lucas cepeda Silili ve su an Sili liginde oynuyor. Aktif olarak milki takimda da oynuyor. Gecen yaz menajerler tarafindan bize onerildi. Adi Serie A dan Bologna ile gecti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yıldızları Parlayacak Oyuncular
Daraltma
X
-
marcel ruiz meksikali ve meksika liginde oynuyor. 25 yasinda henuz bu da Avrupa takimlarina transfer yapamadi. Gecen yaz adi bizimle gecen ortasahalardan biriydi.
Yorum
-
Güncel performans bilgileri Enes Tepecik (MKE Ankaragücü) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar
Enes Tepecik
Ben sağ açıkta izledim gelişimini takip edeceğim. Ama süper lig görmesi gereken oyuncu listemde ilk başlara yazarım.
Gerçi Türkiye enteresan bir sistem üzerine kurulu o oyuncuyu orda bulmak elmas bulmak kadar zor geliyor kulüplere , Scout sistemi olan ülkede süper lige ara transferde gelmeli ama bekleyip göreceğiz
Bu ülkede kayıplara bile karışırsa şaşırmam“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
Güncel performans bilgileri Demir Sarıcalı (Hatayspor) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar
Demir saricali
İnanılmaz refleks var çocukta karşı karşıya ve şutlarda etkili kaleci
Oyun kurma, pas olayını ve soğukkanlılık konusunda nasıldır takip etmek gerekiyor.
Benim izlediğim maçta etkilemişti beni“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
Güncel performans bilgileri Gessime Yassine (RC Straßburg Alsace) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar
U-20 Dünya kupasının yıldızlarındandı. Saf yetenek , yattara - waka gibi
Bizde olsa tribünleri doldurur attığı çalımlarla o kadar yetenekli
Fas-Tunus- Belçika-Cezayir
Bu karışımdan hep korkarım, buraların topçuları yeteneklerine hep ihanet ediyor, vurdumduymaz oluyor
Takip edelim bakalım nerede olacak
Şuan ligue 2 de 6 milyon Euro seviyesinde ama 1-2 yıla 20-30 m Euro olur“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
Mateus Mané, 18, İngiltere ➤ Wolverhampton Wanderers, 2025'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 250 bin € ➤ * 16 Eyl 2007, Barreiro, Portekiz
Şuan 18 yaşında ama çok güçlü fiziği var , burda santrafor gözüküyor ama ben 10 numara pozisyonunda izledim. Mancester united futbolcularına bu yaşta üstünlük kurması fiziken hazır olduğunu gösteriyor.
Fizik , mücadele, top kontrolü, çalım yetenekleri iyi seviyede
kaleye şutlarını ölçemedim çünkü fırsatı da olmadı , genelde faul ile durduruldu. Zaten oynadığı takım çok az pozisyona giriyor. Takıp etmek gerekiyor
Türkiye ligi için uygun oyuncu olduğunu düşünüyorum
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
Herba Guirassy, 19, Fransa ➤ FC Nantes, 2024'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 6.00 mil. € ➤ * 29 Ağu 2006, Angers, Fransa
Çirkin süratli gencecik bir çocuk
Uzun boyu ve uzun bacaklarıni iyi kullanıyor.
teknik ve oyun görüşü iyi seviyede
Ve en önemlisi çok iyi ayağı var , şutları ve bitiriciligi çok iyi
Geleceği çok iyi bekleyip göreceğiz
6 m euro ya çıktı degeri“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
Aleksandr Martynov, 21, Rusya ➤ Serik Spor, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 500 bin € ➤ * 15 Haz 2004, Orenburg , Rusya
Dikkatimi çeken bir oyuncu süper lig görecektir geleceği olan bir stoper 1.95 boy ve ayağı da iyi, 3 lü defansın sağında görev aldı hep
Ocak ayında alacaklarına karşılık serbest kalabilir. Yabancı kotamız olsa deneyelim derdim ama maalesef öyle bir şansımız yok.
Alıp süper lig kiranabilir mi bilemedim ama yetenekli çocuk
Tm değeri 500 binEn son special one tarafından düzenlendi; 01.01.2026, 14:29.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
Pedro Lima, 22, Brezilya ➤ Avs Futebol, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 400 bin € ➤ * 27 Mar 2003, Brasília , Brezilya
Portekiz liginin sonuncusu AVS oyuncusu
Bu sene 3-4 maçını izledim hep iyiydi takimi kötü olmasına rağmen hep iyi oynuyor.
Mücadeleci de bir oyuncu tam parlayabilecek profili var. Teknik, mücadeleci, pasör, shooter
Tr mrkt değeri 400 bin euro
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
- Beğen 1
Yorum
-
5 e aldigin felipe üstelik aidiyet duygusu yüksekken 12 gibi komik rakamlara satmak hata olur....18-20 mio. € cash veren varsa düsünürsün...
sanki alacagimiz oyuncu daha iyi mi olacak..trabzona alisana kadar 6 ay gececek...
Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum