Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ÖZEL HABER: Son yaşanan gelişmrlerin ardından Papy Djilobodji olmazsa Trabzonspor, Sampdoria'da forma giyen Bartosz Salamon'a imza attıracak

(TrabzonsporAşkı)

Adı sanı duyulmamış oyuncu değil direk katkı verecek adam şart.
    Nedir bu uzun oyuncu sevdası anlamadım ki, bir tane çabuk, hızlı, teknik, sezgileri iyi bir tecrübeli stoper göremeyecek miyiz

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adam bizde 3 milyon lira aliyor senelik. Futboldan cok para derdi oldugu icin gitmiyor karaktersiz.
      kaç yıllık daha sözleşmesi var bunun 10 yıllık mı imzaladık nedir bi türlü kurtulamıyoruz her yaz soner gider mi diye heyecan yaşıyoruz resmen
      HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yusuf sol çizgide fuzuli orta açmaktan başka birşey yapamaz.

Sağ tarafta hiç değilse içe katedip, şut atabilir.

Şota'nın tercihini doğru buluyorum.
        İçe kat ederken tercihleri sürekli hatalı. Ayrıca sağ da aldığı gibi sol ayağına çekmek için bekliyor ve rakip bunu anlıyor.
        ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
        ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Stopere fazla para harcanmayacaksa Corinthinas'ın stoperi Felipe şuan en doğru tercihlerden biri olur.

Yorum

• Bu arada dünkü maçta atarlanan özer değilmiydi? neden ceza medjaniyi kesti şota anlamadım.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dinamo Moskova'da yaprak dökümü devam edecek anlaşılan, William ve Büttner kadro dışı kaldı şimdi de. Yani şu takımdan Samba'yı tut getir bir ego uğruna hiç olsun transfer, şimdi stoper ara ortalılta ...
              Samba nın gelmemesi daha iyi oldu. Bize top sürebilecek daha kıvrak ve hızlı bir stoper lazım

Yorum

• Zambrano , Samba , Douglas alsak tam oturacak adamlardı. Bir de Djilobodji eklenir. Beceremezler ki. Bir transfer 1 ay sürecek. Ayıp ediyoruz biz de.
                ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Kadro dışı bırakılan, kulüp bulmayan, aramayan oyunculara para cezası verilmeli.

Bunun kılıfını da idmanları sıklaştırarak yaparsın. Çıkmadığı takdirde noter tarafından tespit edilip yaptırım uygularsın.

Örnek Bursa, Ozan İpek ..

Bursaspor'da kadro dışı kalan ve Antalya'da çalışmalarına özel bir antrenör eşliğinde sürdüren Ozan İpek'e 1 milyon 760 bin TL ceza kesildiği öğrenildi.

Yorum

• Dinamo Moskova'nın durumundan yararlanıp adam alabiirdik. Boşta olup kaliteli ama transfer olan bi sürü adamı da alabilirdik zamanında. Bana kalırsa şu vakitten sonra para harcamasınlar

Yorum

• bursaylan u 19 macini izledim

3 tane süper yetenekli usak var takimda
                      furkan, berkan ve kaleci furkan
                      hatta o kaleci süperligdeki 3-4 kaleciden iyi kalecilik yapti bugün

ama takim olarak, taktik durus olarak sifirdik
                      yetenek olarak bütün oyuncularimiz onlardan üstün olmamiza ragmen bizden üstün oynadilar
                      stoperlerimiz len forvetimizin arasinda minimum mesafe 60 metre
                      kademe anlayisimiz sifir, defans yapanlar hep kayarak müdahale ediyor vs...

nasil biz burdan as takima adam cikartacagiz
                      nasil bir hocasi var bu usaklarin3-4 oyuncu defans, 3-4 oyuncu hucum oynuyoruz

bu oyun takim oyunu degilmi kardesim

yazik o hocaya verilen paraya

19 yas altinda bahsediyorum, yazik

maci 2-1 kazandik, buna önem veren varsa
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İçe kat ederken tercihleri sürekli hatalı. Ayrıca sağ da aldığı gibi sol ayağına çekmek için bekliyor ve rakip bunu anlıyor.
                        Sol tarafta oynadığında sanki tercihleri çok doğru.

Yusuf'un oyun zekasından, teknik sıkıntısından ötürü yalpalaması doğal.

Yorum

• Bence Papy transferi sonuçlandı yarın açıklanır kafa yormaya gerek yok
                          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yumlu'yu savunmak için anlamsız bir çaba var!

Neden neden neden?

Her şeyi geçtim ben bu adam kadar pozisyonunu kaybeden, topa dalan bi adam pek görmedim. Adam durması gereken yerde asla durmuyor.
                            Böylelerinin derdi Trabzonspor degil ki?

1 yildan beri yanyana oynayan oyuncularin, hala daha birbirinden bu kadar kopuk olmasi mümkün mü? Ama Mustafa gibi sahada ne yaptigini bilmeyenlerin oldugu takimda olur..
                            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bursaylan u 19 macini izledim

3 tane süper yetenekli usak var takimda
                              furkan, berkan ve kaleci furkan
                              hatta o kaleci süperligdeki 3-4 kaleciden iyi kalecilik yapti bugün

ama takim olarak, taktik durus olarak sifirdik
                              yetenek olarak bütün oyuncularimiz onlardan üstün olmamiza ragmen bizden üstün oynadilar
                              stoperlerimiz len forvetimizin arasinda minimum mesafe 60 metre
                              kademe anlayisimiz sifir, defans yapanlar hep kayarak müdahale ediyor vs...

nasil biz burdan as takima adam cikartacagiz
                              nasil bir hocasi var bu usaklarin3-4 oyuncu defans, 3-4 oyuncu hucum oynuyoruz

bu oyun takim oyunu degilmi kardesim

yazik o hocaya verilen paraya

19 yas altinda bahsediyorum, yazik

maci 2-1 kazandik, buna önem veren varsa
                              Sonra burda Mustafanin pozisyon bilgisini ve yetersizlini tartisiyoruz.Böye sistemde bir halt olmaz.Ama sadece bizde degil nerdeyse tüm türk takimlarda ayni.Sonra bek cikmaz ortasaha cikmaz hicbirsey cikmaz.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 1461'in, altyapı takımlarımız suni çim sahada oynamalı.

Kulüp yönetimi pilot, altyapı takımlarına hayvan muamelesinde bulunduğu için tarla gibi zeminde oynuyorlar.

Hal böyle olunca altyapı hocaları da takıma 3 pas ile gole gitmeyi, durdurmayı, negatif futbolu öğretiyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X