Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burak'ın GS'de kalması her türlü işimize gelir bence. Çünkü Burak giderse yerine Gomez gibi Van Persie gibi birini alırlar bu da ligde bizim için iyi olmaz. Burak kaldığı sürece o seviyede bir forvet almaz GS, yüzden Burak'ın GS'de kalması lazım. Evet belki Burak giderse para kazanırız biraz ama uzun vadede daha zararlı çıkarız.
    Burak zaten çatır çatır gol attığı için kalmasının bir avantajının olacağını sanmıyorum ama yerine alacakları adamın tutmama ihtimali var. Bence gitmeli. Keşke Melo ile de anlaşamasalardı tekrar.

Yorum

• İnşallah 2 şikeci takım bu akşam berabere kalır.

2011 yılının 2 emek hırsızı
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Galatasarayin bize borcu yokmu zaten, niye sikayette bulunmuyoruz.

Mali kriterleri bukadar sikintiliyken Uefa'da hemencecik oderler.

Arti bide Burak'tan para gelirse
        renkdaş ingilteredeki gibi değil olaylar manchesterda kaldım bilirim. oradaki idareciler dürüsttür. Buradakiler siyasiler ne derse onu yaparlar. ingiliz hükümeti manchester united çok büyük kulüp diye vergi borcunu sildi mi? öyle şey desen ingilizler sana aval aval bakar. bu ne diyor diye??? durum bundan ibaret.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burak'ın GS'de kalması her türlü işimize gelir bence. Çünkü Burak giderse yerine Gomez gibi Van Persie gibi birini alırlar bu da ligde bizim için iyi olmaz. Burak kaldığı sürece o seviyede bir forvet almaz GS, yüzden Burak'ın GS'de kalması lazım. Evet belki Burak giderse para kazanırız biraz ama uzun vadede daha zararlı çıkarız.
          Rvp ve Gomez in ne verecekleri meçhul ancak Burak yillardir bu ligin kralıdır, bence ligin en iyi forvetidir. Adam durmuyor atiyor birakin gitsin kurtulalim, ibovic gelmesinde kim gelirse gelsin Burak kadar oynayamaz.

Gerci gidecegi de yok bu haberler yalandir.
          En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 14.08.2015, 17:30.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Burak dan gelen parayı transfere yatırmak yerine sefa, Soner, musa, Ishak, Yumlu ya verip sözleşmelerini fesedelim, haydan gelen huya gitsin.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• GSViD yaşıyor mu ya? Akşam ki maçı verecekler mi acaba?

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                GSViD yaşıyor mu ya? Akşam ki maçı verecekler mi acaba?
                Gsvid yok Atacast var. Belki verir.

Pardon gsvid varmış ancak yayın yapıyor mu bilmiyorum.
                En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 14.08.2015, 17:33.
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hurma tek yetkili, bugün istedin Sotayi gönderir, o derece yetkili baskan da transfer de etkisiz eleman, duyumcular önceden başkana yakın şahıslardan birşeyler duyuyordu su anki sessizliğin sebebi artık başkan transfer karışmıyor, herşey hurmanın elinde, anlamadiysan biraz daha anlatayım.
                  Şunu anladım,ben seninle anlaşamam..Bizim taraftar ne çok şey biliyormuşta haberimiz yokmuş..Kardeşim başkanın onayı olmadan hiç bir oyuncu o kulübe girmez.Başkan istesin bugün o Hurmayı kovar kulüpten..Kendi kafasına göre ben xxx oyuncuyu aldım kulübe parasını öde diyebilirmi...

Tekrar diyorum ismi belirlenen isimleri almak için görevlendirimiş elaman Süleyman Hurma..Başkan etkisiz elaman ayaklarınıda geç..Neden başkan uğrassın ki transferle 800 bin euro verdiği eleman varken..

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Papy ve Marin alınacak gibi. Marin de kesin son güne kalır.
                    Marin son güne kalmaz. Başka takım kiralar 1-2 haftaya
                    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Floyd Ayite haberleri doğru mu acaba? Kanat transferi için nasıl olur sizce?
                      eleman warise benziyor

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gsvid yok Atacast var. Belki verir.
                        He ya ismini unutmuşum. Eski ismi Gsvid'i hatırlıyordum. Şimdi baktım bu sezon yayın yapmayacak gibi gözüküyor.

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          eleman warise benziyor
                          İçime doğdu bak ilk kez böyle oluyor Ayite adını görünce dedim tamam biz kesin bu adamı alıyoruz. Bu kadar transfer muhabbeti geçti ilk kez böyle ilham geldi bana Yapacağınız takımlara yazın bence
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İnşallah 2 şikeci takım bu akşam berabere kalır.

2011 yılının 2 emek hırsızı
                            Fener bu maci cok rahat alir kendi gol atamazsa bile hakem atar (Penalti)

Yorum

• İlk olarak t.gokce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şunu anladım,ben seninle anlaşamam..Bizim taraftar ne çok şey biliyormuşta haberimiz yokmuş..Kardeşim başkanın onayı olmadan hiç bir oyuncu o kulübe girmez.Başkan istesin bugün o Hurmayı kovar kulüpten..Kendi kafasına göre ben xxx oyuncuyu aldım kulübe parasını öde diyebilirmi...

Tekrar diyorum ismi belirlenen isimleri almak için görevlendirimiş elaman Süleyman Hurma..Başkan etkisiz elaman ayaklarınıda geç..Neden başkan uğrassın ki transferle 800 bin euro verdiği eleman varken..
                              Sana tatlı rüyalar, uyandığında haber ver de anlatayım tekrar birseyler öğrenirsin belki.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak yusufdinyo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Konu Dışı:Trabzon'da yaşayıp da Trabzonspor'u tutmayan insanlar Trabzon nüfusunun yüzde kaçıdır
                                %30 bence. Yeni nesilde birsürü tanıdığım var.
                                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Yükleniyor...
                                X