Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• burak inşallah satılır ingiliz klüpleri kata kulli yapmaz inşallah. kağıt üzerinde bonservisi az göstermezle umarım

Yorum

• Burak giderse bunlar İbrayı alır gelir.
      ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
      ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Galatasaray henüz alacaklarımızı yatırmamış.. Olcanın taksiti duruyor diye biliyordum bende. Gidip istesenize ne bekliyorsunuz ? Yiyeceklerse yesinler ceza bize ne.
        ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
        ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak t.gokce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İsim yok ki isim versin..Sonuçta bu trasferler Hurmanın cebinden çıkmıyor..Gazetelerde okunduğu üzere 3 ü istişareler yapılarak belirli isimler üzerinde durulup transferi gerçekleştirmeye çalışan bir eleman Hurma..
          Hurma tek yetkili, bugün istedin Sotayi gönderir, o derece yetkili baskan da transfer de etkisiz eleman, duyumcular önceden başkana yakın şahıslardan birşeyler duyuyordu su anki sessizliğin sebebi artık başkan transfer karışmıyor, herşey hurmanın elinde, anlamadiysan biraz daha anlatayım.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Floyd Ayite?
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Geçen sezon alınan Medjani, Belkalem, Waris, Constantin, Yatabare, Cardozo, Sefa, Ekici, ishak çok mu kötü transferlerdi, geçen sene bu zamanlarda forumda bayram havası vardı.
              Şuan cardozo ve ekici dışında herkesin 11ine yazdığı oyuncu yok bunlar arasından.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burak giderse bunlar İbrayı alır gelir.
                Gs başkanı bizim başkandan bile vizyonsuz bir adam 100 milyon eurosu olsun yine getiremez ibrayı

Yorum

• Piyasada bir duzine saglam stoper varken almazsan simdi cingene pazarligi yaparsin kuluplerle... Bir oyuncuya takiliyoruz varsa yoksa o. 1 hafta 10 gun ayni isimle ugrasiyoruz olmazsa baska oyunculara yoneliyoruz. Mantikli olan ihtiyac olan mevki belirlenir, uygun oyuncular arastirilip bulunur,oyuncularla gorusulur hangisi ile anlasirsan imzalatirsin. Bizim her isimiz ters arkadas
                  Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burak Yilmaz West Ham diyorlar. Ellerim kaşınıyor

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak'ın GS'de kalması her türlü işimize gelir bence. Çünkü Burak giderse yerine Gomez gibi Van Persie gibi birini alırlar bu da ligde bizim için iyi olmaz. Burak kaldığı sürece o seviyede bir forvet almaz GS, yüzden Burak'ın GS'de kalması lazım. Evet belki Burak giderse para kazanırız biraz ama uzun vadede daha zararlı çıkarız.
                    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şuan cardozo ve ekici dışında herkesin 11ine yazdığı oyuncu yok bunlar arasından.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
                      Ben bunu mu sordum ??? Dedim ki geçen sene bu zamanlar sen anlamis miydin yeni alınanların 3 de 2 sinden hiç yada çok az faydalanacagimizi ???
                      En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 14.08.2015, 17:19.

Yorum

• Galatasarayin bize borcu yokmu zaten, niye sikayette bulunmuyoruz.

Mali kriterleri bukadar sikintiliyken Uefa'da hemencecik oderler.

Arti bide Burak'tan para gelirse

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Floyd Ayite haberleri doğru mu acaba? Kanat transferi için nasıl olur sizce?
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben bunu mu sordum ??? Dedim ki geçen sene bu zamanlar sen anlamis miydin yeni alınanların 3 de 2 sinden hiç yada çok az faydalanamiyacagimizi ???
                            Anlamadım. Kimse anlamadı. Çünkü bu isimlerin ne yapacağı belli değildi. Çoğumuz ilk defa duyduk adlarını. Bu seneki isimler öyle değil. Hepsi nokta transferler

Yorum

• KAP çıkmadı bugün hala ama hala içimdeki stoper işi bitecek hissi sürüyor.

Akşamı bekleyelim.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Kim çoğunu ilk defa duymuş, milanli constant, cezayir milli medjani, belkalem, spartak dan Waris, karabukden ıshak, bremenden ekici, benfica dan Cardozo bunlar mi ilk bize transfer edildiğinde duydun ???

Yorum

Yükleniyor...
                                X