Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -7-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takım hedeflerinde süreklilik sağlamak istiyor ise bunu savuma direnci sayesinde sağlayabilir . Bütçeniz itibariyle , rakiplerinizde olduğu kadar yetenekli ayakları 8-10 yılda bir toplayabiliyorken , takımın sahadaki direncini , sertliğini ve geride iyi kapanan özelliğini yüksek bütçelere ihtiyaç duymadan bir takım kimliği olarak oluşturabilirsiniz . Trabzonspor geçmişte pek çok evrede santraforundan kanat oyuncularına son derece teknik futbolculardan kurulu olmasına karşın , iç saha maçlarında rakibe sahasından çıkma imkanı dahi vermeyen teknik-taktik üstünlüğüyle , kimliğini oluşturan en önemli belirteç , rakibin şut çekecek pozisyonu dahi bulamıyor oluşuydu .

Hücum anlamında ortaya hiç bir şey konamamış olmasına karşın oyun kurucusundan santraforuna bomboş bir sezon geçiriyorken takım alt sıralarda değilde orta sıralarda yer buluyorsa , bunu savunmayı toparlayan futbolcularına borçludur . Anlatmak istediğim bu kadar basit , sağa sola çarpıtmaya gerek yok . Bunun üzerine hücumda iki üç becerikli ayakla işleyen bir şablon ortaya koyarsanız , yani bir bakıma futbolcuları duygu olarak yarışın içine sokarsanız takımın defansif kapasitesi şampiyonluğa oynatmaya müsait . Hali hazırda takımı olası bir felaketin bir adım uzağında tutmuş Zokora , Bamba gibi futbolcular takım rayına girdikçe savunmadki vidaları dahada sıkabilmesi mümkündür .
    Çok güzel bir şekilde düşüncenizi yansıtmışsınız, bir şey çarpıttığım yok . Biraz daha sakin olun lütfen , kullanıcı adınızın farabi olduğu zamandan beri beğeniyle takip ediyorum sizi . Sizi muhatap aldığım tüm mesajlarımı buna göre değerlendirin

Yorum

• İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kayserispor Malik Fathi'yi yollamış.
      Hiç vasatın üstüne çıkamamıştı zaten. Halil Şanlı da öve öve bitiremiyordu alınsaydı Trabzonspor 10 yıl solbek sıkıntısı çekmezdi güya. Adam zaten 30 yaşında...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok güzel bir şekilde düşüncenizi yansıtmışsınız, bir şey çarpıttığım yok . Biraz daha sakin olun lütfen , kullanıcı adınızın farabi olduğu zamandan beri beğeniyle takip ediyorum sizi . Sizi muhatap aldığım tüm mesajlarımı buna göre değerlendirin
        Gayet sakinim , sakin olmadığım anlar daha belirgindir , kuşku olmasın .
        Trabzonspor'un şampiyonluğunun şike yoluyla gasp edildiği sezon rakibinden 15 gol daha az üretmişti . Şampiyonluğun sırrı neydi , buyrun size araştırma konusu .

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zemin işin bahanesi .
          Şenol hoca bahaneler ardına sığınıyor . Zemin mükemmel olsa takım sanki harika futbol oynayacak .

Burası Fransa , geçen yılın şampiyonunun sahası

Yalnız bu zeminde adamın ayağı kopar.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• yiğit frekansları karıştırdı

Yorum

• Elde doğru düzgün bir tane hücumcu yok millet takmış Zokora'nın hücuma cıkmamasına.

Neymiş efendim box to box oynayacakmış.

Selçuk-colman modeline geri dönmeliymişiz vs...

Bu takımda Zokora'nın kendine verilen görevi yaptığı kalitede yapacak iki tane hücumcumuz olsaydı, anormal bir farkla ligi bitirebilirdi...

Yorum

• Yeri değil ama zemin bahanesi konusunda ağırlığını koymuyor diye Hoca'yı suçladığım için ben suçlu ilan edildim. Takımın bu halde olmasının temel sebebi zemin değil. Ama Hoca'nın dediği gibi kontra atağa çıkmamızda ve derinlemesine paslarda bu durum oldukça bizi etkiliyor. Bir de durmadan yan ve geri pas yapan bir defansımız var ki sinir olmak elde değil. FB'nin defansına baktım adamlar hem tek pas yapma hem de hızlıca ileriye oynama gayreti içindeler biz ise tam aksine. Oyuncuların cesaretinde ciddi problem var...
                Trabzon bir sevda,

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeri değil ama zemin bahanesi konusunda ağırlığını koymuyor diye Hoca'yı suçladığım için ben suçlu ilan edildim. Takımın bu halde olmasının temel sebebi zemin değil. Ama Hoca'nın dediği gibi kontra atağa çıkmamızda ve derinlemesine paslarda bu durum oldukça bizi etkiliyor. Bir de durmadan yan ve geri pas yapan bir defansımız var ki sinir olmak elde değil. FB'nin defansına baktım adamlar hem tek pas yapma hem de hızlıca ileriye oynama gayreti içindeler biz ise tam aksine. Oyuncuların cesaretinde ciddi problem var...
                  abi estağfirullah seni niye suçlu ilan edelim...

tek dediğimiz bu adam teknik direktör saha sorumlusu değil...ve her maçtan sonrada zeminin kötü olduğunu söylüyor eşşek olmayan anlar...yoksa haklısın o zemin yapılmak istenenlere mani olur felanda herşeyinde sorumlusu şenol güneş değil

Yorum

Yeri değil ama zemin bahanesi konusunda ağırlığını koymuyor diye Hoca'yı suçladığım için ben suçlu ilan edildim. Takımın bu halde olmasının temel sebebi zemin değil. Ama Hoca'nın dediği gibi kontra atağa çıkmamızda ve derinlemesine paslarda bu durum oldukça bizi etkiliyor. Bir de durmadan yan ve geri pas yapan bir defansımız var ki sinir olmak elde değil. FB'nin defansına baktım adamlar hem tek pas yapma hem de hızlıca ileriye oynama gayreti içindeler biz ise tam aksine. Oyuncuların cesaretinde ciddi problem var...
                    Bizimkiler ileri oynasa ne olacak hocam,en fazla 30 saniye sonra yeniden atak olarak kalemize geliyor.

Adamlar en azından topu biraz arkada oyalayalımda fazla pozisyon yemeyelim derdinde.

Kontra atağa çıkamayışımız temel sebebi mevcut hucumculardan hiç birinin ne yeteneğinin,ne aklının nede fiziksel yeterliliğinin bunu yapmaya müsait olmaması.

Hadi Janko ve Vittek'i bir kenarda tutalım. Kalanların tamamı yetersiz...

Yorum

• Bizi 3'leyen Karabük'ü Kasımpaşa 3'ledi.
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizi 3'leyen Karabük'ü Kasımpaşa 3'ledi.
                        Demekki Kasimpasa bizi 6'ler.
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Bu sene iyice küçük takım muamelesi görüyoruz. İBB maçı 13.30'daydı. Pazar Elazığ maçı 14'de. 2 hafta sonraki Sivas maçını da 13.30'a koymuşlar...
                          Trabzon bir sevda,

Yorum

Bu sene iyice küçük takım muamelesi görüyoruz. İBB maçı 13.30'daydı. Pazar Elazığ maçı 14'de. 2 hafta sonraki Sivas maçını da 13.30'a koymuşlar...
                            Oynadığımız futbolu ligin sonuncusu oynuyor..
                            Bu futbola bu muamele gayet normal

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yalnız bu zeminde adamın ayağı kopar.
                              Hey gidi yiğit hocayı savunacam diye komik oluyorsun

toprak sahada beton sahada bile ayak kopmuyor sen bilim kurgu çok izlemişsin

Yorum

• 5 Dakkalığına desteğinize ihtiyacımız var arkadaşlar,

Bir kaç kere mail gönderebilir misiniz ? Vaktiniz varsa ücretsiz fax da çekebilirsiniz.

Teşekkürler şimdiden,

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
                                StopMatchFixing.Com

Yorum

Yükleniyor...
                                X