Arkadaşlar cumaya kadar oldu oldu yoksa transfer dahada olmaz neyse şurda kaldı 1 gün
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -8-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu lavuk nediyorayrıca 7 milyon euromu okudum onu yanlış oldu sanırım
Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
Transfer Dosyası -8- | Devre Arası Transfer Dönemi
Ben sezon sonuna kadar şimdilik şu 3 transfere bile fitim.
1- Quagliarella (kiralık)
2-Yekta
3-Bourceanu
Sent from my iPHONE using tapatalkİyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
-
İlk olarak Guidetti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleciddi ciddi iteleyelim henrigolümüzü.gençtiri çok fena parladı, takımı sırtlıyor, 2 seneye ballon d'or a aday gösterilir.değerini katladı(bak burası doğru) şaka maka iyi timsaha gelirler
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence demba ba yerine etoyu alalım
Yorum
-
İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen sezon sonuna kadar şimdilik şu 3 transfere bile fitim.
1- Quagliarella (kiralık)
2-Yekta
3-Bourceanu
Sent from my iPHONE using tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardes bizimde kasada euro var
gidipte döviz bürosundan çevirtmicez parayı
Yorum
-
İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYekta olayı kapandı artık..Başkan net konuştu zaten..
Yorum
-
İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYekta olayı kapandı artık..Başkan net konuştu zaten..You Will Never Walk AloneLiverpool F.C
Yorum
-
Son güne bırakmak zorundalarmı bizi bekletmekten zevkmi alıyor bunlar ağaç olduk burada..!
Barışta pişkin,pişkin ben transferin son gününü çok severim açarım bilgisayarımı son dakika haberlerini takip ederim bundan inanılmaz zevk alıyorum diyor hasta hepsi hasta bunlarınAdalet,Eşitlik,Özgürlük..
Komünar..
Yorum
Yorum