Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oflu_61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    alex iyi bir oyuncumu bilgisi olan firikik kulana biliyor mu cevap verirseniz sevinirim

kardeş adam duran yada hareketli top ayırımı yapmadan vuruyor ve isabetli de vuruyor ama defansif yönü sıfır ve biraz ağır bir adam...defansif sorumluluk yüklenmez ve sola hapsedilmeyip biraz serbest bırakılırsa iyi işler yapar...Ha Gilberto alınırsa bu adamın lafı bile olmaz ama bu adamın pozitif tarafı genç olmasına rağmen Libertadores te final oynamış çok tecrübeli ve Avrupa da pazarı olan bir oyuncu olması...Gilberto ise yaşlı bildiğiniz gibi...
    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Bu ricardinho konusunda sizcede kulubumüz küçük düşürülmedimi? YÖnetimin görevi bu kulübü yüceltmek olmalı ama ne yazıkki bizim yönetimimiz sadece kendi reklamlarını yapıyor gibi geliyor bana. Başkanımız trabzonlu ve oflu. Zengin bir insan olduğu söyleniyor ne faydası dokunmuştur şehrine veya ilçesine? ben göremedimde.

Yorum

• Bence 3 mevkide bağıran, 3 mevkide de sırıtan eksiklerimiz var. Bağıran mevkiler kaleci, ön libero ve sol kanat.

Kaleci: Vestel maçında Tolga iyiydi diyen arkadaşlara şunu söylemek isterim, adamlar 90 orta yaptılar, Tolga bir tanesinde bile çizgisinden çıkmadı, sadece şansımıza kafaları hep auta gitti o kadar. Büyük takımsan eğer top kalene gelince yüreğin ağzında beklemiyor olman lazım. Biz de istiyoruz çocuk kaleye geçsin ama hala ürkek ceylan gibi duruyor, kaleci dediğin önündeki defansa güven verir. Yani Tolga'nın hem fundamentali eksik, hem güveni. O yüzden bu yıl da Tolga yedek beklemeli, gerçekten çok çok iyi bir kaleci alınmalı.

Ön libero: Kanımca halen en büyük eksiklik, Vestel maçında Hasan'ın olağanüstü performansından dolayı pek göze çarpmadı ama Hasan böyle kaç maç oynar ki? Ayrıca Hüseyin'i alternatifsizlikten kurtaracak olan da oraya alınacak adamdır. Bu mevkiye alınacak üst düzey bir futbolcu iddia ediyorum takımın oyununun şeklini değiştirecektir. O yüzden lütfen yönetim Mineiro, lütfen..

Sol kanat: Alex'in alınacağı anlaşılıyor. Buradaki sorunu %80 çözer.

Sonuç: Tek başına Alex transferi yetmez, mutlaka yukarıdaki 3 yere 3 tane doğru adam alınmalı.

Bence yönetim o kadar günlük hareket ediyor ki vestel maçıyla sol kanadı bitirmeye karar verdiler. Antep'e kaybedersek ilave bir adam daha alırlar.
        Ayrıca ben şu anda Jefferson'a harıl harıl kulüp arayıp bulamadıklarını tahmin ediyorum.
        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Forvetsiz bu takımdan bir bok olmaz..

arkadaşlar fatih tekke bu takımdayken biz zaten gol problemi çekiyorduk. ortaların yarısından fazlası rakibe gidiyordu. Şimdi fatihi de sattılar forvet almadılar. Bu iş umutla olmaz. Umut iyi bir forvetin yanında pişerek ancak bize yararlı olabilir. Tüm takımın gol umudunu umuta bağlamak olmaz. Yapılacak iş basit çok etkili bir forvet alınacak. Sol kanada ihtiyacımız yok. Gerçekten ihtiyaç forvet...

Yorum

• bize sol kanata biri lazim diyorduk ama dünkü mactan sonra bu takima kesinlikle 3Takviye lazim
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• sol kanada nasıl ihtiyaç yok?Takım bas bas bağırıyor sol kanat diye biz yanlış maçlarımı izledik
              ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak esmeraldo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar fatih tekke bu takımdayken biz zaten gol problemi çekiyorduk. ortaların yarısından fazlası rakibe gidiyordu. Şimdi fatihi de sattılar forvet almadılar. Bu iş umutla olmaz. Umut iyi bir forvetin yanında pişerek ancak bize yararlı olabilir. Tüm takımın gol umudunu umuta bağlamak olmaz. Yapılacak iş basit çok etkili bir forvet alınacak. Sol kanada ihtiyacımız yok. Gerçekten ihtiyaç forvet...
                sol kanata ihtiyacımız yok demek için bu mesajın senin bu foruma yazdığın ilk mesaj olması gerekiyor...
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Bu takımın eksiklerinden biride transferden sonra TARAFTAR desteği.. Taraftarı olmayan bir takım hiç bi şeye benzemez.. İstersen dünyanın yıldızını getir takıma.. İstanbulsporu bi hatırlasanıza sergen falan gelmişti bi sürü yıldız alınmıştı ama taraftarları yoktu sonuç ortada.. Ben hala idda ediyorum trabzonumuzun taraftarı yok.. Kuru kalabalık.. Bordo mavi tezaurahatını bile tek bir ağızdan yapamayan bir taraftar grubu..İsterseniz bana kızın ama bir taraftarımız bence maça gitmesin otursun evde çekirdeğini yesin daha iyi.. Bugün bizim taraftarımız gerçekten iyi olsaydı yönetim çoktan transferi yapmıştı.
                  Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu takımın eksiklerinden biride transferden sonra TARAFTAR desteği.. Taraftarı olmayan bir takım hiç bi şeye benzemez.. İstersen dünyanın yıldızını getir takıma.. İstanbulsporu bi hatırlasanıza sergen falan gelmişti bi sürü yıldız alınmıştı ama taraftarları yoktu sonuç ortada.. Ben hala idda ediyorum trabzonumuzun taraftarı yok.. Kuru kalabalık.. Bordo mavi tezaurahatını bile tek bir ağızdan yapamayan bir taraftar grubu..İsterseniz bana kızın ama bir taraftarımız bence maça gitmesin otursun evde çekirdeğini yesin daha iyi.. Bugün bizim taraftarımız gerçekten iyi olsaydı yönetim çoktan transferi yapmıştı.
                    aslında taraftar desteği yok doğru fakat kale arkası deliler gibi bağırıyor ama üstü açık bir tribün olduğu için ses dağılıyor e kayboluyor kaç senedir dedim durdum habu çılgınların üstünü kapatın diye bugün çok met ettiğiniz çarşı tribünüde maksimum 300 kişiden oluşuyor sadece belli başlı yerlerde bütün tribün birlikte hareket ediyor. bu hafta arkadaşlarla gittim beşiktaş maçına gördüğüm bundan ibaretti. bizim en büyük esksikliğimiz skor kötüyse tribünde uğultudan başka birşey yok çarşının farkı skora bakmaksızın bağırıyor adamlar. hepsi bu
                    Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                    Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                    WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• Ya arkadaşlar alınsa ne olacak bu saatten sonra. Takıma uyum sağlaması 3-4 hafta minumum. Bejeke maçına kadar bir tek denizli maçını alırız gibi gözüküyor.Bejeke maçını da kaybedersek ilk 5 haftada 9-10 puan kaybı var demektir. Febe puan kaybetmezse bu puan farkını kapatabilirmiyiz.Geçmiş olsun diyorum...

Yorum

• şampiyonum61, sonuna kadar katılıyorum, gerçekten de şurada teknik olarak transferleri tartışıyoruz ama en büyük transfer taraftar olur. Şu anda bu takımın aslında Trabzon'da (tribünleri bir bütün olarak ele alırsak) taraftarı yok, seyircisi var. Öyle bir seyirci ki, şehre güzel bir film gelmiş mantığıyla yeni transfer falan olursa izlemeye geliyorlar(dünkü kalabalık Marce'yi merak edenler kalabalığıydı), dünyanın en aristokrat seyircisi, takdir etmek için sahnede güzel eser bekliyor.

Anlamsızca 'takım ışık versin, bak nasıl destek olunuyor' diyen arkadaşlar çıkıyor. İşte tam da taraftarlığın ne demek olduğunun anlaşılamadığını gösteriyor bu durum. Takım iyi olursa zaten izleyicisi çok olur, onu zaten merak etmiyoruz, bizim derdimiz takımın bu eksik halinde ona en ihtiyacı olan zamanlarda neden destek olunmadığı. Örnek olarak söylüyorum, eğer sen iyi bir taraftarsan 75. dakikada hoca dünyanın en yanlış kararını verip senin en sevdiğin adamı dışarı da alsa senin yapman gereken tepki göstermek veya homurdanmak değil, giren oyuncuya moral verip alkış tutmaktır. Evet Musa'yı ben de beğenmiyorum ama o anda son onbeş dakikada sen ancak bu adam iyi top oynarsa maçı kazanacaksın kardeşim!
                        Fakat dünün dramatik olayı seyircinin klasik takıma destek olamama sendromunu da aşıp yeni bir evre olan tepki bile koyamama aşamasına geçmesiydi. Dün ne sahadaki rezil hakeme tepki gösterilip baskı oluşturuldu(sadece bazı geri zekalılar sahaya ve hakemin kafasına pet şişe atıp daha birinci maçtan ceza almamızı sağladılar) ne de yönetime gereğince tepki verildi. O kadar zayıf kalındı ki hakem maçın sonuna kadar kendisini hiçbir baskı altında hisetmeden aynı yönetimi gösterdi, yönetim de maç sonrası çıkıp hiç sıkılmadan saçma sapan açıklamlarını yaptı.
                        Ligde 17 takıma Trabzon deplasmanı diye birşey artık kalmamıştır, hepimize geçmiş olsun...
                        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• alex in maçını geçen gün ntv özet olarak verdi gerçekten şahane bir oyuncu ama anladğım kadarıyla öyle tam olarak bir sol kanat değil. öyle yattaranın sol kanat versiyonu değil yani. çok teknik iyi pas atıyor tam bir göbek oyuncusu. syzmekin daha iyi versiyonu ama innşalllah sol kanatta da iyidir.... tabi alacağımız oyuncu alex ise...
                          VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Sayitoğlu ayrıca transfer etmek istedikleri Hertha Berlin'in brezilyalı futbolcusu Gilberto ile anlaştıklarını, hafta içinde Almanya'ya giderek kulübü ile bonservis konusunda görüşme yapacağını söyledi.

kaynak:cnnturk.com
                            ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şampiyonum61, sonuna kadar katılıyorum, gerçekten de şurada teknik olarak transferleri tartışıyoruz ama en büyük transfer taraftar olur. Şu anda bu takımın aslında Trabzon'da (tribünleri bir bütün olarak ele alırsak) taraftarı yok, seyircisi var. Öyle bir seyirci ki, şehre güzel bir film gelmiş mantığıyla yeni transfer falan olursa izlemeye geliyorlar(dünkü kalabalık Marce'yi merak edenler kalabalığıydı), dünyanın en aristokrat seyircisi, takdir etmek için sahnede güzel eser bekliyor.

Anlamsızca 'takım ışık versin, bak nasıl destek olunuyor' diyen arkadaşlar çıkıyor. İşte tam da taraftarlığın ne demek olduğunun anlaşılamadığını gösteriyor bu durum. Takım iyi olursa zaten izleyicisi çok olur, onu zaten merak etmiyoruz, bizim derdimiz takımın bu eksik halinde ona en ihtiyacı olan zamanlarda neden destek olunmadığı. Örnek olarak söylüyorum, eğer sen iyi bir taraftarsan 75. dakikada hoca dünyanın en yanlış kararını verip senin en sevdiğin adamı dışarı da alsa senin yapman gereken tepki göstermek veya homurdanmak değil, giren oyuncuya moral verip alkış tutmaktır. Evet Musa'yı ben de beğenmiyorum ama o anda son onbeş dakikada sen ancak bu adam iyi top oynarsa maçı kazanacaksın kardeşim!
                              Fakat dünün dramatik olayı seyircinin klasik takıma destek olamama sendromunu da aşıp yeni bir evre olan tepki bile koyamama aşamasına geçmesiydi. Dün ne sahadaki rezil hakeme tepki gösterilip baskı oluşturuldu(sadece bazı geri zekalılar sahaya ve hakemin kafasına pet şişe atıp daha birinci maçtan ceza almamızı sağladılar) ne de yönetime gereğince tepki verildi. O kadar zayıf kalındı ki hakem maçın sonuna kadar kendisini hiçbir baskı altında hisetmeden aynı yönetimi gösterdi, yönetim de maç sonrası çıkıp hiç sıkılmadan saçma sapan açıklamlarını yaptı.
                              Ligde 17 takıma Trabzon deplasmanı diye birşey artık kalmamıştır, hepimize geçmiş olsun...
                              Boşuna demiyorum takım maçları İstanbulda oynasın diye.. istanbuldaki 5000 taraftar trabzondaki 25.000 taraftardan daha iyi destekler takımı
                              Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Boşuna demiyorum takım maçları İstanbulda oynasın diye.. istanbuldaki 5000 taraftar trabzondaki 25.000 taraftardan daha iyi destekler takımı
                                ne 5000 kardeş kaç 5000... istanbul-trabzon maçı vardı olimpiyatta ben gittim. 40000 kişi nasıl taraftarlık yaptı orada varya...
                                VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

Çalışıyor...
                                X