, biz ise beki illa sol açık ile karıştırıyoruz.
                  O sene egemeni stoper sandıysanız bi daha izleyin cale nin bundaki %50 katkısını
                  Abdullah Ercanı izleme fırsatım olmadı...Bırakalım Caleyi Abdullah Ercanın üstüne sol bek geldimi hem bizim için hem ülke için?...Milli takım adına bakarsak bi Caner Erkin var diyebiliriz onun dışında oyuncu yok...Constan laubali davranmasa en iyisi o olacak aslındada işte.
                  ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yıldırım 12 de helalleşeceğiz hepimiz
                    Hakan malum zat bana şekerini bile vermez ne repi
                    hadi hayırlısı 59 dakikamız kaldı

Yorum

• bitirdik mi transferi..bir süpriz daha çıkar mı beyler?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Erik Lima diye birini almış fb 7.5 a
                        Para bol tabi adamlar yedege 7.5 milyon yatırıyor

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bazı vatandaşların işine gelmez yazamazlar, ya da bilmiyorlardır belki... Marin'i Hurma değil Serhat Altıncı aldı. Douglas ve Dante için de iyi mücadele verdi, saygılarımı sunuyorum kendisine.. Bu üç isim de Ersun'un listesindeydi.

Cefasını Serhat'a çektirip sefasını Hurma'ya hediye eden çarpık düzeni yazmak zor gelebilir bazılarına... Biz yazalım da, belki herkese bir cesaret gelir. Ersun hoca Özer'i gönderin dediği gün Marin'in ismini vermişti... Douglas ile onun zamanında anlaşılmıştı... Mexes için çok ısrarcıydı... Şimdi arkasından atıp tutanları iki dakika adam olmaya davet ediyorum. Maşa ile mangal karıştırmaktan arta kalan zamanlarında bunu bi denesinler. Olur ya denk gelir...
                          Mbia yi da hurma almamisti değil mi ?

Su durumda hurma transveri Cavanda , Alper , N'doye

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak Enes Coşkun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abdullah Ercanı izleme fırsatım olmadı...Bırakalım Caleyi Abdullah Ercanın üstüne sol bek geldimi hem bizim için hem ülke için?...Milli takım adına bakarsak bi Caner Erkin var diyebiliriz onun dışında oyuncu yok...Constan laubali davranmasa en iyisi o olacak aslındada işte.
                            Bir önceki mesajımda yazdım zaten Abdullah ve Lee Young dan sonra diye
                            Constant'ın şu adamın içinden top geçirme ve topu geveleme sevdası olmasa
                            En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 23:03.
                            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu Soner Trabzonda nasil gezecek? Biri söyleyebilirmi bana?
                              Kendimi onun yerine koyuyorum...illa bir yerde laf atan cikacak, küfür eden, rahatsiz eden, her gün hemde
                              para buna degermi?
                              Maça çıkacağı yok
                              Kadroda olacağı yok
                              İstanbula yerleşir yalı alır kendine inzivaya çekilir
                              Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                              Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İ. Hacıosmanoğlu Ersun hocayı neden gönderdi? Ersun hoca İ. Hacıosmanoğlu varken neden geldi?

İkisini de anlamak güç.
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X