Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ovacik_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Musampayı bol bol araştırdık. 2. yıldız sözü tutuldu arkadaşalr. Kaliteli ve kariyerli bir isim. Tek sorun izlenerek değil menejer tavsiyesiyle alınması. Ama yine de çok faydalı olacaktır.

Ah bu adamları kampa yetiştirebilseydiniz.

ahh ahh.yetişselerdi.

Yorum

• resmi siteden nefret ediyorum trabzonspora hiçmi hiç yakışmıyo çok basit gösterişsiz ve güncel olmayan bi sitemiz var adam geldi gelecek hala bi ses yok bjk ve fb çoktan yazdılar bile biz herşeyde geriden gelmek zorundamıyız

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çok haklısın da yabancı kontenjanımız doldu...ben de szymek kalsın istediğim için biter dedim ama pletikosa yerine Türk bi kaleci alırsak çok iyi bi ön libero alarak transferi kapatabiliriz...Forvet imkansız zaten şu anda çünkü yerli ve kaliteli forvetler bize gelmez...Aslında Necati var ama düşünürler mi bilmiyorum...Gs ile de papaz zaten bu aralar.
        İstanbul un artıklarından bize fayda gelmez arkadaşım.
        Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• @ıloveyouszymek:

Necati mi? Okuduğum anda kalpten gidiyordum arkadaşım.

Ne Necatisi. Yapmayın, etmeyin.

Koca takımdan iğrendirmeyin insanları.

Bu adamın adının Trabzonsporla geçmesi bile utanç vericidir.
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• arkadaşlar samanyolu spor haberinde ; musampa şoku başlığında habere girdi
            söylenenlere göre musampa ya hiçbir teklif gelmemiş çok formsuzmuş
            ilk teklifi biz yapmışız bu şekilde gerçekleşmiş transfer haber kanalı bunları söyledi.
            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• trabzon tv şu anda spor haberlerinde veriyo musampa kesin olarak transfer edilmiş ve şu anda istanbuldaymış öle diyo sunucu

Yorum

• transferlerle ilgili medyadaki olumsuz haberlere bakmayalım butür şeyler çoğu zaman olmuştur en yakın marcelinho transferini hatırlayın yok yok böyle bı rakalım bu işleri (form falan boş jun formdaydı da ne oldu ) stepanovu aldığımız zaman çok iyi hatırlıyorum kayseri 300 bin euroya beğenip almamış biz 1 milyon vermişiz şimdi stepnovun kaç milyon olduğu ortada

Yorum

• bu adam da tam bir muamma bi yerde istanbulda diyo biri uçakta diyo..
                  hadi hayırlısı...

Yorum

• İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar samanyolu spor haberinde ; musampa şoku başlığında habere girdi
                    ilk teklifi biz yapmışız bu şekilde gerçekleşmiş transfer haber kanalı bunları söyledi.
                    hiç önemli değil arkadaşım.Jun gol kralı olarak geldide ne oldu sanki.Bu adamın kariyeri yeter.en azından Jun gibi trilyonları akıtmadık yollarına.
                    İşte taraftar budur.

Yorum

• Yaw istanbulda olmasın daha gitmedik havaalanına olamaz ole bişey 9 da gelsin adam taraftar görsün bi iki dene
                      İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar samanyolu spor haberinde ; musampa şoku başlığında habere girdi
                        Karalama haberleri başka bişe değil. Marce geldiğinde de böyle iddialar çıkmıştı. Bu adamı 3 ezikler alsaydı yere göğe koyamazlardı. Adamın kariyeri ortada. Bırakın tam performansı yarım porsiyon bile oynasa 10 tane lee yong eder.
                        Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• samsunspor adnanı satmaktan vazgeçmiş mustafa keçeli ile anlaşılmış önümüzdeki hafta imza atacakmış haberler sıcaktır dakkası dolmadı

Yorum

• İlk olarak turkercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            trabzon tv şu anda spor haberlerinde veriyo musampa kesin olarak transfer edilmiş ve şu anda istanbuldaymış öle diyo sunucu
                            iyi hadi bakalım hayırlı olur inşallah .

birde öyle formsuz gibi laflar hikayedir . formsuz olduğunu bile bile yönetim ona para vermez . öyle uyduruk siteler biliyoda bizim adamı alanlar mı bilmiyor formsuz olduğunu . biizm yönetim formsuz adama o kadar para vermez bilmiyo musunuz albayrak ı ne kadar önem veriyo ekonomik durumlara !

Yorum

• Mustafa Keçeli de iyi olur
                              Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                              Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• madrid uçağı indi 19:00 da ama fransa üzerinden geliyorsa 21.00 de inecek..
                                Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

Çalışıyor...
                                X