Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -7-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TRT Spor = Barış Yurduseven
    Barış Yurduseven = ?

Aslında inanmak istiyorum bu transfere onun için yazdım
    Yoksa Barış Yurdunu falan Sevmiyor biliyorum.
    "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim aradimiz forvet dortmundda oynuyor lewandowski, acaba janko ve henrique ile takas yapamazmiyiz?????

Dip not Dortmund manyak futbol oynuyor tika taka resmen
      Lewandowski'yi vakti zamanında Özkan Sümer takıma çok önerdi. Luiz Suarez ile birlikte.

Yorum

• ilgili başlığı bulamadım,serdar bali bir fenomendir
        severiz sevmeyiz efsane yorumları var.

kadırga tv de denk geldi ona mahsuben yazdım
        En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 26.01.2013, 00:32.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi
          Bende nedense Kadire güvenemiyorum ya.

Hayat hikayesini duyunca o acilara ramen 1461de banko oynamasi hosuma gidiyor ama Trabzonsporda oynayabilecek düzeydemi bilmiyorum. Öyle degil gibi geliyor bana...
          merak ettim Hikayesi neymiş İbrahim

Yorum

• İlk olarak özgür öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            trtspor : Trabzonspor'un, henrique ve sapara ile yolları her an ayrılabilir.
            ınsallah!
            Forvete: Tencere Hill
            Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              merak ettim Hikayesi neymiş İbrahim
              Kücük yasta babasi ve abisi vefat etmis. Futbolcu olup anneme bakacagim derken, profesyonel futbolcu olduktan sonra annesinide kaybetmis...
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kücük yasta babasi ve abisi vefat etmis. Futbolcu olup anneme bakacagim derken, profesyonel futbolcu olduktan sonra annesinide kaybetmis...
                ALLAH hiçkimseye göstermesin böyle acıları çok kötuymuş Teşekkürler İbrahim ne yalan söyluyeyim kötu oldum

Yorum

• Bence artik sezon sonuna kadar kadroda gençlere önem vermeliyiz, lig büyük ihtimal bitti bari bir daha ki senenin iskeletini kuralim:

...................Onur.........................

Zeki....Abdullah.....Bamba....Emerson

.................Colman.......................
                  ..........Soner.........Adrian..............

...Emre.........Vittek.........Olcan......

Bu takim, hele orta saha ve defans, bu sene iyi uyum saglarsa gelecek yil bir kaç takviye ile basarili olabiliriz insallah:

...................Onur.........................

Zeki....Abdullah.....Bamba.......Kadir

.................Colman.......................
                  ..........Soner.........Adrian..............

...Emre........Cenk.........Yusuf........

yedekler: tolga, goksu, giray, mustafa, jebrin, sercan, abdulkadir, eren, ofoedu

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ALLAH hiçkimseye göstermesin böyle acıları çok kötuymuş Teşekkürler İbrahim ne yalan söyluyeyim kötu oldum
                    Amin abi...

O yüzden her seyin en iyisini isterim bu arkadas icin. Insallah hedeflerine ulasir en kisa zamanda...
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Başkan güldürdü.
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Bence aradığımız forveti Rusya'da bakmalıyız. Ucuz fiyata iklimimize ve takımımıza uygun kaliteli forvetleri yakalayabiliriz diye düşünüyorum. Rusya'da yabancı oyuncuların maliyetleri yüksek ama Rus topçularının fiyatları pek fazla sayılmaz. Misal olarak Alania takımında Neco isimli bir kanat forvet oyuncusu var. Çok fazla tutmaz ve Avrupa'ya uyum sağlamış bir oyuncu. Misal olarak Rus ümit takımından seyrettiğim Sapogov var. Genç, hırslı, kaliteli ve tek forvet, çift forvet gibi her formasyonda oynayabilecek çağdaş oyun sistemine uygun bir forvet. Yine adını hatırlayamadığım Paraguay'lı genç bir çocuk var. Oyun şekli olarak Malaga'daki Santa Cruz benzeri.

Hepsi alınabilecek ve bize uygun oyuncular.

Tabii önce eldekileri gönderebilmek gerekir. Belki takas falan yapılabilir. Elimizdeki yabancı oyuncuların Rus ligine hayır diyeceklerini düşünmüyorum ama istenirmi orası muamma.

Ayrıca Ankaragücü ile ilgili birşey yazmış bir arkadaşımız. İnşallah olur diye düşünüyorum.
                        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Amkspor ‏@Amkspor
                          Flaş...flaş...flaş...Drogba'nın menajeri Pierre Frelot dün İstanbul'a geldi ve akşam Les Ottomans Otel'de kaldı.
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Amkspor ‏@Amkspor
                            Flaş...flaş...flaş...Drogba'nın menajeri Pierre Frelot dün İstanbul'a geldi ve akşam Les Ottomans Otel'de kaldı.
                            fener alabilir...galatasarayın alacağını sanmıyorum...alamaz demiyorum yabancı oyuncuya takılırlar....

muslera,eboue,dany,melo,sneijder,amrabat direk 11 oyuncusu ...

Yorum

• henrique ve saparayı gönderebilirsek (aklı başında bir takımın alacağını sanmıyorum) gerçekten yıldız transferi yapmış gibi sevineceğim

ama fazla sevinmem çünkü yazın belçika 2. liginden, polonyadan yeni cevherler bulur getirirler

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Serdar Kurtuluş ' un Zeki ve Göksu ' dan artısı nedir acaba çok merak ediyorum .
                                senol hocanin demesine göre s.kurtulus önlibero oynayabilirmis. ozaman zokora gidebilir. sagbek oynayacaksa gerek yok
                                „Choose a lazy person to do a hard job.
                                Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                                BILL GATES

Yorum

Yükleniyor...
                                X