İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar hic keyfim kalmadi yine okyanusu gecip derede bogulduk. Iyimser olmayi cok isterdim ama olmadi. Bu dauglos ve papy akhisar macinda kadroda olsa 2 puan kaybedermiydik yine yanlis zamanlama yine hata yine husran.cok umutluydum papy schaub ve remy gelecek sampiyonluga oynayacagiz diye. Dun maca kosarak gittim cocuk gibi heyecanlanarak.
Yorum
-
Mario Gomez bizim kanatlardan beklentimizi çok güzel anlatmış : "Almanya'da kanat oyuncusu top ayağına geldiği anda içeri keser. Biz forvetler de bunu bilir ve içeri hareketleniriz. Ancak şimdiki takım arkadaşlarım topu durduruyorlar ve geç kalıyorlar. Ben de pozisyonumu kaybediyorum"
Gerçekten de kanat oyuncusu ve golcü senkronizasyonunun sağlanabilmesi ve hareketlerin otomatikleşebilmesi için böyle bir sisteme ihtiyaç var. Bunu, izlediğim bir iki maçta arada sırada da olsa dalga geçtiğimiz Sabri yapabiliyor.
Yorum
-
[QUOTE=Mert Oğuzlu61;1920235658]Kimse caktirmiyor ama herkesin icinde umut tomurcugu var.
harbiden bende de var çaktırmamaya çalışıyorumHanefi fıkhının meşhur kaynaklarından olan el-İhtiyar'da şöyle denmektedir: "Düşman İslam toprağına saldırdığında bütün herkese cihad farz-ı ayn olur.
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben çok kötü durumdayım ya, hevesimizin içine noktaladılar. yok mu şöyle kederli bir şarkı? ne güzel rakiplerimizin sıkıntıları varken uçuşa geçecektik.
biraz mırıldanayım...
papi papi..pappi chulo..papi papi
..rım ırım rım..tıs tıs tıs...Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
Burada çok enteresan insanlar var.
Duyum yok mu diye söyleyen , duyumcuya söylenen , mutsuzluktan mutlu olan , duyumcuya destek olan... Say say bitmez ama saygıyı aşmamalı kimse.
Arif abi , teşekkürler Cavanda için , Dougles için her şey için... Bozma abi moralini. Duyma,görme,tepki verme bak göreceksin azalacaklar yok olacaklar.
Eksik ama güzel kadromuz var. Güzel sezon bizi bekliyor. Transfer olsa da olmasa da...
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalı gitti halı..!
Halıyı geri alın bari.
Abi nedir bu yea [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalktrabzonspor
Yorum
-
[QUOTE=mehdix;1920235742]İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse caktirmiyor ama herkesin icinde umut tomurcugu var.
harbiden bende de var çaktırmamaya çalışıyorumHerkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemeloyu satma nedenı mbıa ve okayın gosterdıgı performans devre arası calmaya calıscaklardır. bızde hersene sıfırdan kadro kurar kadronun oturmasını beklerız. ayrıca sampıyonlukta 4 takımda olsun fenerle basbasa kalmak bıze yaramıyo herkes zorlasın sonra dıger ıkı buyuk fenere yatıyo
Alırlar kesin. Dikkat etsinlerde onları alırken başka bişey almasınlar. Karşımızda ne eski gs var nede eski Trabzonspor ama sizin gibi böyle kendi topuğuna sıkan kişiler olduğu sürece zaten başarılı olamazsın ve elindeki iyi oyuncularıda kaybedersiniz.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNereye gitti melo ? Eğer doğruysa gs'ye bay bay
Yorum
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar hic keyfim kalmadi yine okyanusu gecip derede bogulduk. Iyimser olmayi cok isterdim ama olmadi. Bu dauglos ve papy akhisar macinda kadroda olsa 2 puan kaybedermiydik yine yanlis zamanlama yine hata yine husran.cok umutluydum papy schaub ve remy gelecek sampiyonluga oynayacagiz diye. Dun maca kosarak gittim cocuk gibi heyecanlanarak.
Umutsuz olmayı gerektirecek , olağanüstü bir durum ortada yok sevgili hemşerim...
Yorum
-
TRANSFER | Trabzonspor'un 25 yaşındaki stoper/sağ bek oyuncusu Mehmet Kuruoğlu resmen Adana Demirspor'umuzda!
En son selcuk tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 16:05."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum