Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet beyler kim geliyor? Duyumları alalım
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• TRABZONSPOR ‏@Trivela_Trabzon 2 dk.2 dakika önce
      Tolgay ile beraber (orta saha mevkiinde yabancı oyuncu) bir oyuncu ile anlaştık..
      FIRTINA

Yorum

• TRABZONSPOR ‏@Trivela_Trabzon 48 sn.49 saniye önce
        Bu oyuncu sosyal medyada veya basnda yok..Adı geçen isimlere itibar etmeyiniz..

(Bu ismi en kısa zamanda paylaşacağız)
        FIRTINA

Yorum

• Arkadaşlar, tamam transferler yapıyoruz onu alıyoruz bunu alıyoruz ama bu ekonomik durum ne olacak? Borç 200 milyon artmış. Erkan'ın maliyeti 40 milyon lira. Gömü mü bulduk gerçekten? Bu kadar transferin altınalsdjlasd.

Biraz kötümser arkadaşların dilinden konuşayım dedim dayanamadım yarıda hafakanlar bastı üzerime üzerime resmen.

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TRABZONSPOR ‏@Trivela_Trabzon 2 dk.2 dakika önce
            Tolgay ile beraber (orta saha mevkiinde yabancı oyuncu) bir oyuncu ile anlaştık..
            Herkes bir şey diyor 1 saat önce yabancı sağ bek almıştık
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Firat Gunayer : Agir bjkli muahbir o kadar emindi ki Tolgay tarnsferinden ...Attigi twit

Trabzonspor, Tolgay Arslan'ı bitirirse,
              Ocak 2014 - Ocak 2015 arasında yaptığı 30'uncu transfer olacak..

Yorum

• tolgay max. 1,7 milyon alır inanmayın 2.2 'lere beyler.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tesbitler süper. Tek eksik Tabutçu Ali ve stoper İskender...
                  İskender'i bilmem ama Tabutçu arkadaşımdır.İyi de çocuktur.
                  Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Heyecan yaptım. Kimmiş? Bremenden olmasın.

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      TRABZONSPOR ‏@Trivela_Trabzon 48 sn.49 saniye önce
                      Bu oyuncu sosyal medyada veya basnda yok..Adı geçen isimlere itibar etmeyiniz..

(Bu ismi en kısa zamanda paylaşacağız)
                      Bu haberin doğru olma olasiligi bence hayli fazla.

Papa boşuna gitmedi.

Ben İnter'deki, Rubin Kazan'dan kiralik M'Vila olduğunu duymuştum ama ne derece dogru bilinmez.

Belki başka bir isim de olabilir.
                      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• trtsporun yaptigi hic bir haber cikmadi bildigim kadariyla

Yorum

• Engin Baytar ı Bursa almış
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ekici yıllık ne kazanıyor bizden. Tolgay'a 2 milyon falan verirsek sıkıntı çıkmasın sonra.
                            2014-15 futbol sezonu için 4.046.000.-TL garanti ücret,

2015-16 futbol sezonu için 29.08.2015 tarihindeki T.C. Merkez Bankası Döviz Satış Kuruna göre sabitlenmek üzere 1.400.000.-EUR garanti ücret,

2016-17 futbol sezonu için 29.08.2016 tarihindeki T.C. Merkez Bankası Döviz Satış Kuruna göre sabitlenmek üzere 1.400.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.
                            En son kyodou tarafından düzenlendi; 24.01.2015, 23:37.
                            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• senol günes engin baytari bursaya aldirirsa söverim kendisine bizdeyken jajayi filan geri aldirtmiyodu

Yorum

• Erkan için de 2 milyon Euro diyorlardı. Tolgay'ın alacağı maksimum para 1.6 olur.

Yorum

Yükleniyor...
                                X