İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -8-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ynt: Transfer Dosyası -8- | Devre Arası Transfer Dönemi
İlk olarak Ergin Demirci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@TweetChelseaFC
İ have seen legless people run faster than demba ba
GUSTAVO COLMAN
GUSTAVO COLMANTRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkana göre Tolga'yı Beşiktaş'a satmıyoduk. Transferde kampta yetişiyodu.
Yorum
-
Tolga nın transferinde de çok net konuşmuştu.
İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYekta olayı kapandı artık..Başkan net konuştu zaten..
Yorum
-
İlk olarak Ergin Demirci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani demba ba dan daha hızlı sakat insan. gördüm diyo
GUSTAVO COLMANTRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kaç bir bilgi aldım sizle paylaşiyim..
Dembe Ba Chelsea Hulk'u alırsa alınacak..
Quagliarella'ya da kiralık teklifi yapmışız..
Romenli orta saha oyuncusunu da istiyomuşuz yani yalan haber değil..
Cisse olayını sordum onun için biraz zor dedi ama bilmiyorum yinedeaynen aynen
Yorum
-
AW: Transfer Dosyası -8- | Devre Arası Transfer Dönemi
İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kaç bir bilgi aldım sizle paylaşiyim..
Dembe Ba Chelsea Hulk'u alırsa alınacak..
Quagliarella'ya da kiralık teklifi yapmışız..
Romenli orta saha oyuncusunu da istiyomuşuz yani yalan haber değil..
Cisse olayını sordum onun için biraz zor dedi ama bilmiyorum yinedeBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Ynt: Transfer Dosyası -8- | Devre Arası Transfer Dönemi
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakat degil. Bacaksiz
GUSTAVO COLMANTRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtleticoda maldı zaten böyle bir sezonda en golcü oyuncusunu verecek devre arasıbelkide şampiyon olacaklar bu sezon
ama atleticonun işi belli olmaz ya cidden...
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugun arifberkay'in verdigi bilgilerin tam tersi hep
Yorum
-
İlk olarak Ergin Demirci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@TweetChelseaFC
İ have seen legless people run faster than demba ba
GUSTAVO COLMANAdalet,Eşitlik,Özgürlük..
Komünar..
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArmero Pes'in en iyi sol bekiBenimde dikkatimi peste çekmişti bigün kolombiya oynuyım dedim teofilo için bi baktım ula 93 oynuyor bu adam kim die bi bakıyım dedim
Yorum
-
İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bilmiyorum bana dediklerini anlattım bende
Belki de hulk yerine diego costayi alicak chelseaBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
West Ham United ile golsüz berabere kalan Chelsea, kaleye 39 şut çekerek bu alanda sezon rekoru kırdı.
demba ba oynadı mı bu maçta ? eğer oynadıysa ve gol kaçırdıysa bu iş tamamdır bence, mourinho yeni golcü aldırır bunuda paketler yollar bize."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanibelkide şampiyon olacaklar bu sezon
ama atleticonun işi belli olmaz ya cidden...
Chelsea onu yatirdimi tamam
Oyuncu ucarak gider ingiltereye
Real-barca rekabeti ispanya futbolunun cazibesini bitirdi bence iyiceBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
Yorum