Ba iyi gol kaçırıyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -8-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Aykırı_adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBa kaçırdıelbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...
Yorum
-
İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemba ba nın transfer teklifi aldığını ve kabul ettiğini soylemiyorum. Sadece chelsea costa için atm ile el sıkıştığı için trabzona gidebileceğini söyledim. Diyor.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ba transfer olmayı talep etmedi, chelsea Diego Costa'yı direk nakit paraya aldı, o yüzden Ba gidiyor diyor. Yani sözün özü, kendisi değildi gitmek isteyen, kulüp gönderdi diyor Ba için.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yönetimden beklentim o kadar düşük ki, beyaz bir Kamerun'lu bulacaklar diye korkuyorum
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo değil armero haberini kimse ciddiye almadı haahha7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır öyle demiyor.
Ba transfer olmayı talep etmedi, chelsea Diego Costa'yı direk nakit paraya aldı, o yüzden Ba gidiyor diyor. Yani sözün özü, kendisi değildi gitmek isteyen, kulüp gönderdi diyor Ba için.ama emin değilim tabi.
Yorum
-
Ynt: Transfer Dosyası -8- | Devre Arası Transfer Dönemi
İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim istifa etmelidir acilen# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
Yorum