Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aslında en problemsiz yerimiz defans bence, takım kötü doğal olarak gol yiyor kalecide aslkında formda ama karşı kaleciye 10 şut gidiyor bizden bizim kaleciiye en az 30
    38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
    Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
    " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• yine aynı tas aynı hamam bu yönetim yine bir şey yapamayacak gibi gözüküyor

Yorum

• iyi para verince istenilen futbolcunun alınacağını herkez biliyor önemli olan Trabzonspor o parayı verebilecekmi biraz gerçekçi olmak lazım uzun zamandır hiç bir takımdan ne yıldız nede yıldız adayı alamadık çok aciz durumdayız.şu takımın bu takımın artığı diye bişey olmaz ben üstteki futbolcu isimlerinden bahsetmiyorum ama takımında ilk 11 de yer bulamaz ama bize gelir iş yapabilir bunuda kim tesbit edecek kulüpte bu işi bilen profosyenel bi ekip TRabzona uyumu kolay yeteneğini ıspatlamış egosu olmayan o artıkları iyi tespit ve analiz edilirse işe yarar.haa bunu derken bizim takımda oynamış hiçbir verim alamadığımız adamların geri düşünülmesi değil benim dediğim örnek emrah,tolga,adem,devran,erdinç değilde hepimizin kabul edebileceği istanbul takımlarının yedekleri var kabiliyetli olupta kendini ıspatlayamamış topçular bunlar iyi etüt edilir Trabzonsporumuza kanı uyuşabilecekler alınırsa iş görür diye tahmin ediyorum.benim gönlümden de ibrahim akın ve can arat geçiyor ama tekrar söylüyorum bu işi becerebilecek ne para var nede yönetim. gene 4 ısgarta getirirler bizler burda boş boşuna yazar dururuz.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Trabzonsporumuzun bu yönetimle pek fazla bir ileriye gideceğini zannetmiyorum; bu yönetim olmadan tRansfer yapılmalıdır..

Yorum

• ayman gibi futbol fukarası adamları alacaklarına hiç kimseyi almasınlar. kulübün parasını ayman gibi kazmalara harcıyarak ziyan etmesinler. zaten eldeki kadroyu gerektiği gibi kullanamayan ve ziyan etme kabiliyeti yüksek olan bir teknik traktörümüz var.

Yorum

• haşim sayitoğlunun yapacağı transferleri merakla bekliyorum

Yorum

• bütün islam aleminin mübarek kurban bayramini tebrik eder hayirlara vesile olmasini dilerim.camiamizada yeni yilda birlik ve beraberligimizin daim olmasini temenni ederim.

saygilar
                BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  haşim sayitoğlunun yapacağı transferleri merakla bekliyorum
                  çok sinir oluyorum şu adama hatta albayraktan daha çok sanki bi şeyden anlıyomuş gibi ahkam kesiyor

Yorum

Çalışıyor...
                  X