Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -7-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu adam geçen yıl tek başına almanları dağıttı

drogba dan bahsediyoruz, değil 34, 40 yaşındaki hali bile bu dandik ligde leblebi gibi gol atar.

_________selçuk_____melo

____hamit______snejder_____amrabat

_______________drogba
    --------------------------------------

___________sapara___colman

______halil_______adrian________olcan

________________vittek

gelde küfretme... 2 yıl önceki gs nin durumundayız, onlar hagi yi getirmişti sezon sonu kovdular aysal geldi terim geldi 2 yılda geldikleri nokta ortada.

bunları artık durdurmakta imkansız, fenerle ligi alır götürürler barça madrid gibi.
    Gecenin en karanlık oldugu an sabaha en yakın oldugu andır
    imkansız diye birsey yok .Dortmund nerelerden nerelere geldi su anda heyecanla ızledıgımız bir 1461 var . Evet emerson halil yasin janko sayabılırız . Bunlar trabzona yakısmıyor ama ne elazıg ın ne mersin idman yurdunun yede karabuk ün bizden iyi bir kadrosu yoktu ama yendıler bizi
    senol hoca haklı yenı bir kan gereklı degısım gereklı . bu neden le yonetiminde istifa etmesı gerek . yenı bir yonetım ve yenıı bir hoca
    61

Yorum

• Drogba'yı aldılar yuh. Yaşlı falan ama 1 sene oynayacak zaten. Çinde'de 11 maçta 8 gol atmış.
      En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 27.01.2013, 19:08.
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Göksu, Sercan, Yusuf ve M. Reşit Akçay.
        1461 trabzon komple transfer + trabzonspordan 2 3 oyuncu
        En son Arif Timurcioğlu tarafından düzenlendi; 27.01.2013, 20:05.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Göksu, Sercan, Yusuf ve M. Reşit Akçay.
          +Kadir emersonuda nereye gönderiolarsa göndersinler
          Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gecenin en karanlık oldugu an sabaha en yakın oldugu andır
            imkansız diye birsey yok .Dortmund nerelerden nerelere geldi su anda heyecanla ızledıgımız bir 1461 var . Evet emerson halil yasin janko sayabılırız . Bunlar trabzona yakısmıyor ama ne elazıg ın ne mersin idman yurdunun yede karabuk ün bizden iyi bir kadrosu yoktu ama yendıler bizi
            senol hoca haklı yenı bir kan gereklı degısım gereklı . bu neden le yonetiminde istifa etmesı gerek . yenı bir yonetım ve yenıı bir hoca

katılıyorum ama sadri şener in yinede kalmasından yanayım. ondan iyi başka kim varki ? tek hatası, yanına bakkal ı yönetemeyecek isimleri oturtuyor, nevzatmış hasanmış bunlar kimki Ts de yöneticilik yapsın ?

sadri şener giderse ibrahim hacıosmanoğlu gelecek, başka aday mı var ? o da reklam peşinde koşan, şovmen başkan adayı işte. ne anlar başkanlıktan bu adam... yönetim değişmeli, güçlü isimler yönetime girmeli başkan kalmalı bence. halimiz duman oy oy oyyy...
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• heh işte pek çok Trabzonsporlunun beklediği haberde geldi, Allah'ım hayırları ver
              Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam istifa etti.

Yorum

• ertugrul saglam ?
                61

Yorum

• Mustafa Reşit hoca gelsin yahu 1461 den oyuncuları kesin alır hem tavşanlıyıda 1461 de zirvete oynattı var hocada bişeyler kesinlikle bir şans verilmeli tolunay hoca yada ertuğrul sonra düşünülsün.
                  Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                  zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• 4 yıl önceymiş : Sadri Şener Tolunay Kafkas için "Tolunay çok ukala.Ben oldugum sürece o adam bu kulübe giremez" alıntıdır.

Yorum

• Bu drogbayı biz neden alamadık ya başkan devamlı kadromuz yeterli şakar der devamlı yeterli...Bu yönetim düşünmeden genel kurula gitmeli .

Yorum

• tolunay haberleri %90 yalandır diye düşünüyorum. Klasik yerel basın işte. İlk akla gelen tolunay hoca olduğu için başladılar bizi sömürmeye.

Yorum

• Ertugrul Saglamda Istifa etmis.Ilk tercihim Tolunay Hoca,olmazsa Ertugrul Hoca.
                          Ikiside genc ve hirsli.
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Olcan ve Halil yine günün kahramanlarıydınız tebrik ederim...

Yorum

• Burak-Tolunay ne farki var?

Bugun Buraga nefret dolu mesajlar yazanlar hangi ruh haliyle Tolunay i istiyorlar.

O da kosa kos gitmedi mi gsye?

Yaziklar olsun! Baska bisey demiyorum.
                              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• tollunay da olmaz biz de malesef diyerek

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X