Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -7-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muhammet
    Pektemek
    Alper
    Serdar a
    Serdar k
    Ahmet ilhan

2008 vol.2
    Forvete: Tencere Hill
    Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Muhammet
      Pektemek
      Alper
      Serdar a
      Serdar k
      Ahmet ilhan

2008 vol.2
      Serdar Kurtuluş ' un Zeki ve Göksu ' dan artısı nedir acaba çok merak ediyorum .

Yorum

• sol bekte Cech ve Emerson'un yapıp da Kadir Keleş'in yapamayacağı ne var bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Serdar Kurtuluş ' un Zeki ve Göksu ' dan artısı nedir acaba çok merak ediyorum .
          Büyük takim tecrübesi var
          Sorumlukuk aliyor
          Fizigi cok iyi
          Ortalari cok iyi
          Defans-ofans ayari cok iyi

Arkasindada göksu yetissin
          Zekiyi hic yeterli bulmuyorum
          Forvete: Tencere Hill
          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Bizim aradimiz forvet dortmundda oynuyor lewandowski, acaba janko ve henrique ile takas yapamazmiyiz?????

Dip not Dortmund manyak futbol oynuyor tika taka resmen

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Daha uzun, o kadar birde maç tecrübesi. Bence Göksu her ikisinden de iyi. Ama ilk oynamaya başladığında iyi bindirmeler yapıyordu şimdi onu da bıraktı. Hala gereksiz faullerini çözmüş değil. İlk tercihim Göksu olur.
              İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Acaba izleme komitesinden Afrika Kupası maçlarını izleyecek biri var mıdır ?
                İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Büyük takim tecrübesi var
                  Sorumlukuk aliyor
                  Fizigi cok iyi
                  Ortalari cok iyi
                  Defans-ofans ayari cok iyi

Arkasindada göksu yetissin
                  Zekiyi hic yeterli bulmuyorum
                  Peki Dani Alves mi Serdar Kurtuluş mu ? Bunları duyduktan sonra tereddütte kaldım da

Yorum

• Muhammet Demir hoş güzel ama daha 2 küsür ay önce ön çaprazı gitti performansını toparlar mı soru işareti; teknik olarak üst düzey ancak zayıf bir oyuncu malesef..
                    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• 3 şey yazıp çıkayım
                      1)fanatikte bizle dalga geçercesine muslera-onur haberi var
                      2)amk gazetesi gsnin drogbayla anlaştığını ve bjk maçından sonra açıklanıcağını yazdı
                      3)amk fenerium reklamı hala sitede
                      Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizim aradimiz forvet dortmundda oynuyor lewandowski, acaba janko ve henrique ile takas yapamazmiyiz?????

şimdik şöyle oluyor janko henriqie nin üstüne bi 15 milyon euroda koy verceklerini sanmıyorum

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim aradimiz forvet dortmundda oynuyor lewandowski, acaba janko ve henrique ile takas yapamazmiyiz?????

Renktas Sakamiydi bu ? Lewandowskiyi Manchester United ve Juventus istiyor.
                          Dortmund en az 25 Milyon diyor.Henriqueyi takasi gectim henriqueyi onlara hediye etsek,hatta onu alsinlar diye 1 Milyon Euro versek almazlar.Belki Top toplayici olarak Dortmunda görev yapabilir.
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dortmund en az 25 Milyon diyor.Henriqueyi takasi gectim henriqueyi onlara hediye etsek,hatta onu alsinlar diye 1 Milyon Euro versek almazlar.Belki Top toplayici olarak Dortmunda görev yapabilir.
                            niye bizde mithat halis faktörü var

Yorum

• Transferin olacağı yok.
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ii tamam alan ve cechi de verelim 1 oyuncuya 4 tane veriyoruz bunada hayir demezler heralde

Yorum

Yükleniyor...
                                X