Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -8-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ba iyi gol kaçırıyor
    İnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!

Yorum

• @CFCzone
      Demba ba bugün oynarsa son maçına çıkacak ve diego costa chelsea de 19 numara giycek ba trabzona gidicek yazıyodu

GUSTAVO COLMAN
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Aykırı_adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ba kaçırdı
        ba ba ba olacak iş değil
        elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Demba ba nın transfer teklifi aldığını ve kabul ettiğini soylemiyorum. Sadece chelsea costa için atm ile el sıkıştığı için trabzona gidebileceğini söyledim. Diyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Hayır öyle demiyor.

Ba transfer olmayı talep etmedi, chelsea Diego Costa'yı direk nakit paraya aldı, o yüzden Ba gidiyor diyor. Yani sözün özü, kendisi değildi gitmek isteyen, kulüp gönderdi diyor Ba için.
          yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• O hesabin eski twitlerine bakmak lazim
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu yönetimden beklentim o kadar düşük ki, beyaz bir Kamerun'lu bulacaklar diye korkuyorum
              ibretlik yorum nereye kahkaha atıyorduk

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                o değil armero haberini kimse ciddiye almadı haahha
                Armero Pes'in en iyi sol beki
                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Hacıosmanoğlu hükümeti görevlerini yerine getirememektedir!

Yorum

• çelsi maçı hangi kanalda renkdaşlat.tv8 de barça dönüyor suanda.

Yorum

• Chelse nin costa yı yaz döneminde almak istediğine dair haberler var ingiliz sitelerinde. Costa nın sözleşmesinde satın alma opsiyonu varmış. Madrid in kalecisi chelse den kiralık oldugu için takas yapmaya da çalışıyorlarmış.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hayır öyle demiyor.

Ba transfer olmayı talep etmedi, chelsea Diego Costa'yı direk nakit paraya aldı, o yüzden Ba gidiyor diyor. Yani sözün özü, kendisi değildi gitmek isteyen, kulüp gönderdi diyor Ba için.
                        benim anladığım trabzona gelme konusunda kesin bilgisi yok. haberlere göre yorum yapmış. ama emin değilim tabi.

Yorum

• diego costanın serbest kalma maddesi var ve yanlış hatırlamıyosam 24 miyon euro bunu bu maçtan sonra verebilirler çünkü adamlar atamıyor bi torres atıyo oda hem sakat hemde mourinhonun istediği gibi değil

Yorum

• yönetim istifa etmelidir acilen

Yorum

• Ynt: Transfer Dosyası -8- | Devre Arası Transfer Dönemi

İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yönetim istifa etmelidir acilen
                              Sonra?
                              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• son 10 dk oynayan demba ba artık nasıl kötü oynamışsa twitter'da sağlam sövüyolar
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X