Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Palavra bol yine hüsrana ugradik...
    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Transfer konusunda gec kalindigi kesin, in$allah bir yanli$ yapmazlar. Hic zamani deyilken F. Tekkenin aciklamalari herhalde bizi bir sezon daha oyalayacak. 28 ya$indayken yurt di$indan teklif almi$ ,eski yönetim göndermemi$. Yahu karde$im o zamanki tekliflerin ciddi olmadigini herkes biliyordu, bir kac menejerin basina anlattigi $eylerdi bunlar. Eger profesyonl bir kafa yapisina sahipsen 30 dan sonrada oynayabilirsin. Trabzonspor yönetiminin yaptigi en büyük yanli$ fatihi göndermemesidir. Ya gönderecektiniz yada susturun. F.Tekke her seferinde Trabzonun menfaatlerinden söz ediyor, En büyük menfaat $u anda onun susmasitir. Ama o tam tersini yapiyor, durmadan medyaya malzeme sunuyor, ayrica $unuda söylüyor, benim Trabzonsporlulugumu kimse tarti$ma konusu yapamaz, iyi güzelde, sende her zaman Trabzonsporu transfer konusunun icine cekerek tarti$ma konusu yapma, amme hizmeti yapmiyorsun orada, bende Trabzonsporluyum, maddi veya manevi ona olan borcumuda ödüyorum.
      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• bunlar siyeset adamı, kulüp başkanı falan değil, bunların Trabzona zaten hayrı dokunacak olsaydı ilk önce yat limanını Trabzonun elinden almazdı albayrak, stad işindede ortada kesin bişey yok, daha 600 bin dolarlık donsuz bi topçuyu getirtemedi 100 milyon dolarlık stadmı yaptıracaklar? hey gidi siyaset işte bunlar, wagneri sakaryaspor bile alır, e hani büyük takım yöneticisiysen daha iyisini yapman lazım eğer yapamazsan alırlar anahtarını yönetiiiim

Yorum

• İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
          bunlar siyeset adamı, kulüp başkanı falan değil, bunların Trabzona zaten hayrı dokunacak olsaydı ilk önce yat limanını Trabzonun elinden almazdı albayrak, stad işindede ortada kesin bişey yok, daha 600 bin dolarlık donsuz bi topçuyu getirtemedi 100 milyon dolarlık stadmı yaptıracaklar? hey gidi siyaset işte bunlar, wagneri sakaryaspor bile alır, e hani büyük takım yöneticisiysen daha iyisini yapman lazım eğer yapamazsan alırlar anahtarını yönetiiiim
          arkadaş sen ya bi ... bilmiyorsun ya da milletin ilgisini üzerine çekmeye çalışıyosun.bozuk plak gibi hep aynı laflar ,limanı trabzonun elinden almazmış da zartmış da zurtmuş. yeter yaw bıkmadın mı.

Yorum

• Yazsam mı yazmasam mı bir beklentiye sokmam istemem kimseyi bana çok fazla inandırıcı gelmedi Ülker grubu ile bağlantısı olan bir şirket çalışanın söylediğine göre bir kaç gün için Ülker sponsorluğunda yıldız olarak tabir edilen bir futbolcu Trabzonspor'lu olacakmış...

Esasında transferde süprizlerine alıştığımız bu yönetimden böyle bir şey bekliyorum bu tip bir futbolcunun Trabzonspor'da başarılı olup olamayacağı konusunda kuşkularım var. Transferin bu kadar gecikmesini de buna bağlıyorum... Açıkcası Wagner ve Mosorroya razıyım...
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Ben takıldım kaldım Ricardinho'da..
              Geleceğine dair ümidim yoktu başta ama sonra sonra gelecek sandım, ümitlendim ve sevindim..
              O gelmeden de içim rahat etmez..
              Bu niyet iyi mi kötü mi bilmiyorum ama o noktaya takıldım işte..
              Ri-car-din-ho.....
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi
                arkadaş sen ya bi ... bilmiyorsun ya da milletin ilgisini üzerine çekmeye çalışıyosun.bozuk plak gibi hep aynı laflar ,limanı trabzonun elinden almazmış da zartmış da zurtmuş. yeter yaw bıkmadın mı.
                buradakilerin yüzde doksanı bunun benzerini söylüyor, sadece ben yazdığım içinmi göze battı bunlar?söylediklerimde yanlış bir şey varmı? siz istiyorsunuzki herkes yönetimin icraatlarından memnun olsun, e neticede bu bir forum herkesin görüşü farklı olabilir, ben beğenmiyorum yönetimin icraatlarını ve bunu her fırsatta dile getiriyorum, siz seviyor olabilirsiniz ama her sene 3. sınıf futbolcularla kaçan nice şampiyonluklara sizin gibi razı olamayrum napacaz bilmem
                En son tsmaniac tarafından düzenlendi; 17.07.2006, 21:53.

Yorum

• yine transfer yok birgun daha husranla bitti
                  SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                  CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Beyler ben bu kadar kötü bir dış transfer dönemi hatırlamıyorum.Sanki işimiz şansa kalmış ve bir başı boşluk var gibi.Bizim adı geçen iki adamdan başka hiç mi alternatifimiz yok.

Yorum

• Üstadım o iki adamın olacağı da daha garenti değil ki!
                      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• yav arklar vagnerdeki sorun duyduguma göre agustosun basinda kantrati bitiy bizimkiler takimi önceden biraksin diye para önermis kabul etmemisler bide bi firmadada hisseleri diyelim varmis yani eskiden sergen jetpanin maliydi ya öyle o firmada sorun cikariymis diye duydum, yani agustosun 5 demi ne gelebilimis napalim biraz gec kalacak hatta ligin ilk macina bilen sanirim yetisemiyecek takimi birakmasa yani durum böyleymis
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ucuzz yıldız arıyoruzzz abi biz deniz yıldızı
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                            yav arklar vagnerdeki sorun duyduguma göre agustosun basinda kantrati bitiy bizimkiler takimi önceden biraksin diye para önermis kabul etmemisler bide bi firmadada hisseleri diyelim varmis yani eskiden sergen jetpanin maliydi ya öyle o firmada sorun cikariymis diye duydum, yani agustosun 5 demi ne gelebilimis napalim biraz gec kalacak hatta ligin ilk macina bilen sanirim yetisemiyecek takimi birakmasa yani durum böyleymis
                            Başka adam mı yok Trabzon'a..
                            Milyonlarca futbolcu içinden bula bula sorunlu olanı mı bulduk..
                            Güya paralı yönetim..
                            Ucuz transferi eskileri de yapıyordu..
                            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
                              bunlar siyeset adamı, kulüp başkanı falan değil, bunların Trabzona zaten hayrı dokunacak olsaydı ilk önce yat limanını Trabzonun elinden almazdı albayrak, stad işindede ortada kesin bişey yok, daha 600 bin dolarlık donsuz bi topçuyu getirtemedi 100 milyon dolarlık stadmı yaptıracaklar? hey gidi siyaset işte bunlar, wagneri sakaryaspor bile alır, e hani büyük takım yöneticisiysen daha iyisini yapman lazım eğer yapamazsan alırlar anahtarını yönetiiiim
                              tsmaniac in kardesimizin yazdigi %80 ine bende katilmiyorum ama bu yazisinin altina bende imza atabilirim

@Kasım Hilal
                              ark ben öyle duydum garanti dogru oldugunuda diyemem ama malesef öyleymis ve sorunlu adam la ilgili eger brezilyadan alinan oyunculari takib ettiysen %90inda sorun yasaniyor transfer yapilirken sebeb juan figer isimli bi uruguayli menejer cogu brezilali futbolcularin menejeri bu adam yada daha dogrusu bu adamin firmasi ronaldinhodan-kaka ve daha ezik alexe kadar saysam bütün hepsini topicin bi sayfasi zor yeter maalesef vagnerde öyle ve bu adam para kazanmak icin kötünü bile verir oyunculari donuna kadar satiyor ve böylece brezilyadan cikartirken onlari cok sorun yasaniyor ama avrupanin en büyük takimlarinla arasi iyi oldugu icin oradaki oyuncularda seve seve onu menejeri yapiyor diyelim robinho genc avrupaya gitmesin daha diye brezilyanin bas bakani bile adami tutamamisdi reale usagi satmisdi yani paragözün teki
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Elimizdeki kadro:

Kaleciler: Jefferson,Tolga,Ahmet

Stoper: Stepanov, Erdinç, Çağdaş, Fatih Akyel

Sağ kanat: Feridun,Ufukhan

Sol kanat: Celaleddin ve galiba wagner

Ortasaha: yattara, gökdeniz,syzmek, hüseyin, hasan, ferhat, adem, ufuk ve galiba mossoro

Forvet: fatih, umut, cem, mehmet, ergin, ömer rıza
                                VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

Yükleniyor...
                                X