Peskes cekilmis resmen uguru 250bin avrodan kiralik listesine koysak kim almazdi super ligden soruyorum simdi 1 galibiyet parasi bile degil ..aldigi yillik ucrette 2 galibiyet parasi..tamamen siyasi bi transfer olmus basindan beri osmanliya yamamaya calistilar adami..
hemen öyle düşünmeyin
uğurun aldığı parayı anadolu kliğleri karşılayamaz
bedelsiz de versen aldığı pradan kurtuluyorsun
ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
Gayseliler Sağ bek sağ bek diye ağlıyolar Salihin kiralık sözleşmesini feshedip kakalasak ya geri 1 sezon fazladan maaş vermeyelim.hayatımda Salih kadar kazma bi insan daha görmedim bana kalırsa ptt 1. lig oyuncusu bile olamaz.
Bizim Doughlas'ı getirip Papy den vazgeçtik restine onlar da Bologna da talip restiyle karşılık vermiş anladığım kadarıyla. Transfer takip ede ede uzmanı olduk forumca.
Gayseliler Sağ bek sağ bek diye ağlıyolar Salihin kiralık sözleşmesini feshedip kakalasak ya geri 1 sezon fazladan maaş vermeyelim.hayatımda Salih kadar kazma bi insan daha görmedim bana kalırsa ptt 1. lig oyuncusu bile olamaz.
Gayse bizim kadar kazma sevdalısı değildir. Sabri onlara yeter. Bir tane daha futbol katilini almazlar.
Keşke altyazı hazırlayıp futbolculara da izletseler
Yeni gelenlerin motisvayonu ve nereye geldiklerini daha iyi anlamaları açısından güzel bir çalışma olur.
salihten tek beklentim antremanda ekici veya mbia yı sakatlamaması
sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için
Yorum