Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ogleden sonra oldu hala ses yok
    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Peskes cekilmis resmen uguru 250bin avrodan kiralik listesine koysak kim almazdi super ligden soruyorum simdi 1 galibiyet parasi bile degil ..aldigi yillik ucrette 2 galibiyet parasi..tamamen siyasi bi transfer olmus basindan beri osmanliya yamamaya calistilar adami..
      hemen öyle düşünmeyin
      uğurun aldığı parayı anadolu kliğleri karşılayamaz
      bedelsiz de versen aldığı pradan kurtuluyorsun
      ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Duygulandim be ... Kesinlikle izleyin, kulübün resmi sitesi az önce yayinladi

https://www.youtube.com/watch?v=j73E...ature=youtu.be
        Ganzilis mi yaptı acaba dedirtiyor insana.

Mükemmel. Dünya gözüyle bir şampiyonluk kutlamak nasip olsa keşke.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Yatabare hakkında kap gelmedi heralde transfermarktta Montpelliere kiralanmış gözüküyor.
          Mustafa Yumlu.

Yorum

• Youtube açılmıyor işyerinden başka şekilde izleme imkanımız varmı şu video yu
            Bir Sevdadır trabzon , rengide bordo mavi

Yorum

• İlk olarak praximuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Youtube açılmıyor işyerinden başka şekilde izleme imkanımız varmı şu video yu
              Facebook da resmi site paylaştı..ordan bakabilirsin
              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• bologna papy ile ilgilenmeye başlamış
                sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• Gayseliler Sağ bek sağ bek diye ağlıyolar Salihin kiralık sözleşmesini feshedip kakalasak ya geri 1 sezon fazladan maaş vermeyelim.hayatımda Salih kadar kazma bi insan daha görmedim bana kalırsa ptt 1. lig oyuncusu bile olamaz.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Facebook da resmi site paylaştı..ordan bakabilirsin
                    youtube kapalı olan yerde facebook ta kapalıdır

41 KERE 61 !!

BORDO-MAVİ

Yorum

• Bizim Doughlas'ı getirip Papy den vazgeçtik restine onlar da Bologna da talip restiyle karşılık vermiş anladığım kadarıyla. Transfer takip ede ede uzmanı olduk forumca.

Yorum

• İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tahsildaroğlu benim peynirim! Güvenle alır, lezzetle yerim!
                        Yazları yaylaya çıkardık dedemlerle, televizyon falan yok tabi küçük bir radyom ile maç dinlerdim hey gidi günler kocadık
                        Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak praximuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Youtube açılmıyor işyerinden başka şekilde izleme imkanımız varmı şu video yu
                          Telefondan izledim ben . Tapatalk ile foruma giriyorsun . ordan linke tıklayınca açılıyor ...
                          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak EkremOcal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gayseliler Sağ bek sağ bek diye ağlıyolar Salihin kiralık sözleşmesini feshedip kakalasak ya geri 1 sezon fazladan maaş vermeyelim.hayatımda Salih kadar kazma bi insan daha görmedim bana kalırsa ptt 1. lig oyuncusu bile olamaz.
                            Gayse bizim kadar kazma sevdalısı değildir. Sabri onlara yeter. Bir tane daha futbol katilini almazlar.
                            8. Kuşatma

Yorum

• Keşke altyazı hazırlayıp futbolculara da izletseler
                              Yeni gelenlerin motisvayonu ve nereye geldiklerini daha iyi anlamaları açısından güzel bir çalışma olur.

Yorum

• İlk olarak EkremOcal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gayseliler Sağ bek sağ bek diye ağlıyolar Salihin kiralık sözleşmesini feshedip kakalasak ya geri 1 sezon fazladan maaş vermeyelim.hayatımda Salih kadar kazma bi insan daha görmedim bana kalırsa ptt 1. lig oyuncusu bile olamaz.
                                salihten tek beklentim antremanda ekici veya mbia yı sakatlamaması
                                sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X