Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
DEEP BLUE
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurtuluş formülünü açıklıyorum beyler. Teknik direktör Ersun yanal ile yollar acil ayrılmalı, yerine Sadi Tekelioğlu getirilmeli. Yardımcılığına Hüseyin Çimşir getirilmeli.
Onurun sözleşmesi acil feshedilmeli çok fazla maaş alıyor. Yerine Metin Aktaş futbola döndürülmeli. Yedek kaleci olarak Fatih Öztürk takımda kalmalı.
Sağ bekte yaşlanan Bosingwa satılıp öz evlat Feridun ySungur ile yola devam edilmeli. Yedek bek için tercihim Tayfun Cora.
Sol bek için eski milli sol bek Murat Ocak takıma dahil edilmeli. Yedek sol bek için Volkan Bekiroğlu ilk seçeneğim.
Stoper için Cezayirliler satılıp efsane stoper D'Haene takıma geri gelmeli. Diğer stoper olarak Mustafa Yumlu tekrar kadroya dönmeli. Yedek için Erdinç Yavuz ve Erman Güraçar alınsın.
Orta saha komple felaket zaten. Mehmet Ekici ve Constantı direkt serbest bırakırım. Zeki Yavru affedilmeli ve orta sahanın lideri olmalı. Zekinin yanına Salih Dursunun bonservisi alınmalı. Yedek için Tjikuzu alınabilir.
Sağ kanat için Sefa ve Serdar Gürler yeterli bence şans verilmeli.
Sol kanatta Erkan Zengin ve Yusufa yol verilmeli. Bu ikilinin yerine Romaschenko ve Celaleddin yeterli bence.
Forvet arkasında Özer Kasımpaşaya geri verilmeli ve yerine Engin Baytar alınmalı.
Forvette Cardozo acil Katara satılmalı. Yerine Ömer Rıza acil takıma geri kazandırılmalı. Pivot forvet için Ersen Martin alınmalı.
Herkese sevgiler ben yatmaya gidiyorum.
Yorum
-
Şu haberler; Tolgay'ın bjk'den alacağı parayı artırma çabalarıymış gibi geliyor bana...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
Tolgay bu takımda Sefa'yı keser.Özer sağ tarafa geçer.bize Aytaç veya Ozan hala lazım yani.Tolgay'ı en son geçen sezon küme düşme play-off'unda izlemiştim.Daha 24 yaşında kesin bi İngiltere ya da Dortmund yapar diyordum.Lassoga ile takımın en iyisiydi.Hamburg yüksek maaş alsada tutmalı bence bu sene ne oldu bilmiyorum
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu tolgay bukadar iyiyse hamburg neden 500 bin euroya elinden çıkarıyor birisi açıklayabilirmi ?Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu tolgay bukadar iyiyse hamburg neden 500 bin euroya elinden çıkarıyor birisi açıklayabilirmi ?"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu haberler; Tolgay'ın bjk'den alacağı parayı artırma çabalarıymış gibi geliyor bana...Hadi fener yuzsuzun teki yuzune tukursen yarabbi sukur der de bjk burdan tolgayi bize verirse fena rezil olur
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu tolgay bukadar iyiyse hamburg neden 500 bin euroya elinden çıkarıyor birisi açıklayabilirmi ?
Bu gecerli bir mantik degil yani.
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar transfer teklifinde bulunmaktan korkar oldu, Hacı duyar da elimizden kapar diye...Biri başganı durdursun.
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
Yorum