Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yıldızları Parlayacak Oyuncular
Daraltma
X
- 
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
 - 
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
 - 
Göktan Gürpüz 21 yaşında bu sezon FK Karagümrük'te 14 maç ilk 11 olmak üzere toplam 18 maçta oynamış ve 5 gol 5 asist yapmış. Bilidiğim kadarıyla kiralık verdik. Ceza sahası içerisinde fırsatçı golcü özelliği var ve ara pasları gayet iyi. Elimizde tutarsak Şenol Güneş ile çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum biz yapmazsak zaten başka bir takımda gelecektir. Ben olsam kiralıktan geri çağırma hakkımız varsa alıp süperligde şansa verirdim.
Yine aynı şekilde Tonio Teklic Erzurumspor'da bu sezon 6 asistle oynuyor beğendiğim bir oyun stili var kanat olarak değil de 8 numara pozisyonunda beğendiğim bir oyuncu.
Yorum
 - 
Güncel performans bilgileri Jakub Moder (Feyenoord Rotterdam) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar
Brighton yüksek ihtimal bırakacak oyuncuyu , sakatlık yasamasaydi büyük oyuncu olacaktı ama maalesef
Ucuza kadroya katılır bize uygun oyuncu
Yıldızı parlayacak kısmına, parlamış ama düşüşte oyuncu yazdım ama“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
 - 
Mamadou Lamine CAMARA
MENDY YERİNE ALINABİLECEK EN GÜZEL İSİM. YAŞI DAHA 22 VE TOPLARA MÜDAHALESİ ÖN SEZGİSİ GERÇEKTEN ÇOK ETKİLİ, ÇOK POTANSİYELLİ DURUYOR...
UFAK BİR YETENEK VİDEOSU:
Transfermarket:https://www.transfermarkt.com.tr/mam...spieler/776215Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...
Yorum
 - 
Kota Takai
20 yaşında 1.90 üstü boya sahip topa hakimiyeti, zıplaması ve özellikle savunma yetenekleri bir hayli yaşına göre üst düzey gözüken genç oyuncu, alınır mı takıma bilinmez ama geleceğinin parlak olduğu ortada...
YETENEK VİDEOSU
Transfermarket
Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...
Yorum
 - 
Geçen haftaki 3-2 lik bolu maçında benim de bu isim dikkatimi çekmişti biraz araştırma yapmıştım hemen.18 yaşındaymış henüz.Bu demek oluyor ki fiziği daha da gelişecek.İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞanlıurfa'nın siyahi hücumcusunu 90 dk izleyen oldu mu?
Uchenna Ogundu
90 dk izleme fırsatım olmadı,bugün de maçı varmış şimdi gördüm,ama izlediğim kadarıyla aşırı süratli,inanılmaz dripling özelliği var.Bizdeki poyraz,enis vs nin aksine çok bariz şekilde öne çıkartıyor bu özelliği ogunduyu.
Zaten fiziğinin daha da gelişeceğini düşünürsek,kesinlikle takip edilmesi gereken bir oyuncu olarak görüyorum.Bizim ligde bile en son bu kadar süratli hangi santraforu izledim belki de hatırlamıyorumdur.En son Macellan tarafından düzenlendi; 08.04.2025, 16:48.
Yorum
 - 
Ş.urfa küme düştü.Kimse bu çocuğun başına üşüşmeden elimizi çabuk tutup kadroya katmalıyız.Al gerekiyorsa u 19 a koy ama bi şekilde al.Meziyetleri elimizdeki poyrazdan,enisten veya u19 daki ileri uç elemanlarından çok daha iyi ve de henüz 18 yaşında.Kesinlikle kaçırılmayacak bir oyuncu olarak görüyorum.Felaket enteresan hızı var,birkaç yıla fiziği daha da gelişip savunma arkasına sarkarak çok can yakar ligde.İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen haftaki 3-2 lik bolu maçında benim de bu isim dikkatimi çekmişti biraz araştırma yapmıştım hemen.18 yaşındaymış henüz.Bu demek oluyor ki fiziği daha da gelişecek.
90 dk izleme fırsatım olmadı,bugün de maçı varmış şimdi gördüm,ama izlediğim kadarıyla aşırı süratli,inanılmaz dripling özelliği var.Bizdeki poyraz,enis vs nin aksine çok bariz şekilde öne çıkartıyor bu özelliği ogunduyu.
Zaten fiziğinin daha da gelişeceğini düşünürsek,kesinlikle takip edilmesi gereken bir oyuncu olarak görüyorum.Bizim ligde bile en son bu kadar süratli hangi santraforu izledim belki de hatırlamıyorumdur.En son Macellan tarafından düzenlendi; 05.05.2025, 13:33.
Yorum
 - 
Thomas Jorgensen
Uzun zamandır yeni bir isim paylaşmıyordum ama bu sefer bu çocuğu paylaşmak istedim. Çünkü gerçekten Okay Yokuşlu aşığı hocamızın elinde nerelere gelir?Tahmin bile edemiyorum.(iyi anlamda)
Kendisi Viborg FF takımında oynuyor.Solak bir oyuncu,1.84 boyunda Dinamizm mi arıyorsun? adresi bu oyuncu. Yaşı daha 20 Kendini dahada geliştirmeye aşırı müsait.Oyun mu tıkandı? Sorumluluğu alıp çok rahat açabiliyor. Dikine oynamayı seven bir yapısı var. Oulai/Bouchauri/Folcarelli ile nasıl bir ikili olur düşünmesi bile heyecan verici.Cesareti yüksek bir oyuncu. 3 kişinin arasına hiç üşenmeden girip,topu alıp oyuna devam eder.Skor katkısı yapar mı diye sorarsanız Fatih hocanın elinde çok efsane işler başarır.
Kendisi scoutlarında önerdiği ve beğendiği bir isim.Özellikle son zamanlarda Emir Yazıcı(Scout) kardeşimizin de paylaştığı bir yetenek. Merak edenler oynadığı maçları seyredebilir,2 adet yetenek videosunu buraya bırakıyorum.
Thomas Jørgensen, 20, Danimarka ➤ Viborg FF, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 2.00 mil. € ➤ * 30 Eyl 2005, , Danimarka
En son Psikolog61 tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...
Yorum
 - 
Monza dan Milan a gitti ama ordan kiralandıİlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.transfermarkt.com.tr/war...spieler/659516
Tam bir canavar orta saha
Sahada çiğ et yemiş gibi
Takip edelim fırsata çevrilebilir.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum

En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
 sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum