Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -8-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar cumaya kadar oldu oldu yoksa transfer dahada olmaz neyse şurda kaldı 1 gün

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu lavuk nediyor ayrıca 7 milyon euromu okudum onu yanlış oldu sanırım
      ba yararsız dıyor positif bır katkı veremıyor dolayısı ıle yapabıldıgımız en kısa surede 7 mılyon euro'ya ts'ye transferını gerceklestırmek
      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Transferin son gününde Porto'dan Trabzonspor'a gelecek olan iteleme haberini merakla bekliyorum.
        Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• adamların çöpleri bile para ediyor.hem de 7 milyon.medeniyet başka bişey.

Yorum

• Forvet transferi yapamayacağımizi tahmin ediyorduk.En son kaliteli yabancı forvetimiz Teofiloydu o zamandan beri yurt dışından forvet alamıyoruz

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Transfer Dosyası -8- | Devre Arası Transfer Dönemi

Ben sezon sonuna kadar şimdilik şu 3 transfere bile fitim.
              1- Quagliarella (kiralık)
              2-Yekta
              3-Bourceanu

Sent from my iPHONE using tapatalk
              İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• İlk olarak Guidetti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ciddi ciddi iteleyelim henrigolümüzü.gençtiri çok fena parladı, takımı sırtlıyor , 2 seneye ballon d'or a aday gösterilir.değerini katladı(bak burası doğru) şaka maka iyi timsaha gelirler
                Adamın degeri 4.75 oldu yarin avatarimi sizinkinden yapacagim henri hak ediyor saygiyi
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• bence demba ba yerine etoyu alalım
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence demba ba yerine etoyu alalım
                    dembaya 7 istiyorlarsa etoya kaç isterler düşünemiyorum bile

Yorum

• İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben sezon sonuna kadar şimdilik şu 3 transfere bile fitim.
                      1- Quagliarella (kiralık)
                      2-Yekta
                      3-Bourceanu

Sent from my iPHONE using tapatalk
                      Yekta olayı kapandı artık..Başkan net konuştu zaten..

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kardes bizimde kasada euro var
                        gidipte döviz bürosundan çevirtmicez parayı
                        Bir kisim gelirimiz euro bu dogru fakat hepsi de degil. Dovizdeki artis topculara odedigimiz paralari zaten katladi, bu sartlarda kulubun boyle bir bonservis odeyecek luksu oldugunu pek dusunmuyorum acikcais.

Yorum

• İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          başkanın yiğeninin ismi mehmet mi?

Yorum

• İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            başkana göre Tolga'yı Beşiktaş'a satmıyoduk. Transferde kampta yetişiyodu.
                            You Will Never Walk Alone
                            Liverpool F.C

Yorum

• @TweetChelseaFC
                              İ have seen legless people run faster than demba ba

GUSTAVO COLMAN
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Son güne bırakmak zorundalarmı bizi bekletmekten zevkmi alıyor bunlar ağaç olduk burada..!

Barışta pişkin,pişkin ben transferin son gününü çok severim açarım bilgisayarımı son dakika haberlerini takip ederim bundan inanılmaz zevk alıyorum diyor hasta hepsi hasta bunların
                                Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                                Komünar..

Yorum

Yükleniyor...
                                X