Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sitenin kalabalık olması güzel bir şey değil mi?
    pletikosa evet nazlanıyormuş biraz galiba.. mülkü elinde olanı ikna etmişler ama eleman biraz direniyor.. hüseyinle konuşmuş olabilir yoksa neden beğenmesin gül gibi trabzonu değil mi?

Yorum

• tamam. sustum. oturuyorum kabahatimle..

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sen de az konuşuyorsun.. ama etkilisin hani.. korktum..
        bu arada jardel satmak için galatasarayın akla karayı seçtiği bir topçuydu. ankaragücüyle anlaşmak için istanbula geldiğini ve geciktiği için geri döndüğünü de hatırlarım..
        forvet önündeki adamı geçip gol yapabilmeli.. tekke gibi!
        forvet aynı zamanda adam geçmeden 18 içinde topu buldumu golde atabilmeli..bakınız..jardel,tanju,kezman ümit karanıda bu örneklere dahil edebilirim
        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sitenin kalabalık olması güzel bir şey değil mi?
          pletikosa evet nazlanıyormuş biraz galiba.. mülkü elinde olanı ikna etmişler ama eleman biraz direniyor.. hüseyinle konuşmuş olabilir yoksa neden beğenmesin gül gibi trabzonu değil mi?
          sen kesin Cem Yilmaz sin.....bagirsaklardan atip atip duruyorsun be kardes....ayrica marcelinhoyuda dünya yildizi olarak tanimlamiyalim...iyi olsa Hertha onu 2.5 milyon gibi ucuz bir fiyata satmazdi..satsa bile baska alacaklarida cikardi...alabilseydin o zaman 2 sezon önce en az 15-20 milyon öderdin...

Yorum

• Avrupa'da idman yememiş Brezilya'lıdan hayır gelmezse ne diye uğraşıyoruz başı A, sonu A olan adamla stichus
            Öyle ara ara yaz sen.. herkese cevap yazmaya kalkınca meşakkatin daha da artıyor
            #7 King of Kings

Yorum

• tamam pletikosa nazlanıyo anladımda transfer dönemide bitiyo dünyada alınabilecek başka kaleci yok mu

Yorum

• herkesin dengesi bozulmuş valla dol be 5 gün dolda kurtulalım şu eziyetten
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• walla ben kaleci alacaklarını hiç sanmıyom...

Yorum

• abi gol atamıyoruz anlamıyormusun yapma allah aşkına dünya kabul etmiş bu adamları..yapma etme..psv de izle gollerini kezmanın..
                    onu bırak bu lazaroni elimizdekileride küstürüyo..trabzon lig sonuncusu denizliye forvetsiz çıkıo..kendi sahasında hemde?sen kabul edebildiysen dünkü oyunu bişey demiyorum..ama ben trabzonu seviyorum ve içim acıyor böyle oldukça..ve artık sende anla arkadasım trabzon acemice yönetiliyor..bu her yönden anlaşılıyor..transferlerden.t.d seciminden..birbirini tutmayan açıklamalardan.. ama sonunda trabzonsporumuza ve bizlere yazık oluyor..

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Avrupa'da idman yememiş Brezilya'lıdan hayır gelmezse ne diye uğraşıyoruz başı A, sonu A olan adamla stichus
                      Öyle ara ara yaz sen.. herkese cevap yazmaya kalkınca meşakkatin daha da artıyor
                      ya eskiden isminin yanında Kanca resmi vardı? Ne oldu sen de ümidini kestin mi adamdan?

Yorum

• kezmanın nesini dünya kabul etmiş anlamadım psvden sonra nerde ne yapmış
                        chelseade ne yaptı şimdi chelseade kimse oynayamaz diyeceksin chelseadeyken doğru düzgün forvetleri yoktu ama adam yine de oynayamadı oynadığı zamanlar vardı gol kaçırmaktan başka bişey yapmadı zamanında üstün performans göstermiş bi forvet sonrası yok fenerden başka isteyen varmıdır acaba hani bi transfer yaptığımızda sorulan bi soru bu fenerin verdiği parayı başka hangi kulüp verirdi ona bi düşün bakalım göz boyama işlemi devam ediyo bu transferde abartılacak bi durum yok türkiyede iş yapabilir(nobrede yaıyodu bunu )ama avruapada soru işareti

Yorum

• @Karayamayman artık moda stichus
                          Kanca öldü yaşasın stichus
                          Bağrımıza taş bastık Kanca yerine..
                          Şimdi halden memnuniyetsiz bir Morinho fotoğrafıyla idare ediyoruz avatarı..
                          Stichus çok sevdi zaten.. ilerde başkan olursa beni de yönetime alır belkim avatarım yüzü suyu hürmetine
                          Bu arada sen Kıbrıs'da konsolosluktaydın galiba.. Kanca'dan uzak dur bence.. Brezilya konsolosluğuna atanmış Kanca.. yarın bir gün Kıbrıs'ta oyuncu izlemeye gelirse seni de işinden gücünden eder maazallah
                          #7 King of Kings

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kezmanın nesini dünya kabul etmiş anlamadım psvden sonra nerde ne yapmış
                            chelseade ne yaptı şimdi chelseade kimse oynayamaz diyeceksin chelseadeyken doğru düzgün forvetleri yoktu ama adam yine de oynayamadı oynadığı zamanlar vardı gol kaçırmaktan başka bişey yapmadı zamanında üstün performans göstermiş bi forvet sonrası yok fenerden başka isteyen varmıdır acaba hani bi transfer yaptığımızda sorulan bi soru bu fenerin verdiği parayı başka hangi kulüp verirdi ona bi düşün bakalım göz boyama işlemi devam ediyo bu transferde abartılacak bi durum yok türkiyede iş yapabilir(nobrede yaıyodu bunu )ama avruapada soru işareti
                            tamam kardeş kezmandan topçu falan olmaz..feneri kazıkladılar..
                            (işallah bize atmaz ) yaw bu adam iyi değilse neden chelsea alsın bu adamı..hani uyum sorunu denen bişey vardır..bizim marcelinho hala yaşıo..gerçi bize gelen çoğu topçu yaşıo.. abi ben diorum bu adam türkiyede acaipte gol atar..

Yorum

• Van Bommelin 6 milyon € ya Bayern munihe gittiği bir ortamda Transfer yapmak o kadarmı zor ya

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @Karayamayman artık moda stichus
                                Kanca öldü yaşasın stichus
                                Bağrımıza taş bastık Kanca yerine..
                                Şimdi halden memnuniyetsiz bir Morinho fotoğrafıyla idare ediyoruz avatarı..
                                Stichus çok sevdi zaten.. ilerde başkan olursa beni de yönetime alır belkim avatarım yüzü suyu hürmetine
                                Bu arada sen Kıbrıs'da konsolosluktaydın galiba.. Kanca'dan uzak dur bence.. Brezilya konsolosluğuna atanmış Kanca.. yarın bir gün Kıbrıs'ta oyuncu izlemeye gelirse seni de işinden gücünden eder maazallah
                                Eyvallah, Yunanistan Atina'dayım ben. Tavsiyelerini tutacağım. Buralara uğrarsa kendisiyle özel görüşme yapacaktım ama vazgeçtim.

Brezilya'daki kalışı bir süre daha uzarsa Brezilya'daki Sefaret'te çalışan arkadaşlarla akıbeti konusunda temasa geçmeyi düşünmekteydim aslında.

Teşekkürler Sayın Yönetim, bizlere bu zor zamanlarda bile gülme fırsatı yarattığın için.

Yorum

Yükleniyor...
                                X