İlk olarak Jester tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Analyzer
Burada Corinthians ve Ricardinho ile ilgili bir yazı var. Geçen sezonu şampiyon bitiren Corinthians bu sene Ricardinho'yu almış ve şu an ligde 17 maçta 16 puanla 19. sırada.
İki defa Brezilya dışında oynamaya kalkışıp ikisinde de ciddi başarısızlıklar yaşamış. 2001'de yine Corinthians'tayken futbolcular arasında konuşulanları teknik direktör Parreira'ya aktarıp ispiyoncu damgası yemiş. 2006 Brezilya kadrosuna seçilmesi Parreira ile arasının iyi olmasına bağlanıyor.
Geçen yıl Brezilya'da en nefret edilen futbolcu seçilmiş kendisi. Sorunlu bir adam.
Biz Marcelinho'yu alarak çok daha iyi bir futbolcuyu transfer ettik bana göre. Bjk'ya gitti diye üzülmek yersiz. Büyük ihtimalle Ailton, Anelka gibi problem çıkarmaktan başka bir işe yaramayacak.
Yorum
-
İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesize şu kadarını sölüyim ben dün gece maçı izledim ve eğer biz dün oynayan Eller i Trabzona getirip Stepanov un yanında oynatmazsak büyük aptallık yapmış oluruz...Adam mükemmel oynadı hem defansif hem ofansif...Hele bu adamı öldüm parasına takasta kullanırsak salaklığın daniskası...ü
Dün sahada oynayan 22 futbolcudan hangisini alırsak alalım bizde çok iş yapar...Benim beğenmediğim bir oyuncu yok...
Bu arada maç 2-2 bitti.Internacional kupayı aldı...
not : Her an Brezilyalı Kanca dan bi telefon gelebilir ve adam şöyle der :
"Yaw şu Internacional de sol kanat değil de süper bir stoper var Eller diye...Prensipte anlaşayım mı ne dersin Nuri başkan ?"
Yorum
-
Zenginin malı çenemizi yormasın champions
Her eklenen habere bir gelişme var diye girip bakıyoruz Liverpol'un Kyut'u aldığı gelişmesiyle karşı karşıya kalıp daha da moralimiz bozuluyor.. hele 18 milyon euro gibi rakamlar! Aman Ya Rabbi
Bence 'Kyut'un 18 milyon ettiği yerde Fatih 30 ederdi' diyerek milleti yönetime veryansın ettirmekkten başka bir işe yaramaz bu haber#7 King of Kings
Yorum
-
champions kardeşim, sabah Tinga falan diyordun, haberini vereyim maçtan sonra Tinga Dortmund'a gideceğini açıklamış, üzme canını.
Bu arada enteresan değil mi maç bitti, elalem sırayla nereyle anlaştığını açıklıyor, bizimkilerden ses yok.
Yok mu yerel basından, Şanlıdan, içeriden bilgi vs? Ne oluyor ne bu sessizlik?Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
Faruk Kanca yeni bir oyalama yöntemi geliştirmiş. Anlaştım diyormuş ama ismi soranlara söylemem çok gizli diyormuşBu arada bu şahsın Albayrakların şirketinde bir çalışan olduğu söyleniyor Radyosporda birisi söylemişti. Acaba kendi işlerini de bu kadar yavaş mı yapıyorlar?
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Jester
dortmundun ilgilendiğini biliyodum ama kesin olduğunu bilmiyodum ne diyelim geçmiş olsun tam bizlik adamdı acaba hangi şartlarda gitmiş oraya herzamanki gibi nerde iyi bi adam varsa biz onları almayız zaten çok bilmiş kanca acaba kimleri alıp gelecek yada sadece kendini mi getirecek bu durmda hiç gelmesin daha iyi olur
3 maçtada iyi sonuç ve iyi futbol yoktu transferin gerekli olduğu apaçık ortada ama hala transfer yok antep maçındada kötübi sonuç almamızı ve yarıştan tamamen kopmamızı bekliyolar herhalde bide uefa ordanda elenelim ozaman gerekli transfrler kesin yapılırEn son champions tarafından düzenlendi; 17.08.2006, 14:08.
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülechampions kardeşim, sabah Tinga falan diyordun, haberini vereyim maçtan sonra Tinga Dortmund'a gideceğini açıklamış, üzme canını.
Bu arada enteresan değil mi maç bitti, elalem sırayla nereyle anlaştığını açıklıyor, bizimkilerden ses yok.
Yok mu yerel basından, Şanlıdan, içeriden bilgi vs? Ne oluyor ne bu sessizlik?
bu yüzden beklemedeyiz, belki biri isterde ...."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
burda gerçekten sinirlerim harap olmuş bir şekilde yorumları okuyorum ve sonra düşünüyorum şu trabzonumu bizim kadar düşünen yok trabzonumu bim kadar düşünen ve seven insanlar şu takımı yönetseydi bizim son 20 yılda en az 10 şampiyonluğumuz vardı ama ne yazıkki yokbugün yarın ve ilelebet trabzon
Yorum
Yorum