Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dostum ilk sezonu değil. Geçen sene 17 tane gol attı ligde. Adama isabetli orta yaparsan ceza sahasına duvar paslarıyla girersen çok kişi ile bu adamı durduramazsın. Neden isabetsiz ortalara kızmıyor insanlarda Cardozoya kızıyor anlamıyorum.
    Ancak konusurlar iste. 1 sayfa arkada 19 ortanin sadece 1 isabetli oldugunu gösterdim ve bu her mac hatta bazen bundan bile kötü oldugunu gösterdim. Madem ki kanat oyuncularla oynuyoruz, neden Cardozo'ya bir top atamiyorlar ? Soru bu

Burada "Yok ben dedimde bana Trabzonsporlu degilsin dediler" diyenlere sadece birsey diyorum. Siz Trabzonsporlu olabilirsiniz ama futbolun sistem ve takim oyunu oldugunu anlamak icin birkac seneye ihtiyaciniz vardir. Klasik cümle ama daha bunu bile cözemediniz.

Ne kanatlarimiz adam gibi ortalar yapabiliyor ne de bek oyuncularimiz öndeki kanatlara güvenemedikleri icin öne cikip ortalar yapabiliyorlar. Durum böyleyken sucu Cardozo da bulmak cok trajikomik

Yorum

• KANAT KANAT KANAT.

Takım potansiyelli önünü kesmeye gerek yok

Yorum

• Burada Cardozonun golculugunu tartismiyor kimse ancak bu sistemde ve bu yeteneksizlikteki orta saha ve kanat oyuncularinin icinde malesef Cardozo top oynayamaz kanatlari calisan adam eksilten hareketli bir sistem icinde Cardozo leblebi gibi gol atar ama bu oyuncularla olmaz o yuzden ona degil onu bu sisteme alan yönetime kiziyorum.

Bugün ki kadro icinde şunları soyleyebilirim hadi kanatlarin bir tanesi neysede digeri icin net olarak sağlam yani yattara etkisi yapacak bir kanat lazim sonra orta saha da 10 numara pozisyonuna Ekici ye alternatif bir adam lazim çünkü Özer le olmaz. Stopere de bana göre 2 adam lazim ama en kötüsü 1 adam şart oğlu şart, sol bek icinde hic olmadi Akhisardan Güray i alabiliriz yani gondermek istedigimiz oyuncularin takasiyla bu transfer gerceklesebilir..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Saygilarimla,

Yorum

• Antalya bile böyle kanat futbolcusu bulabilirken biz neden bulamayız böyle adamları anlamıyorum.
          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Şu kadro ile yarışacağımız 3 takım Ist takımları olmaz. Anca; Bursa, Antalya ve Başakşehir olur.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Bursaspor Tom de Sutter i almamış mıydı ?

Adam dün Club Brugge-Kortrijk maçının 71. dakikasında oyuna girdi.
              diğerlerinden farklı...öteki...
              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Şansa aldık maçı defans berbattı.Kanatlar berbat.Bursanın maçın başında kaçırdığı goal atsaydı bursa alıyordu çoktan .Erkan dandik oynadı gol atmış yok şu bu haikaye
                "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bursaspor Tom de Sutter i almamış mıydı ?

Adam dün Club Brugge-Kortrijk maçının 71. dakikasında oyuna girdi.
                  Manu maçlarından sonra katilacakmis..

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İç saha; cardozo-Ndoye oynasın. Dış saha sadece Ndoye. Ne iyi olur ama...
                    Buna katilirim sonucta Cardozonun dis saha istatistikler ortada. Gerci gecen sezon takim genel anlamda dis sahada iyi degildi o ayri birsey. Ama Cardozo'yu 2 mac vasat oynadigi icin silmek büyük hatadir ve bunu yapan bazi taraftarlarimizin büyük vefasizligidir. Senelerdir böyle klas bir golcüyü görmediler simdi ilk ucakla gönderecekler.

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Manu maçlarından sonra katilacakmis..
                      Teşekkürler.
                      diğerlerinden farklı...öteki...
                      Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                      2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Çok acilen Ortasaha ve Kanat alınmalı !!

Mehmet ekici olmadığında yerini dolduracak adamımız yok.Okay malesef vasat kalıyor.
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Ağlıyor kanadımız..

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cardozo sa-tıl-ma-lı.Yerine 2 tane kanat forvet alınmalı ve 1 tanesi merkez forvette oynayabilecek özellikte olmalı.
                            +61
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• 2 tane stoper sart kesinlikle ne kanat ne baska bise
                              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mbia para için gelmiş diyenler bu maçta biraz içiniz cızlamıstır
                                Evet cızladı. Hep böyle oynasın ben de utanayım.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Yükleniyor...
                                X