İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yav kardesler bu yönetim geçen senenin kopyasi.Zurawski dediler olmadi,sonra David'e döndüler hani su Alex 'ten çok daha iyiy olana!!!![img]smileys/smiley36.gif[/img] ,akabinde biri daha vardi hatirlayamadim.Ama yönetimimiz en sonunda gitti Çek yildizi buldu!!!!!Bu yil ilk.Ricardinho sonra Marcelinho,simdi Mossoro.Bu da olmaz gider bu yil da.Yine -10.000,000$ adam bulurlar.Hani seneye deissiz kalmazlar.Onu satmaya da çaba lazim.OOOffff OOOffff[img]smileys/smiley7.gif[/img]TRABZONIZM
Yorum
-
Arkadaslar nedir bizim bu is bilmez yöneticilerin elinden çektigimiz ya bilmem farkindamisiniz ama bu kaplumbaga hiziyla davranmaya devam ederlerse bir sezon daha baslamadan bitmis olacak,olanda biz gariban taraftarlara olacak sömürülen duygularimiz yine ökselenmeye devam edecek...olaylari takip ediyorumda çok komik seyler oluyor yabütün bu klüpler aptal bir biz akilliyiz bu nasil bir akilsa da hiçbir zaman hesaplar tutmuyor, her zaman sonuç hüsan oluyor, Güya Jun zarar edilmeden satilacakti, Szymkowiak dünya kupasinda harikalar yaratacak ve yüklü bir paraya elden çikarilacakti nasil olsa gideceginide açiklamisti ya mazeretide hazirdi, Fatih de gitmek istiyordu. (-sakin yanlis anlamayin klüp göndermek istemiyor Fatih gitmek istiyormus!-) oh ne ala paralar gelecekti ve baskanin söyledigi yildiz transferler yapilacakti bu nasil bir zihniyet ya baktilar hesaplar tutmadi baktilar ki insanlar kandirilmaktan tecrübe edinmis artik eskisi gibi böyle saçma sapan yalanlari yutmuyorlar ne yapacaklarini sasirip lazoroniyi takima hoca diye gitirdiler, Futbolcu transferinde ise yine nal toplanmaya baslandi, Çagdas bjk 'dan kovuldu son yillarin moda limani Trabzona sigindi, Pendikten cem i saymama gerek yok heralde,sampiyonluga oynayacak bir takima ne kadar yakisir yorum sizin ! bir de murat ocak adi geçiyor ki o da alinirsa sirf baskanin belediyeyle olan siki fiki iliskisi sayesinde olacak ee baska var mi yok hani nerde 2 yildiz hani nerde süper ligin yetenekli oyunculari yoksa besiktasa mi gittiler ... Ayhan Yesilbas basrollerde hergün farkli bir isimle yildiz arayisi sürüyor hani geçen sene bomba transferler vardi ya daha ilk maçlarda patlamislardi bu sezonda yildiz denen oyuncular öyle olacak ismini ilk defa biz duyacagiz ve bu isimsiz kahramanlar bize yildiz diye sunulacak ... KOCAMAN BIR YAZIKLAR OLSUN, Bu takimi ancak Özkan Hoca kurtarir gerisi ancak böyle saçma sapan sözlerle camiayla alay eder. ey yönetimimin güzide yöneticileri size tek bir sözüm var
B I Z A P T A L D E G I L I Z sadece bunu bilin yeter bosuna da çabalamayin biz sizin notunuzu taraftar olarak verdik S I N I F T A K A L D I N I Z ...Saygilarimla,
Yorum
-
İlk olarak denizci61 tarafından gönderildiİlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi
İlk olarak denizci61 tarafından gönderildiJefferson'a iyi kaleci diyenin futbol bilgisinden süphe duyarim. Trabzonspor'un aldigi en kötü kaleci bence. Hatta 15 dakikada Kayseri'De 4 gol yiyen ahmet Sahinden bile...Bari yildiz alamiyoruz iyi bir kaleci alalim. Onu da beceremezlerse sürekli Tolga oynasin daha iyi.
bende senin futbol bilginden süphe ederim
müthis yorumlarinla foruma üstün bilgelerini sundugundan da tskkür[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Nick'inde jefferson olmasi senin için yeterli bir sebep zaten. Allah muhafaza jefferson giderse "tolga61sefa" olucan bütün korkun bu senin.
Bu arada Brezilya milli takim kadrosunda Jefferson var da ben mi göremiyorum. Isiniz gücünüz millete laf yetistirmek. Bu takima iyi bir kaleci lazim diyoruz yanlis bir seymi dedik!sürünerek yasamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim
Yorum
-
Iyi güzelde ne bekliyordukki biz bu yönetimden yildiz futbolcumu? bunlarin hiçbir is yapacaklari yok biz yine yildiz diye jun a kaldik iyimi birde ne üdügü belirsiz bir teknik adama buyurun burdan yakin ya kardeim yani biktirdilar artik ama inanin artik duygularim körelmeye basladi hersene ayni senaryo. 28 yasindayim daha sampiyonuk hatirlamiyorum bu nedir kardesim sabir tasi olsa çat diye çatlardi, biz çatlmamadik ama bilmiyorum artik...
ayrica yönetimden kimse elini cebine atmiyor kaldiki buda olmayinca trabzon spor'umuzun bir futbolcuya 6.000.000 Euro vermesi mümkün degil yeri degil biliyorum ama bunlar hiçbir sözünde durmadiki hani statta unutuldu gitti ulan simdi bozacam azimin ayarini neyse yine ya sabir ALLAH deyip bekkleyecegiz..
Yorum
-
İlk olarak telha23 tarafından gönderildiİlk olarak denizci61 tarafından gönderildiİlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi
İlk olarak denizci61 tarafından gönderildiJefferson'a iyi kaleci diyenin futbol bilgisinden süphe duyarim. Trabzonspor'un aldigi en kötü kaleci bence. Hatta 15 dakikada Kayseri'De 4 gol yiyen ahmet Sahinden bile...Bari yildiz alamiyoruz iyi bir kaleci alalim. Onu da beceremezlerse sürekli Tolga oynasin daha iyi.
müthis yorumlarinla foruma üstün bilgelerini sundugundan da tskkür[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Nick'inde jefferson olmasi senin için yeterli bir sebep zaten. Allah muhafaza jefferson giderse "tolga61sefa" olucan bütün korkun bu senin.
Bu arada Brezilya milli takim kadrosunda Jefferson var da ben mi göremiyorum. Isiniz gücünüz millete laf yetistirmek. Bu takima iyi bir kaleci lazim diyoruz yanlis bir seymi dedik!
Yorum
-
İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildiİlk olarak telha23 tarafından gönderildiİlk olarak denizci61 tarafından gönderildiİlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi
Bu arada Brezilya milli takim kadrosunda Jefferson var da ben mi göremiyorum. Isiniz gücünüz millete laf yetistirmek. Bu takima iyi bir kaleci lazim diyoruz yanlis bir seymi dedik!
wallaha komedi[img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img]Şampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
-
İlk olarak oz_gur tarafından gönderildiİlk olarak tsmaniac tarafından gönderildiİlk olarak telha23 tarafından gönderildiİlk olarak denizci61 tarafından gönderildiİlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi
wallaha komedi[img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img]
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
eger savunmaya yönelik bi oyuncu alinacaksa benim tercihim traore hem solda oynuyo hem ortada
<TABLE =sgross>
<T>
<TR>
<TD =ues colSpan=4>
<TABLE =sgross cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" align=center>
<T>
<TR>
<TD =ues align=left>Persönliche Daten</TD>
<TD =ues align=right>Stand: 11.01.2006</TD></TR></T></TABLE></TD></TR>
<TR>
<TD width=104></IMG></TD>
<TD vAlign=top align=left width=590 colSpan=3>
<TABLE =sgross cellSpacing=0 width="100%">
<T>
<TR =aufzaehla>
<TD align=middle height=29></IMG>
</IMG></TD>
<TD colSpan=2>Djimi Traoré</TD></TR>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=110>Geburtsdatum:</TD>
<TD>01.03.1980</TD>
<TD align=middle bgColor=#fffff7 rowSpan=5 border="1">Jetzt das Trikot bestellen
</IMG>
</IMG></TD></TR>
<TR =aufzaehla>
<TD width=110>Alter:</TD>
<TD>26</TD></TR>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=110>Grösse:</TD>
<TD>1,91</TD></TR>
<TR =aufzaehla>
<TD width=110>Nationalität:</TD>
<TD>!
(Doppelbürger)</TD>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=110>Fuss:</TD>
<TD>links</TD></TR>
<TR =aufzaehla>
<TD>Status:</TD>
<TD colSpan=2>Akt. Nationalspieler:5Spiele</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>
<TABLE width=700>
<T>
<TR>
<TD colSpan=4>
<HR color=#000066 SIZE=1>
</TD></TR>
<TR>
<T>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=150>Verein:</TD>
<TD vAlign=center colSpan=2>FC Liverpool / Premier League ()</TD></TR>
<TR =aufzaehla>
<TD width=150>Position:</TD>
<TD colSpan=2>Abwehr</TD></TR>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=150>Positionsdetails:</TD>
<TD colSpan=2>linker Verteidiger</TD></TR>
<TR =aufzaehla>
<TD width=150>Im Team seit:</TD>
<TD>2002</TD></TR>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=150>Vertrag bis:</TD>
<TD>2009</TD></TR>
<TR =aufzaehla>
<TD width=150>Marktwert:</TD>
<TD colSpan=2>2.500.000</TD></TR>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=150>Spielerberater:</TD>
<TD colSpan=2>Mondial Promotion</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>
Yorum
-
Bir daha transfermarkt sitesini kaale almamaniz için aha size bir sebep:Lüksemburglu forvet eller...
<CENTER>
<TABLE =sgross>
<T>
<TR>
<TD =ues colSpan=4>
<TABLE =sgross cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" align=center>
<T>
<TR>
<TD =ues align=left>Persönliche Daten</TD>
<TD =ues align=right></TD></TR></T></TABLE></TD></TR>
<TR>
<TD width=104></IMG></TD>
<T>
<TR =aufzaehla>
<TD align=middle height=29>
<TD colSpan=2>Jeff Feller</TD></TR>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=110>Geburtsdatum:</TD>
<TD vAlign=top colSpan=2>18.04.1985</TD></TR>
<TR =aufzaehla>
<TD width=110>Alter:</TD>
<TD vAlign=top colSpan=2>21</TD></TR>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=110>Grösse:</TD>
<TD vAlign=top colSpan=2>? </TD></TR>
<TR =aufzaehla>
<TD width=110>Nationalität:</TD>
<TD vAlign=top colSpan=2>Luxemburg</TD></TR>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=110>Fuss:</TD>
<TD vAlign=top colSpan=2>?</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>
<TABLE width=700>
<T>
<TR>
<TD colSpan=4>
</TD></TR>
<TR>
<T>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=150>Verein:</TD>
<TD vAlign=center colSpan=2>Union Luxemburg</TD></TR>
<TR =aufzaehla>
<TD width=150>Position:</TD>
<TD colSpan=2>Sturm</TD></TR>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=150>Positionsdetails:</TD>
<TD colSpan=2>? </TD></TR>
<TR =aufzaehla>
<TD width=150>Im Team seit:</TD>
<TD>? </TD></TR>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=150>Vertrag bis:</TD>
<TD>? </TD></TR>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=150>Spielerberater:</TD>
<TD colSpan=2>?</TD></TR></T></TABLE></TD>
<TD align=right width=104></IMG></TD></TR>
<TR>
<TD colSpan=4>
</TD></TR></T></TABLE></CENTER>Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
Hoca bu resim Farkli olmustur yaa Bansana Resim bizim Eller ama is Jeff Feller.Bunda bi sakatlik var
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
Arkadaslar biraz fazla elestirdik gibime geliyor. Yani yeni sezonu görmeden yargisiz infaz yaptik gibime geliyor. Yani anlamadigim simdi yönetim çikip iyi bir futbolculu transfer ederse burda o kadar atip tutanne diyecek. Neyse. Ben bizlerin kabahatini biliyorum bizler tez canliyiz hemen olsun bitsin istiyoruz öyle kolay olmuyor arkadaslardiger yönetimlertrabsferleri hemen yaptilarda ne oldu. Yani bu isler biraz sabir gerektirir. Kampa kadar çok zaman var.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
Yorum