İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam bizde 3 milyon lira aliyor senelik. Futboldan cok para derdi oldugu icin gitmiyor karaktersiz.HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf sol çizgide fuzuli orta açmaktan başka birşey yapamaz.
Sağ tarafta hiç değilse içe katedip, şut atabilir.
Şota'nın tercihini doğru buluyorum.~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDinamo Moskova'da yaprak dökümü devam edecek anlaşılan, William ve Büttner kadro dışı kaldı şimdi de. Yani şu takımdan Samba'yı tut getir bir ego uğruna hiç olsun transfer, şimdi stoper ara ortalılta ...
Yorum
-
Kadro dışı bırakılan, kulüp bulmayan, aramayan oyunculara para cezası verilmeli.
Bunun kılıfını da idmanları sıklaştırarak yaparsın. Çıkmadığı takdirde noter tarafından tespit edilip yaptırım uygularsın.
Örnek Bursa, Ozan İpek ..
Yorum
-
bursaylan u 19 macini izledim
3 tane süper yetenekli usak var takimda
furkan, berkan ve kaleci furkan
hatta o kaleci süperligdeki 3-4 kaleciden iyi kalecilik yapti bugün
ama takim olarak, taktik durus olarak sifirdik
yetenek olarak bütün oyuncularimiz onlardan üstün olmamiza ragmen bizden üstün oynadilar
stoperlerimiz len forvetimizin arasinda minimum mesafe 60 metre
kademe anlayisimiz sifir, defans yapanlar hep kayarak müdahale ediyor vs...
nasil biz burdan as takima adam cikartacagiz
nasil bir hocasi var bu usaklarin3-4 oyuncu defans, 3-4 oyuncu hucum oynuyoruz
bu oyun takim oyunu degilmi kardesim
yazik o hocaya verilen paraya
19 yas altinda bahsediyorum, yazik
maci 2-1 kazandik, buna önem veren varsa"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçe kat ederken tercihleri sürekli hatalı. Ayrıca sağ da aldığı gibi sol ayağına çekmek için bekliyor ve rakip bunu anlıyor.
Yusuf'un oyun zekasından, teknik sıkıntısından ötürü yalpalaması doğal.
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYumlu'yu savunmak için anlamsız bir çaba var!
Neden neden neden?
Her şeyi geçtim ben bu adam kadar pozisyonunu kaybeden, topa dalan bi adam pek görmedim. Adam durması gereken yerde asla durmuyor.
1 yildan beri yanyana oynayan oyuncularin, hala daha birbirinden bu kadar kopuk olmasi mümkün mü? Ama Mustafa gibi sahada ne yaptigini bilmeyenlerin oldugu takimda olur..“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursaylan u 19 macini izledim
3 tane süper yetenekli usak var takimda
furkan, berkan ve kaleci furkan
hatta o kaleci süperligdeki 3-4 kaleciden iyi kalecilik yapti bugün
ama takim olarak, taktik durus olarak sifirdik
yetenek olarak bütün oyuncularimiz onlardan üstün olmamiza ragmen bizden üstün oynadilar
stoperlerimiz len forvetimizin arasinda minimum mesafe 60 metre
kademe anlayisimiz sifir, defans yapanlar hep kayarak müdahale ediyor vs...
nasil biz burdan as takima adam cikartacagiz
nasil bir hocasi var bu usaklarin3-4 oyuncu defans, 3-4 oyuncu hucum oynuyoruz
bu oyun takim oyunu degilmi kardesim
yazik o hocaya verilen paraya
19 yas altinda bahsediyorum, yazik
maci 2-1 kazandik, buna önem veren varsaçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
1461'in, altyapı takımlarımız suni çim sahada oynamalı.
Kulüp yönetimi pilot, altyapı takımlarına hayvan muamelesinde bulunduğu için tarla gibi zeminde oynuyorlar.
Hal böyle olunca altyapı hocaları da takıma 3 pas ile gole gitmeyi, durdurmayı, negatif futbolu öğretiyor.
Yorum
Yorum