Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben bir şeyi anlamıyorum.

Birileri burada, bilgi paylaşıyor. Sen okursun ya da okumazsın. Eğer okuduysan da inanırsın ya da inanmazsın. Akıl, senin aklın değil mi?

Birileri hakkında ithamda bulunmak hoş olmasa gerek. Buranın biraz da heyecanı bu iş.

Bir tv programında 3 tane büyük gazetenin spor müdürleri aynı şu ifadeyi kullandı " haber bulamadık mı doldurmak için sallıyoruz".

Burada bazı arkadaşlar bilgi paylaşıyorlar. Bunun doğruluğunu olup olmadığında görüyoruz. Ona göre yorum yaparsın okursun ya da okumazsın. Laf atarak, enerji boşaltmaya gerek yok.
    Olay bu kadar basit

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaslar hic keyfim kalmadi yine okyanusu gecip derede bogulduk. Iyimser olmayi cok isterdim ama olmadi. Bu dauglos ve papy akhisar macinda kadroda olsa 2 puan kaybedermiydik yine yanlis zamanlama yine hata yine husran.cok umutluydum papy schaub ve remy gelecek sampiyonluga oynayacagiz diye. Dun maca kosarak gittim cocuk gibi heyecanlanarak.
      Abim o üçlü paket olsaydı zaten bu ligin çok üzerinde olacaktık ama güzel şeyler olur sıkma canını

Yorum

• Mario Gomez bizim kanatlardan beklentimizi çok güzel anlatmış : "Almanya'da kanat oyuncusu top ayağına geldiği anda içeri keser. Biz forvetler de bunu bilir ve içeri hareketleniriz. Ancak şimdiki takım arkadaşlarım topu durduruyorlar ve geç kalıyorlar. Ben de pozisyonumu kaybediyorum"

Gerçekten de kanat oyuncusu ve golcü senkronizasyonunun sağlanabilmesi ve hareketlerin otomatikleşebilmesi için böyle bir sisteme ihtiyaç var. Bunu, izlediğim bir iki maçta arada sırada da olsa dalga geçtiğimiz Sabri yapabiliyor.

Yorum

• [QUOTE=Mert Oğuzlu61;1920235658]Kimse caktirmiyor ama herkesin icinde umut tomurcugu var.

harbiden bende de var çaktırmamaya çalışıyorum
          Hanefi fıkhının meşhur kaynaklarından olan el-İhtiyar'da şöyle denmektedir: "Düşman İslam toprağına saldırdığında bütün herkese cihad farz-ı ayn olur.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben çok kötü durumdayım ya, hevesimizin içine noktaladılar. yok mu şöyle kederli bir şarkı? ne güzel rakiplerimizin sıkıntıları varken uçuşa geçecektik.
            kederli şarkı mı?
            biraz mırıldanayım...
            papi papi..pappi chulo..papi papi
            ..rım ırım rım..tıs tıs tıs...
            Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Burada çok enteresan insanlar var.

Duyum yok mu diye söyleyen , duyumcuya söylenen , mutsuzluktan mutlu olan , duyumcuya destek olan... Say say bitmez ama saygıyı aşmamalı kimse.

Arif abi , teşekkürler Cavanda için , Dougles için her şey için... Bozma abi moralini. Duyma,görme,tepki verme bak göreceksin azalacaklar yok olacaklar.

Eksik ama güzel kadromuz var. Güzel sezon bizi bekliyor. Transfer olsa da olmasa da...

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Halı gitti halı..!

Halıyı geri alın bari.

Abi nedir bu yea [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk
                trabzonspor

Yorum

• [QUOTE=mehdix;1920235742]
                  İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kimse caktirmiyor ama herkesin icinde umut tomurcugu var.

harbiden bende de var çaktırmamaya çalışıyorum
                  birisi gelecek hakketen
                  Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    meloyu satma nedenı mbıa ve okayın gosterdıgı performans devre arası calmaya calıscaklardır. bızde hersene sıfırdan kadro kurar kadronun oturmasını beklerız. ayrıca sampıyonlukta 4 takımda olsun fenerle basbasa kalmak bıze yaramıyo herkes zorlasın sonra dıger ıkı buyuk fenere yatıyo
                    Ohoooo abi sen zaten baştan kaybettin. Okay ve Mbiayı alacaklarmış he mi? Bişey diyecem ama neyse.

Alırlar kesin. Dikkat etsinlerde onları alırken başka bişey almasınlar. Karşımızda ne eski gs var nede eski Trabzonspor ama sizin gibi böyle kendi topuğuna sıkan kişiler olduğu sürece zaten başarılı olamazsın ve elindeki iyi oyuncularıda kaybedersiniz.
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nereye gitti melo ? Eğer doğruysa gs'ye bay bay
                      Di Marzio yazmış Inter diye.

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaslar hic keyfim kalmadi yine okyanusu gecip derede bogulduk. Iyimser olmayi cok isterdim ama olmadi. Bu dauglos ve papy akhisar macinda kadroda olsa 2 puan kaybedermiydik yine yanlis zamanlama yine hata yine husran.cok umutluydum papy schaub ve remy gelecek sampiyonluga oynayacagiz diye. Dun maca kosarak gittim cocuk gibi heyecanlanarak.
                        Marin ve Douglas 10 gün önce gelseydi dün o Akhisar'ı dörtlerdik ...

Umutsuz olmayı gerektirecek , olağanüstü bir durum ortada yok sevgili hemşerim...

Yorum

• Tam takim camia havaya girecekti ki buyu bozuldu hurmada bi yere kadar adamin elinde enkaz var. Ben bu senede oynamiyorum size iyi oyunlar.

Yorum

• Duyumcu abilerimiz kardeşlerimiz bu forumun tadı tuzu. Onlar olmazsa transfer dönemi çok tatsız geçer. Üzmeyelim kimseyi lütfen.

Yorum

• Kim geliyor beyler Messi' mi
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• TRANSFER | Trabzonspor'un 25 yaşındaki stoper/sağ bek oyuncusu Mehmet Kuruoğlu resmen Adana Demirspor'umuzda!
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 16:05.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X