Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yıldızları Parlayacak Oyuncular

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    isaac olayından sonra cafcaf kolay kolay vermez Mustafayı.ben de geçen sene 2-3 defa canlı izlemiştim Mustafayı.10 isaac 1 Mustafa etmez
    etse zaten oynar

ama mustafa pektemez heralde konusluyor, o cocuk söndüdiyebilirz oynamiyor daha.

bizim baris'i genclerbirligne verseydik sezonbasi gelcek sezon 10 numara oyuncumuz olurdu

Yorum

• Ya Kocaelisporda nijeryali bir oyuncu var adi Akem Agbetu devre arasinda geldi. Kocaelinde kiralik oynuyor Danimarkanin Kolding Fc takimindan Gelmis, cok hizli bir oyuncu Tipi ve oynayis sekli ayni Newcastlede oynayan Martinse benziyor.Bence Gelecekte iyi bir yere gelebilir.

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mustafa Pektemek iyi bir oyuncu. İzlenmeli.
        mustafa akyazılı bir oyuncu (sakarya-akyazı)... gerçekten de çok yetenekli bir oyuncudur. aslında abisi de en onun kadar yeteneklidir ama biraz asabidir saha içinde ve dışında! mustafa gelecek yıl için düşünülebilir bence!!
        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
        my name is onur....
        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Tayfun CORA

Yorum

• Daha tam parlamadi ama az kaldi.

Yeni Video. Süper olmus!!!
            2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• EMMANUEL MAZOWA NSUMBU

Kişisel Bilgiler
              Doğum Yeri : KINSHASA
              Doğum Tarihi : 24 Eylül 1982
              Uyruk : CGO
              Futbolcu Temsilcisi :
              Lisans Bilgileri
              Lisans No : 14876
              Kulüp : KOCAELİSPOR
              Sözleşme Başlangıç T. : 28 Ocak 2009
              Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2011

Kocaelispor un İstanbul takımlarıyla oynadığı tüm maçları izledim. Bence kocaelispor un çıkışındaki en büyük etken. Oyun zekası üst düzeyde ,neredeyse pas hatası yapmıyor .Bizim Hüseyin gibi sağa sola değil ileriye dikine oynuyor.Bana Aurelio yu hatırlattı. Yaşça pek genç sayılmasada en olgun zamanı futbol için .İzlediğim kadarıyla Selçuk ve Hüseyin den en az iki gömlek üstün bir oyuncu, seneye kadroda düşünülmeli bence.

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                EMMANUEL MAZOWA NSUMBU

Kişisel Bilgiler
                Doğum Yeri : KINSHASA
                Doğum Tarihi : 24 Eylül 1982
                Uyruk : CGO
                Futbolcu Temsilcisi :
                Lisans Bilgileri
                Lisans No : 14876
                Kulüp : KOCAELİSPOR
                Sözleşme Başlangıç T. : 28 Ocak 2009
                Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2011

Kocaelispor un İstanbul takımlarıyla oynadığı tüm maçları izledim. Bence kocaelispor un çıkışındaki en büyük etken. Oyun zekası üst düzeyde ,neredeyse pas hatası yapmıyor .Bizim Hüseyin gibi sağa sola değil ileriye dikine oynuyor.Bana Aurelio yu hatırlattı. Yaşça pek genç sayılmasada en olgun zamanı futbol için .İzlediğim kadarıyla Selçuk ve Hüseyin den en az iki gömlek üstün bir oyuncu, seneye kadroda düşünülmeli bence.
                son maçta benimde dikkatimi çeken tek oyuncuydu ve oyununa tek kelimeyle bayıldım bende ama onu ilk seyredişimdi.diğer maçlarındada böyle oynuyorsa gerçekten alınması gerektiğine inanıyorum.dediğin gibi adamın top kaybı yok nerdeyse ve iyi servis yapıyor.

Yorum

• Hangi takımdan almış kocaeli acaba bu adamı?
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hangi takımdan almış kocaeli acaba bu adamı?
                    31 kez kongo milli takımında forma giymiş ve 1 gol atmış.kariyerinin son 5 senesini israilde maccabi ve hapoelde geçirmiş,kocaeline hapoelden gelmiş.
                    ligin 2.yarısı geldiği kocaelinde 7 maçta 3 asist yapmış.
                    bu arada son zamanlarda israilden gelen oyuncularında başarılı olduğunu düşünüyorum balili,kamanan ,nsumbu gibi incelenmesi gereken bir lig olabilir.

Yorum

• valla hüseyin başlığında arkadaşların aradığına yakın bir adamsa hemen alalım
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Önliberoya Kocaeli'nden vs alınacak adamlar değil yıldız adam lazım. Ernst gibi..
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Önliberoya Kocaeli'nden vs alınacak adamlar değil yıldız adam lazım. Ernst gibi..
                          Ersun Hoca'nın "shorslist"inde Ernst'ten çok daha iyi adamlar olduğuna adım gibi eminim..

Yorum

• Theo Weeks vardı. Sezon başı çok iyi bir performans gösteriyordu. Son durumu nedir?
                            Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• İlk olarak travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

zenit takımının vazgeçilmez forveti andrey arshavin golcülüğü ile tanınıyor. Avrupa piyasasından uzak kalan oyuncu yakın zamanda takımdan ayrılmak istediğini açıkladı
                              bu adam15 yila damga vurur

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu adam15 yila damga vurur
                                29 yasinda 15 yil sonra 44 yasinda oluyor
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim