Ya bu Adnan, ne büyük oyuncu ki 3 aydır alamadık gitti. Yani Marcelinho için bile bu kadar uğraşmadık ha :-)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLazoroninin bize yeteceği aklıma sığmıyor.Biz Ünal Karaman diye yırtındık ama dinleyene yine diyorum bu hoca TRABZONA göre değil!!!
arkadasım ii diosunda yerli hocaya transfermi soruyolar alıp geliyolar sonra bunları oynatacaksın diye diretiyolar once bu anlayıs degişmeli...
ama yabancı hoca bu konuda agırlıgını koyabiliyo şimdi ünal karaman olsa kım bilir adamcagıza nasıl bi kadro vermişlerdii............saygılar
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSymek'teki düşüş büyük ihtimal parasal
şimdi şöyle bir durum var...Hüseyin'in,Gökdeniz'in hatta takımdayken Emrah ın,Mehmet Yılmaz ın,Volkan Bekiroğlu'nun aldığı paralarla Szymkowiak ın aldığı para ile yaptıkları katkıları bir kıyaslayalım...Evet sorun parasaldır ve teknik direktördendir...Adam ısrarla ben solda oynayamam demekte ve ısrarla solda oynatılmaktadır...En son da kulübeye çekilmiştir.Trabzonspor Lazaroni yüzünden malesef tarihinin en Trabzonsporlu olabilmiş futbolcusunu kaybetmek üzeredir...Bunu sadece taraftar değil yönetimden de İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu görmektedir ve bu konuda önlem alınmazsa olan yine Trabzonsporumuza olacak ve Türkiye liginden Antalyaspor gibi üçüncü sınıf takımlar Szymkowiak a talip olacaktır...Görünen köyün uzağı yoktur...Trabzonspor Lazaroni döneminde 3 maçtır belki de tarihinin en sistemsiz maçlarını oynamaktadır ve sistemsizliğin acımasız sistemine bir yıldızımız kurban edilmektedir...Takıma hiçbir şey verememiş olan Jeff in kulübede bile olsa yeri sağlam gibi görünürken formsuz (?!?!?!?!?!?!?!) da olsa kendini oynadığı 10 dakika içinde hırstan yırtan Szymek in altı oyulmak istenmektedir...Son transfer edilmek istenen Alex le birlikte Lazaroni artık aleni bir şekilde Szymek i istemediğini dillendirecektir....
Umarım aynı hataya yönetim düşmez...Szymek Lazaroni den bin kat daha Trabzonsporludur...Bunu bugüne kadar hep ispatlamıştır..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
sermin simsir
İlk olarak ISTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, hepinize selamlar. Forumu yaklaşık bir aydır takip ediyorum ve yeni üye oldum.
Ben takımın yeni transferlerle düzeleceğine inanmıyorum. Bunu anlamak için çok kafa yormaya da gerek yok. Bakınız geçen seneki Beşiktaş ve GS. Beşiktaş bir tomar transfer yapmıştı geçen sene ama hiçbir sonuç alamadı. Bence bu sene de Beşiktaş ve bizim takım aynı sonu yaşayacak. Ne kadar fazla transfer yapılırsa yeninden takım oyununu kurmak o kadar güçleşiyor. Futbolcuların birbirlerinin oyun stillerini anlamaları uzun zaman alıyor. Diğer taraftan doğru dürüst transfer yapamayan GS’ın futbolunu hepimiz görüyoruz. GS’nin futbolcuları bizimkilere göre daha mı üstün? Bence tam tersi.
Adı üzerinde bunlar takım. Takım oyununu kuramadığınız sürece isterse dünyanın en iyi futbolcularını bir araya toplayın sonuç olmak çok güç olur.
Bizim yapacağımız tek şey teknik direktöre güvenip, sabırla sistemini kurmasını beklemek.
İllada bir transfer yapacaksak bu bence kaleci olmalıdır. İyi, tecrübeli bir kaleci defansı da yönlendirerek organizasyonunu, adam paylaşımını sağlar. Bu da bizim defans hatalarını önemli ölçüde azaltacaktır.
Yorum
-
littlebighorn, şöyle ki, benim yazdığım klasik maç başı dizilişi, varyasyonu da sen hatırlatmışsın teşekkürler.
Takımın risk alması gerektiği veya almak isteyeceği maçlarda ve durumlarda bu düzene bir hamle yapılabilir hatta yapmak gerekir. O da ya senin dediğin gibi Szymek'i biraz daha geride biraz daha kontrollü oynatıp forveti ikileyerek veya forveti yine tek bırakıp yukarıda belirttiğim 4 ofansif oyuncuyu birarada oynatarak olur.
Bunu da yapabilmek için -yine aynı yere geliyoruz- çapanın çok sağlam biri olması gerekir.
Ama açık söyliyim böyle bir adam alınırsa, bundan 1-2 ay sonra bu orta saha uyum sürecini de atlattıktan sonra bu takımın hücüm varyasyonlarını seyretmek müthiş keyifli olur.Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
Arkadaşlar güne bakış gazetesini okudumda bugün yahu bu bizimkilerde ne komik adam roberto carlosu alıyorlarmış. Ula fotomacı mı örnek alıyor bizim bu gazeteciler anlamadım. Yok yönetim kurulu toplanmış alınması için yok öyle olmuş yok böyle olmuş. Güldürmeyin beni bea.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
Trabzonspor Puan Durumunda Sonuncu!!!
Senelerdir böyle birşey olmamıştı..2 hafta sonunda trabzonspor son sırada..oynadığımız rakiplerde kayseri ve vestel...bu haftada pek farklı olmayacak..tek umudum antebinde yeni bir ekip olması ve daha bizim gibi takım oyunu oynayamamaları..bu hafta antepede puan kaybedilirse lazaronide yönetimde gitsin..transferde istemiorum ben yeterki gitsinler..bu kadar eleştiri almış bir hoca ve yönetim bundan sonra ne yaparsa yapsın başarısız gözükecek..daha yolun başındayken hoca ve yönetim değişmeli kim ne derse desin..
veya antep maçından galibiyetle ayrılıp bir yıldız oyuncu alıp uefada yola devam edip 5. haftada bjk yı yenmemiz lazım..yoksa sular dahada kaynayacak..
bende delirdim bir dediğim bir dediğimi tutmuo...ama hepsi trabzonspor için...
yönetim ve lazaroni delirtti biziiiiiiiii!!!!!!O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelittlebighorn, şöyle ki, benim yazdığım klasik maç başı dizilişi, varyasyonu da sen hatırlatmışsın teşekkürler.
Takımın risk alması gerektiği veya almak isteyeceği maçlarda ve durumlarda bu düzene bir hamle yapılabilir hatta yapmak gerekir. O da ya senin dediğin gibi Szymek'i biraz daha geride biraz daha kontrollü oynatıp forveti ikileyerek veya forveti yine tek bırakıp yukarıda belirttiğim 4 ofansif oyuncuyu birarada oynatarak olur.
Bunu da yapabilmek için -yine aynı yere geliyoruz- çapanın çok sağlam biri olması gerekir.
Ama açık söyliyim böyle bir adam alınırsa, bundan 1-2 ay sonra bu orta saha uyum sürecini de atlattıktan sonra bu takımın hücüm varyasyonlarını seyretmek müthiş keyifli olur.
Anatoliy Tymoschuk
Başkan 2 yıldız sözün hala duruyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni'nin raporu doğrultusunda Brezilya'da transfer çalışmalarını sürdüren yönetim kurulu üyesi Faruk Kanca'nın, biri sol kanat biri de forvet olmak üzere iki oyuncu üzerinde durduğu öğrenildi. Brezilya'da sol kanat oyuncusu üzerinde yoğunlaşan Kanca, daha önce tespit edilen forvet oyuncusu için de girişimlerini hızlandırdı. Trabzonspor sol kanat için yaptığı yabancı oyuncu arayışında ise Brezilya'nın Internacional takımında oynayan Alex transferini sonuçlandırmak istiyor. Bu transferin hafta sonuna kadar bitmesi beklenirken, teknik direktör Sebastiao Lazaroni'nin de Alex konusunda ısrarını sürdürdüğü öğrenildi. Bordo-mavili yönetimin yerli oyuncu konusunda ise sürpriz bir isim üzerinde durduğu belirtiliyor
KAYNAK:İHAEn son champions tarafından düzenlendi; 16.08.2006, 18:09.
Yorum
-
sermin simsir
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeknik Direktör Sebastiao Lazaroni'nin raporu doğrultusunda Brezilya'da transfer çalışmalarını sürdüren yönetim kurulu üyesi Faruk Kanca'nın, biri sol kanat biri de forvet olmak üzere iki oyuncu üzerinde durduğu öğrenildi. Brezilya'da sol kanat oyuncusu üzerinde yoğunlaşan Kanca, daha önce tespit edilen forvet oyuncusu için de girişimlerini hızlandırdı. Trabzonspor sol kanat için yaptığı yabancı oyuncu arayışında ise Brezilya'nın Internacional takımında oynayan Alex transferini sonuçlandırmak istiyor. Bu transferin hafta sonuna kadar bitmesi beklenirken, teknik direktör Sebastiao Lazaroni'nin de Alex konusunda ısrarını sürdürdüğü öğrenildi. Bordo-mavili yönetimin yerli oyuncu konusunda ise sürpriz bir isim üzerinde durduğu belirtiliyor
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takıma tek yabancı alınacaksa kesinlikle ve kesinlikle ön libero olmalıdır. Neden mi? Çünkü elimizdeki oyuncuların özellikleri nedeniyle.
Farkındaysanız saymaya gelince hepimiz en az 3-4 mevkide eksik görüyoruz. Bunun nedeni de asimetrik ve atipik bir kadromuzun olması. Kadromuzda ne yok: Stoper, sol kanat, sağ kanat vs. hepimiz sayıyoruz. Peki kadromuzda ne var: Hiçbir takımda olmayan hücüma yönelik becerili orta saha oyuncuları(Yattara, Gökdeniz, Szymek, Marce). O zaman zorunlu olarak bunlardan yararlanmaya bakmamız gerekiyor.
Bu da şu demek, bu dörtlüden en az üçü her maç yan yana oynamalı. Bu da zorunlu olarak tek forvet demek. Peki bu forvet arkası hat nasıl oynayabilir? Arkalarında defansif yönü güçlü iki tane çapayla. Bu iki çapanın da en az birinin ileriye doğru top kullanabilmesi şart.
İşte buraya çok iyi bir adam alabilirsek hem bu sorunu çözeriz, hem de yanında Hüseyin ve Hasan'dan kim formdaysa onu oynatabiliriz. Böylelikle takımın genel organizasyonu oturmuş olur. Bunu yaptıktan sonra geri 4'lüde de Stepanov hariç o gün kim formdaysa onu oynatırsın, çok farketmez(çünkü kaliteleri birbirine yakın futbolcular). Bu durumda diziliş şöyle oluyor:
------------------Kaleci-------------------
Sağbek---- Stepanov ----Stoper-----Solbek
-------Hüseyin(Hasan)----Mineiro---------
Yattara-------Szymek(Gökdeniz)------Marce
------------------Umut--------------------
Bu kadro kafadan şampiyonlar ligine oynar. Ha bunu yaptın, hala paran mı var, gider sırayla alırsın bir solbek, kaleci, sağbek vs..
Bunu yapmazsan ne mi olur? Şu anda olduğu gibi İsayla, Musayla uğraşır durursun..
Bir de ön liberoda sürekli ısrar ettiğim Mineiro'nun neden alınması gerektiğine dair ek bir bilgi daha. Libertadores'in ilk maçını seyredenler hatırlayacaklardır, maçın hemen başında Mineiro çok sert bir darbeye maruz kaldı, kesin adam hastanelik oldu falan derken adam kalktı ve 90 dk oynadı. Basındaki bilgilere göre acılar içinde kıvranarak maçı tamamlamış , hatta hala sakatlığı geçmemiş ama bu akşamki maç için ayağım kopsa da oynarım türü bir demeç vermiş.
Yani demem o ki siz bakmayın 31 yaşında olduğuna, böyle bir adam hem oynar, hem oynatır hem de takımın direncini artırır. Belki yaşı küçük birilerine de örnek olur..N e K ö T ü !
Yorum
-
ahanda size kadro antep maçında.....
.................................tolga............ ...........................
musa............milan................akyel........ ..........ocak
................................hüso.............. ...................
yattara......................syzmek............... .......gökdeniz
...............................marce.............. .....................
.............................. umut....................................
fatih akyel stoper oynamalı neden mi?? kayseri maçında stepanov gökhan eşleşmesinde stepanovu her top alışında geçti..diawara da her topta milanı geçer. milan hava toplarında ve son müdahelerde mükemmel fatih ise su anda türkiyenin en hızlı defans oyuncusu..lazaroni bunu göremiomu yahu..gecen sene fatih akyel stoper oynadı ve milli takıma yükseldi.. ya bu lazaroni abi ineğin erkeği ök.z yani...fıtık etti beni yahu...
ve bide şu var artık futbolcularda silkelenip kendilerine gelmeleri lazım...tamam puan kaybedioruz ama hırs yok takımda..ahh be eski trabzonummmmmmmm nerdesinizzzz...şota ünal ogün hamiiiii...adamların gözünden ateş çıkıyodu maç esnasında hırstan...
artık utanın ve oynayın..................
transferle ne ilgisimi var bu yazımın???
siz hala iyi bir transfermi bekliorsunuzzzzz...
yazık yönetimimize...
bari elimisdeki takımı yaziim dedim kendimceeeeO Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeknik Direktör Sebastiao Lazaroni'nin raporu doğrultusunda Brezilya'da transfer çalışmalarını sürdüren yönetim kurulu üyesi Faruk Kanca'nın, biri sol kanat biri de forvet olmak üzere iki oyuncu üzerinde durduğu öğrenildi. Brezilya'da sol kanat oyuncusu üzerinde yoğunlaşan Kanca, daha önce tespit edilen forvet oyuncusu için de girişimlerini hızlandırdı. Trabzonspor sol kanat için yaptığı yabancı oyuncu arayışında ise Brezilya'nın Internacional takımında oynayan Alex transferini sonuçlandırmak istiyor. Bu transferin hafta sonuna kadar bitmesi beklenirken, teknik direktör Sebastiao Lazaroni'nin de Alex konusunda ısrarını sürdürdüğü öğrenildi. Bordo-mavili yönetimin yerli oyuncu konusunda ise sürpriz bir isim üzerinde durduğu belirtiliyor
KAYNAK:İHA
hesaplar jeffersonu verip ve yattarayi türk yapmak üzerinemi kuruldu ?
yeni türk oyunucusu haberi ne kadar dogru olabilir ?"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHata etmiş, 1-1 diyeceğine 1-0 demiş. Peki ama ne farkeder ki? 1-1 olması, bu yaptığının doğru olduğu anlamına mı geliyor? Manisa maçında Yattara'nın oyundan alınıp yerine Ö. Rıza'nın sokulmasında bir mantık bulabilen arkadaş varsa rica ediyorum bana da anlatsın.
2)muhtemelen sahada yaptiklarinin, hocanin veridigi taktikle uyusmamasi(kafasina göre takilmak da diyebiliriz)
3)kendisine takimda bir tane hoca oldugunu göstermek istemesi
diye siralayabiliriz...
hoca olsam ben de tahammül edemeyebilirdim... bu kafasiz oldugumu göstermez
Yorum
Yorum