Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yıldızları Parlayacak Oyuncular

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    https://www.transfermarkt.com.tr/ste...spieler/950091

Şenol hoca böyle oyunculari çok sever, çocuk başka seviye
    İyi santrafor olacak , seneye bundesliga 1 de izleriz....
    Bundesliga konusunda yanılmışım
    Premier lig e gitti
    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
    HAMİ AYAZ

Yorum

https://www.transfermarkt.com.tr/yas...spieler/667287

Bu çocuğu sevdim, topla çok iyi dripling yapıp o kadar güzel saklıyor ki bu yaşta bu hareketler gerçekten iyi,

Bizim ligde muazzam iş yapar. Çocuk kalite
      Artık kaçtı , premier lig in en iyi orta sahalarindan biri konumunda

Belliydi kalitesinden
      Değeri 28 m Euro olmuş
      HAMİ AYAZ

Yorum

https://www.transfermarkt.com.tr/gue...spieler/711980

Rennes yetiştirdiği iyi oyunculardan

Ayağı çok iyi ve iyi ortaları var

1 m Euro değer var ama o 1-2 yıla 10-15 olacaktır.
        18 m Euro olmuş bile

1 m Euro luk oyuncu yazıyoruz yine kaçıyor yine kaçıyor
        HAMİ AYAZ

Yorum

https://www.transfermarkt.com.tr/nic...spieler/717329

İyi çocuk, şutları da iyi takip edilmeli
          Bundesliga 2 den gitti
          Club brugge de artık 7.5 m eur ya
          Ordan da zıplama yapar ayağı iyi
          HAMİ AYAZ

Yorum

Hizli oyuncu dedik de
            Hammarby -- hoffeinhaim
            Yapıp burdan hemen Real Madrid Yapta ölelim üzüntüden

Saka bir yana oulai milli takim arkadaşı olacak, aynı yastalar

Fena başladı Bundesliga ya , belliydi abi kalitesi

HAMİ AYAZ

Yorum

• Rion Ichihara

Gözüme çarpan futbolculardan biri kendisi 20 yaşında ve gerçekten yaşına göre çok güzel pas yeteneğine sahip.
              Asya bölgesinden zamanında defans oyuncusu olarak gözüme giren Kota Takai paylaşmıştım ve gerçekten alınmasını isteyenlerden biriydim ne yazık ki o alınmadı ve kendisi şu an Tottenham transfer oldu...
              Rion Ichihara gelecek olursak kendisi hava hakimiyetinde çok iyi meziyetler gösteriyor.ön sezileri çok kuvvetli bir futbolcu özellikle ayak kalitesi(pas vb bir çok şey) kendine hayran bırakacak bir yetenek. Herkesin oynadığı 1 maçı seyretmesini öneririm,ha vaktim yok diyen arkadaşlar içinse yetenek videosunu bırakıyorum 10 dakikalık,umarım bu güzel yetenek bizim olur...

Yetenek Videosu:

Transfermarket: https://www.transfermarkt.com.tr/rio...spieler/936294
              Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

• Álvaro Montoro, 18, Arjantin ➤ Botafogo FR, 2025'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 10.00 mil. € ➤ * 17 Nis 2007, Concepción, Arjantin

Jordan Barrera, 19, Kolombiya ➤ Botafogo FR, 2025'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 1.00 mil. € ➤ * 11 Nis 2006, Soledad, Kolombiya

Montoro çok iyi gidiyor kısa sürede Avrupa’ya transferini beklediğim bir isim

barrera estetik bir oyuncu onu da takip edelim
                HAMİ AYAZ

Yorum

• Alisson Santos, 23, Brezilya ➤ SSC Napoli, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 4.00 mil. € ➤ * 27 Eyl 2002, Itapetinga, Brezilya

Alisson Santos un şutlarını jaja ya benzetiyorum.
                  En önemli özelliği de bu sol kenardan sağa çekip inanılmaz şut çekiyor. Dripling yeteceği de çok iyi

Şu an 2.5 milyon Euro değeri var…

HAMİ AYAZ

Yorum

• Jan Virgili, 19, İspanya ➤ RCD Mallorca, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 12.00 mil. € ➤ * 26 Tem 2006, Vilassar de Mar, İspanya

Teknik kapasitesi Yüksek ayağına hakim bir oyuncu , kolay adam eksiltiyor takip edilmeli ama sanmıyorum buralara yolu düşsün , la Liga da Yıldızı parlayacaktır.
                    barca altyapısında yetişmiş zaten
                    HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Psikolog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Rion Ichihara

Gözüme çarpan futbolculardan biri kendisi 20 yaşında ve gerçekten yaşına göre çok güzel pas yeteneğine sahip.
                      Asya bölgesinden zamanında defans oyuncusu olarak gözüme giren Kota Takai paylaşmıştım ve gerçekten alınmasını isteyenlerden biriydim ne yazık ki o alınmadı ve kendisi şu an Tottenham transfer oldu...
                      Rion Ichihara gelecek olursak kendisi hava hakimiyetinde çok iyi meziyetler gösteriyor.ön sezileri çok kuvvetli bir futbolcu özellikle ayak kalitesi(pas vb bir çok şey) kendine hayran bırakacak bir yetenek. Herkesin oynadığı 1 maçı seyretmesini öneririm,ha vaktim yok diyen arkadaşlar içinse yetenek videosunu bırakıyorum 10 dakikalık,umarım bu güzel yetenek bizim olur...

Yetenek Videosu:

Transfermarket: https://www.transfermarkt.com.tr/rio...spieler/936294
                      İchihara çok özel bir oyuncu.Onun dışında bende bir ekleme yapayım.Rennesin 19 yaşındaki stoperi Abdelhamid Ait Boudlal çok özel bir oyuncu.İlgilendiğimize dair haberlerde vardı.Mutlaka almamız gereken bir isim.

Yorum

https://www.transfermarkt.com.tr/alv...pieler/1228194

Jordan Barrera, 19, Kolombiya ➤ Botafogo FR, 2025'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 1.00 mil. € ➤ * 11 Nis 2006, Soledad, Kolombiya

Montoro çok iyi gidiyor kısa sürede Avrupa’ya transferini beklediğim bir isim

barrera estetik bir oyuncu onu da takip edelim
                        Montoronun bir videosunu izledim.Abi o neymiş arkadaş.Acayip bir teknik var çocukta.Dribblingi fena değil.Pas kalitesi iyi.Çok klas bir 10 numara.Böyle adamlar lazım ortasahada.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Montoronun bir videosunu izledim.Abi o neymiş arkadaş.Acayip bir teknik var çocukta.Dribblingi fena değil.Pas kalitesi iyi.Çok klas bir 10 numara.Böyle adamlar lazım ortasahada.
                          Çok teknik oyuncu inanılmaz ara pası atıyor bir anda , oyun görüşü çok iyi. Fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum.
                          HAMİ AYAZ

Yorum

https://www.transfermarkt.com.tr/ali...spieler/830365

Alisson Santos un şutlarını jaja ya benzetiyorum.
                            En önemli özelliği de bu sol kenardan sağa çekip inanılmaz şut çekiyor. Dripling yeteceği de çok iyi

Şu an 2.5 milyon Euro değeri var…
                            Dün akşam Bjk maçındaki zubkov un yaptıklarını bu arkadaş yapması İçin yazmıştım. Kapalı savunma varsa Çek sağa vur İçin inanılmaz bir oyuncu…
                            ligin ikinci yarısında böyle çok maç oynayabileceğimizi düşünüyorum.

Oyuncu izlemeyi seven arkadaşlar takip etmeli , çok çok iyi shooter
                            HAMİ AYAZ

Yorum

• Anthony Motosuna - Kashima Antlers - Stoper

Malibongwe Khoza - Sudowns - Stoper

Dilshod Abdullaev - Pakhtakor - Stoper

Yugo Okawa - Kashima Antlers - Stoper

Idriss Planeix - Guingamp - Stoper

Diogo Travassos - Moreirense - Sağ bek

Luka Topalović - Inter U23 - Merkez orta saha

Martial Tia - Reims - 10 numara

Maki Kitahara - FC Tokyo - 10 numara

Cavan Sullivan - Philadelphia Union - 10 numara

Ian Subiabre - River Plate - Sağ Kanat

Niklas Fuglestad - Moss - Sağ kanat

Prince Amoako Junior - Nordsjaelland - Sol Kanat

Suleiman Sani - AS Trencin - Sol kanat

Samuel Ntanda - Anderlecht II - Sol Kanat

Moctar Diop - Lillestrøm - Forvet

Néiser Villarrea - Millonarios - Forvet

Yannick Eduardo - FC Dordrecht - Forvet

Dmytro Bogdanov - Union Berlin - Forvet

Erick Belé - Palmeiras U20 - Forvet

Yorum

• Saba Kharebashvili - Dinamo Tbilisi - Sol bek maç tecrübesi çok fazla ve çok genç.

Saba Kharebashvili, 17, Gürcistan ➤ Dinamo Tiflis, 2023'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 1.20 mil. € ➤ * 3 Eyl 2008, Tiflis, Gürcistan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim