Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya dün barça maçını izleyenler varmıydı onlarda tek forvet oynuyolar ama bi bakıyon 5 forvete dönüyo takım
    eee kontrada yemiyolar bu barçanın teknik adamı gerçekten işi biliyo bizim lazaroni eline gözüne bulaştırdı aktiği
    hocam allahını seversen kıyasladıgın takımlara bak
    İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• kardeşim bizde dünya takımı değiliyiz büyük takım değimiyiz
      adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Kayserispor Trabzonsporun kalecisi Hasan ı aldı .DHA, Milliyet son dakika...
        Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
        Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kardeşim bizde dünya takımı değiliyiz büyük takım değimiyiz
          Büyük takimizda barcelona 370 mio. luk takim biz 60 milyonluk takim..
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• farul kanca okadar brezilyada kaldı,geçen seneki gibi yine avrupadan adam alıp gelecekler.bizim yönetim harbi çok beceriksiz ya,nezamandır ordasın,bi işi ya becer ya da okadar kalma!bizim yönetim gibi yapan başka var mı???

Yorum

• Arkadaşlar buda musampa nın başka golü valla bekelyip göreceğiz bakalım nasıl olacak. Herkezelere hayırlı cumalar. Bende çıkıyorum şimdi cumaya.
              (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Alın size ikinci Jun seferi. Onuda böyle almıştık. Aylarca araştır sonra menejelerin itelediği birini al. Kiki'de Jun gibi çıkmasın, Ben Allah'tan şimdilik başka bir şey dilemiyorum... Hayır yönetim yerine de biz tevekkül ediyoruz aslında buna çok bozuluyorum.
                .
                Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                .

Yorum

• Yönetimin transfer politikasındaki hızını da dikkate alarak konu başlığının "2007-2008 Sezonu Transfer Dosyamız" olarak değiştirilmesini talep ediyorum.
                  Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
                  M. Akif ERSOY

Yorum

• Transferi kapattık mı? Kanca Bey döndü mü? Samsun'daki çocuğun durumu ne oldu? Forveti nasıl boşaltacağız ne olacak o kadar oyuncu? Cevap verebilecek bir babayiğit hala aranıyor hayırlısı
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Emin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yönetimin transfer politikasındaki hızını da dikkate alarak konu başlığının "2007-2008 Sezonu Transfer Dosyamız" olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

Aynen......

Yorum

• Trabzonspor`un yeni transferi Musampa, 17.25`de Madrid`den kalkacak uçakla İstanbul`a gelecek
                        (Doğan Haber Ajansı)

Yorum

• İlk olarak tirabzonli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor`un yeni transferi Musampa, 17.25`de Madrid`den kalkacak uçakla İstanbul`a gelecek
                          (Doğan Haber Ajansı)

Umarım bu haber doğrudur ve zamanında teyit edilir de karşılamaya gitmek için fırsatımız olur..
                          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İnşallah fos çıkmaz.Pek tanımıyorum bu adamı...Szymek yaşlı diye gönderin diyen taraftar lar nerde acaba??????????
                            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Yaptığım telefon görüşmeleri de Musampa'nın bu akşam uçakla yola çıkacağını doğruluyor.Şu anda tek sorun son dakikada Musampa ile alakalı ortaya atılan müzmin sakatlığı (sol arka adalesinde sürekli tekrar eden bir sakatlıkmış) var dedikodusu.Şayet Musampa sağlık kontrolünden sorunsuz çıkarsa kendisi için Trabzonspor'lu diyebilirmişizBu akşam karşılamaya gidin haa, bu akşam iş çıkışı Şile'ye gideceğim bu yüzden orda olamayacağım.Yeterki gelsinde ben orda olmayayım

Bu arada Hoca uyuzu Jefferson'ı bırakmaya razı olsa Pletikosa'da gelecek ama bırakmıyor inatçı adam.Jeff ne iş görecekse Trabzon'da?

@worldmaster
                              Musampa 1977 doğumlu, yani çokta yaşlı değil
                              En son Misafir tarafından düzenlendi; 18.08.2006, 14:39.

Yorum

• Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen yazıda, ''Şirketimiz, Brezilya Milli Takımı'nın sol kanat oyuncusu Corinthians takımında oynayan Ricardinho'nun transferi ile ilgili 1.750.000 Euro bedelle anlaşmaya varmıştır. Ayrıca oyuncu Ricardinho 2+1 yıllık ve 1.750.000 Euro karşılığı sözleşme imzalanmıştır'' denildi.

Bizim yönetim ne kadar diyordu Ricardinho'ya? Ortada dolaşan rakamlar bu paranın kaç katıydı??
                                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Çalışıyor...
                                X