vay be şaka maka transfer bitti kimseyi almayacaklar hatta giden de yok hay böyle işin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaha)) hocam geliyor geliyor mexes geliyor mustafa yumluya yedirmicem ulan demiş Trabzonsporu bak rakibinde boğazına sarılmış fotoğrafta ::
DD
http://a.espncdn.com/combiner/i/?img...38&site=espnfc
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdı üstünde bek, biz ise beki illa sol açık ile karıştırıyoruz.
O sene egemeni stoper sandıysanız bi daha izleyin cale nin bundaki %50 katkısını''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''
ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıldırım 12 de helalleşeceğiz hepimiz
Hakan malum zat bana şekerini bile vermez ne repi
Yorum
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErik Lima diye birini almış fb 7.5 a
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı vatandaşların işine gelmez yazamazlar, ya da bilmiyorlardır belki... Marin'i Hurma değil Serhat Altıncı aldı. Douglas ve Dante için de iyi mücadele verdi, saygılarımı sunuyorum kendisine.. Bu üç isim de Ersun'un listesindeydi.
Cefasını Serhat'a çektirip sefasını Hurma'ya hediye eden çarpık düzeni yazmak zor gelebilir bazılarına... Biz yazalım da, belki herkese bir cesaret gelir. Ersun hoca Özer'i gönderin dediği gün Marin'in ismini vermişti... Douglas ile onun zamanında anlaşılmıştı... Mexes için çok ısrarcıydı... Şimdi arkasından atıp tutanları iki dakika adam olmaya davet ediyorum. Maşa ile mangal karıştırmaktan arta kalan zamanlarında bunu bi denesinler. Olur ya denk gelir...
Su durumda hurma transveri Cavanda , Alper , N'doye
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
İlk olarak Enes Coşkun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdullah Ercanı izleme fırsatım olmadı...Bırakalım Caleyi Abdullah Ercanın üstüne sol bek geldimi hem bizim için hem ülke için?...Milli takım adına bakarsak bi Caner Erkin var diyebiliriz onun dışında oyuncu yok...Constan laubali davranmasa en iyisi o olacak aslındada işte.
Constant'ın şu adamın içinden top geçirme ve topu geveleme sevdası olmasaEn son bariskaratas tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 23:03.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Soner Trabzonda nasil gezecek? Biri söyleyebilirmi bana?
Kendimi onun yerine koyuyorum...illa bir yerde laf atan cikacak, küfür eden, rahatsiz eden, her gün hemde
para buna degermi?
Kadroda olacağı yok
İstanbula yerleşir yalı alır kendine inzivaya çekilirOy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Yorum
-
İ. Hacıosmanoğlu Ersun hocayı neden gönderdi? Ersun hoca İ. Hacıosmanoğlu varken neden geldi?
İkisini de anlamak güç.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum