Carlos Alberto 1984 dogumlu 22 yasinda Corinthians oyuncusu. Daha once Porto'da da oynamis. FM den hatirladigim kadariyla cok iyi bir oyuncu 81 macta 13 gol atmis.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
-
İlk olarak cemka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluk hayal
Trabzonspor Teknik Direktörü, "Lige kötü başladık. Kadrom hazır değil. İstediğim takviyeler de yapılmadı. Şampiyon olacağız dersem yanlış olur. Biz sadece bunun hayalini kuruyoruz" dedi..
Benim anlatmaya çalıştığım da buydu.
Olası bir başarısızlıkta bahane hazır.
-İstediğim adamlar alınmadı.
-Alınanlar da kampa yetişmedi.Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
İlk olarak lazbalikci61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekim bilir belkide yattarayı türk yapıp iki yabancı getireceğiz brezilyadan.bunlardan biri alex olur diğeride faruk kanca.
eeee adam aylardır orada çoktan brezilya vatandaşı olmuştur...
Yorum
-
Fatih Tekke’ye övgü
Zeyyat Kafkas, konuşmasının sonunda Vestel Manisaspor maçı sırasında ve bitiminde taraftaların Fatih Tekke lehine tezahürat yapmasının, kulüp ve oyuncu için gurur verici olduğunu ifade ederek, “Kendisi kulübümüze büyük hizmetlerde bulunmuştur. Kendisi çok iyi bir Trabzonsporludur. Oradan kulübümüzle ilgili yaptığı destekleyici açıklamalarla fahri kaptanlığını devam ettirmektedir” dedi.
Kafkasın yaptığı açıklamaya bakarmısınız? Taraftarların Fatih Tekke tezaruhatının aslında kendilerine yönelik bir protesto olduğunun farkında bile değiller ya da farkındalarda işi ne güzel pişkinliğe vuruyorlar..Taraftar faitihi niye sattın diye tepki veriyor bunlar külüp için gurur verici diyor. Bunlarda gurur da kalmamış ki..Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
Arkadaşlar sanırım Halil Şanlı'nın bahsettiği Alberto Carlos olayı doğru. Ve ben ısrar ediyorum büyük ihtimalle alacağımız adam Alex olmayacak. Bence dünkü günebakışta yer alan Roberto Carlos haberi de doğru istihbarat ama isim yanlış. Yani dün bir pazarlık yapılmış ama pazarlık yapılan adam Roberto Carlos değil Alberto Carlos. Zaten Kanca basına yansımayan bir ismin üzerinde duruyoruz diyordu, bence sözkonusu isim bu.
Alınıp alınamaması konusunda ise zor diyorum ama alınırsa Alex'ten çok daha faydalı olacak üst düzey bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim.
Benim tahminim C. Alberto alınamazsa Fluminense'li Juliano veya Palmeiras'lı Marcinho'dan birini alıp gelecekler.
Ama ben hala tek bir adam alınacaksa Mineiro olması için dua ediyorum. Mineiro eğer alınırsa ikinci isim olarak sol kanada yukarıdaki futbolculardan herhangi biri olur.Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim en azından 2 yabancı oyuncu almamız(hatta 3 sol önlibero forvet ) gerekiyo nobre türk vatandaşı olduysa yattarada olacak demektir bu jeffersonun ne diye takımda tutulduğunu anlamış değilim acaba sadece brezilyalı olduğu içinmi
Yattara ya vatandaşlık için kolay kolay vize vereceklerini düşünmüyorum ben.Nobre Brezilya Milli Takımında oynamadığı için Türk Milli Takımında oynama ihtimali var...Bu yüzden jet hızıyla geçti olay ama aynı kolaylık daha önceden Gine Milli takımında oynadığı için Türk Milli Takımında oynayamayacak olan Yattara ya gösterilmeyecektir...
Ayrıca transferle pek ilgisi yok ama ben bu yılın şampiyonluk adayını Bjk olarak görmeye başladım...Devletin üst kademesi ve federasyon da bunu istiyor diye düşünüyorum...Acilen bir şeyler (transfer,seri galibiyetler vs) yapmazsak kargalar şampiyon olabilir..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
ne kadar saçma bi uygulama bazı kulüpler bundan faydalanırken bazıları hiçbişey yapamıyor dünyanın neresinde böyle bi uygulama var acaba hiç milli olmamışsa hemen geçebiliyo olmuşsa 5 sene oynasın o zaman hiç milli olmamış oyuncuların alınması daha mantıklı peki milli olmamış oyuncu ne kadar kaliteli olabilir istisnalar hariç
Yorum
-
Şu alberto carlos işini birisi açabilir mi. Yani alınırsa alex denen futbolcudan fazla fayda mı sağlar. Brezilya ligine türk kaldık ta.
Bu hafta sonu çıkacak ortaya anlaşılan. Topcumu alacaklar topcumu.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene kadar saçma bi uygulama bazı kulüpler bundan faydalanırken bazıları hiçbişey yapamıyor dünyanın neresinde böyle bi uygulama var acaba hiç milli olmamışsa hemen geçebiliyo olmuşsa 5 sene oynasın o zaman hiç milli olmamış oyuncuların alınması daha mantıklı peki milli olmamış oyuncu ne kadar kaliteli olabilir istisnalar hariç"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
Yorum