Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• podolskiyi bizim almamız lazımdı.. tam ihtiyacımız olan oyuncu..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Transferlerde gelişme var mı ndoye zora girdi demiştin stoper-sağ açık?
      N'Doye'da sıkıntılar vardı, en son ne oldu bilmiyorum. Şahsi kanaatimce bu transfer olmayacak. Normal şartlarda samimi olarak söylüyorum ki olmaması da lazım. Bakalım, neler olur.

Yorum

• Uğur demirok eskişehire satılmış son dakika

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Ndoye geliyormu bu gece gerçekten?
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• ozaman

okay mbia ekici

onlerinde
            ndoye cardozo vargas

gerisi tamamen hocaya kalmis artik su kadroyla da basarisiz oluyosaniz futbolu birakin

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fatih im, cok heyecanlısın hevesli kırmak istemiyorum ama Mevcut yonetiliş şeklimiz ile ligin en iyi kadrosunu da kursan Aralık veya Ocak ayında şampiyonluk yarışından koparsın. Senin başkanın kendi keyfi uğruna " Avrupa Kupası önemli değil zaten" diyerek Avrupa yı feda ediyorsa yarın bir maçta taraftara, hakeme , birilerine kafası bozulup " ligde futbol oynamanın anlamı yok " gibi bir laf eder ve herkesin hevesini kursaģinda bırakır. Daha sezon baslamadan sadece başkan ve menajerin olusturdugu onca kriz var ve çoğunu hâlâ aşamadık sadece öteledik. Bunlar birikecek ve sonunda patlayacak.
              Yaşar kardeşim Son 4 senede 3 kere şampiyon olan gs bile bizim yönetim kadar aptalca kulüp yönetiyor .Adamlar devre arasında 11 tane futbolcu aldı düşün yani
              Bir kıvılcıma bakar bu işler.bir tutturdunmu gidersin.yönetimin yönetici şekli falan boşver arkadaş, kenarda hoca sahada oyunculara bakalım.zamanı gelir yönetime sepet havası çalınır dert değil.

Yorum

• Bu arada Ersun Yanal ile bağlantısı olan tüm futbolcularla bir şekilde ilişik kesilecek.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Daha öncede söyledim, Erkan işi zor. Gönderilmek isteniyor fakat isteyen yok bildiğim kadarıyla, fiyat yoklamalarında da Trabzonspor'da aldığı parayı veren kulüp yok.
                  Erkan isini bosverde onur isi ne oldu.vazmi gecti kucuk sikeciler ile at hirsizi gs.

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ndoye geliyormu bu gece gerçekten?
                    00:15'te Trabzon'a iniyor hocam

Cavanda, M'Bia, Yatabare, Constant, N'Doye derken takım epey boy atti bu sene

Yorum

Bu arada Ersun Yanal ile bağlantısı olan tüm futbolcularla bir şekilde ilişik kesilecek.
                      o ne demek arkadas ersun yanal bu oyuncularin hocasiydi gecen sene hepsinin baglantisi var

Yorum

• Campbell, Vargas, Marin, N'Doye, stoper, sol bek

6 transfer takımı baya toparlar.

Luis---Stop---Medj---Bek
                        -------Mbia---Memo-----
                        Camp----Marin----Vargas
                        ---------Cardozo---------

N'Doye, Okay, Constant ve Bourceanu'da var. Oynanan oyun baya bir değişir.

Tabi bu transferler yapılacak mı tabiki hayır.

Yorum

• adam 1 şut çekti kaleye isabetli onla kupayı alacak
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Bu arada Ersun Yanal ile bağlantısı olan tüm futbolcularla bir şekilde ilişik kesilecek.
                            İho ve yönetimi olunca inanırım yoksa troll diyecektim size.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Okay'dan çok ümitliyim.

Oyun'un içine daha fazla girmeli ve topla dikine kat etmeyi daha fazla denemeli, çok iyi bir kumaşı var .
                              Aynen öyle pasları filan kalite kokuyor resmen.MAçta ayagının dışıyla attıgı pas beni benden aldı

Yorum

• Yumlu
                                Sefa
                                Denizin de kadro dışı kalması lazım,farklı maçı mı izliyoruz anasını satayım çok sinirlerim bozuluyor,hadi bazıları kadro dışı kaldı bunları da gönderin gitsin
                                Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                                Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

Yükleniyor...
                                X