Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• senin mantiginla bu takim 2. lige düser 35 lik adamlarla bu takimin isi olmaz benim gibi düsünenler yüzünden sampiyon olamiomusuz bak bakalim 6 sampiyonlugun kadrosuna kaç tane yabanci var bak iice bak kaç tane yabanci var ayrica sampiyon oldugumuz dönemlerde hiç bir oyuncumuz 30 yasin üstünde pek deggldi
    "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• ne poborsykisi be adam bugün yarin futbolu birakir 30 un üstünde bi oyuncu alinacaksa tek bi isim var oda okocha bonservisi yok hemde yerli poborskyden bence daha büyük bi yildiz

Yorum

• poborsky 35 yasinda diom ondan tpçu falan olmaz
        galasek de 33 onlarin cacigini kurarir ancak
        "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• ii ozaman alin okachayi bende göreyim!!size hem ucuz hem kaliteli topcu soyluyorum.alabiliyosaniz alin ronaldinhoyu bende helal diyim size.!!!
          bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi
            poborsky 35 yasinda diom ondan tpçu falan olmaz
            galasek de 33 onlarin cacigini kurarir ancak

senin topcu olmaz dedinadamsu bizim takimda cogu kisiye tas cikarir.hepsini ayaginda oynatir!
            bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• süper ya ne gelen var ne giden, sizde hayali topçular için tartisiyorsunuz
              BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
              ÜLKERE HAYIR

Yorum

• İlk olarak aka5 tarafından gönderildi
                ii ozaman alin okachayi bende göreyim!!size hem ucuz hem kaliteli topcu soyluyorum.alabiliyosaniz alin ronaldinhoyu bende helal diyim size.!!!

ben okochayi almaliyiz demedimsadece yerli olmasindan dolayi okocha dedim zaten kontenjan sikintimiz var birinide 1 sene sonra futbolu birakacak poborskyle dolduramayiz

Yorum

• Benim hayallerimde yillardir Zidane var. Olmayacagini biliyorum ama hayal iste. Bir mucize olur da gelir diye bekledim. Ama futbolcu kariyerinde olmadi. Insallah ileride T.D olarak görev alir bizde. Onu bordo-mavi formayla görmek gibisi yoktur.

Geçen sene devre arasinda günebakis gazetesi Zidane'a teklif yaptigimizi iddia etmisti. Heyecandan kalbim duracakti. Ama nerdee[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                  Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• ya bu junn dan hala patlama bekleyenler mi var....[img]smileys/smiley5.gif[/img]

geçen sene duydugum bir hadise..kaynak trabzonspor dergisinde çalisan degerli bir abimiz...1,5 -2 sene önce çeklerle ticari iliskileri buluna bir sirketimizle grüsmeler yapmak üzere bir çek heyeti Türkiye ye gelir...konu dönüp dolasip futbola gelir..ve o günler de transfer ettigimiz dünyaya uyum sorunu yasayan futbolcumuz junn a gelir tabiii...çek heyetinin hakkindaki yorumlari aynen soyledir...bu adam topçu falan degil..attigi gollerin yarisi orasina burasina çarpan toplar sayesinde olmustur...yani okkali bir kazik yemis vaziyettesiniz...

sözün özü hala bu adamdan patlama bekleyenler varsaaaa..yorum yok...

Yorum

• tomas jun isterse dünyanin en iyi forveti olsun bütün olanlardan sonra trabzonspor formasini giymesi hem jun için hem de trabzonspor için tükürdügünü yalamaktan baska bisey degildir

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi

İlk olarak aka5 tarafından gönderildi
                        ii ozaman alin okachayi bende göreyim!!size hem ucuz hem kaliteli topcu soyluyorum.alabiliyosaniz alin ronaldinhoyu bende helal diyim size.!!!

ben okochayi almaliyiz demedimsadece yerli olmasindan dolayi okocha dedim zaten kontenjan sikintimiz var birinide 1 sene sonra futbolu birakacak poborskyle dolduramayiz

hoojdonk 1sene durdu takimi samp yapti gitti.valla ben hoojdonk hastasiyim aslinda o gelse bile yeter adam topa vursun yeter.kosmasin bisey yapmasin yeterki frikikten gol atsin. biliosun hamiden sonra frikiten gol atan gördünmü benim bildigim 2 3tane var. birini yattara atti ufukhan atti bitaneda olmasi lazim onuda hatirlamiyom.duran toplari kullancak adam lazim bize.yasi nekadar yasli olursa olsun topa vursun gol yapsin yeter. ki bahsettimiz adam poborsky.adamin macina hic bakmadinmi busene dunya kupasinda hala catir catir oynuyor galasekle beraber.

Yorum

• hami kdr frikik attida sampiyonmu olduk yok kosmasin etmesin topa vursun yeter bu düsünceyle hiç bisiy olmaz

bakin tiganaya savasci bi takim kuruyo kosan mücadele eden adam yattarayi bile istemedi neden mücadeleci degil sürekliligi yok diye

bizimde öle yapmamiz lazim

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi
                            hami kdr frikik attida sampiyonmu olduk yok kosmasin etmesin topa vursun yeter bu düsünceyle hiç bisiy olmaz

bakin tiganaya savasci bi takim kuruyo kosan mücadele eden adam yattarayi bile istemedi neden mücadeleci degil sürekliligi yok diye

kesinlikle dogru kosmasin sadece topa vursu yeter gibi çok saçma bi düsüncehangi avrupa kulübünde var hangi mevkide olursa olsun herkes elinden geleni yapacak dünya kupasinda 35 yasindaki dwight yorke'un yaptigi gibi

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi
                              hami kdr frikik attida sampiyonmu olduk yok kosmasin etmesin topa vursun yeter bu düsünceyle hiç bisiy olmaz

o benim görüsüm yeterki gol atsin frikikten baska bisey istemiyom.tabiki kossun oynasin.fenere nekadar gicik oluyom biliyomusun adamlarin son 2 sene butun maclarin baktim adamlar bi duran topla maci götürüyor.bize boyle kilit adam lazim.adamlar top oynamiyo ya.ama bitiricilik var a.... k.... fenerinde sinir oluyom.bizde yattarayi kitledilermi yada yattara oynamak istemiyince takim komple kitleniyo pozisyon yaratamiyoz. birtek sag kanat isliyor sol kanattan orta yapilip yada atak yapilip gol olan cok nadir.zimko aslinda oyun kurucu degil ama oyun kurucu gibi oynuyor yattarala .yani bize boyle bir adam lazim.ama kim oldunu bilmedimiz adam degil. tanidik biri olsun .birtane olsun tam olsun.!!

Yorum

• esteban kardesim tiganin yattarayi istemedigini de nerden çikardin versek kosa kosa gelir varmi elinde yattara gibi topçu tigonun istanbul basi ni yazmistir sende hemen inandin öylemi.

bende wagneri ve mossoroyu tanimiorum
                                oliver kahn mi güldürme insani
                                o tuncayin attigi golü jefferson degil babasinin babasi gelse tutamaz
                                o top direk kaleye gitmedi yerde sekti de havalandi hemde o kdar çok havalandi ki 90 a gir di çocuk daha ne yapacak çiakrmak için kendi bile aglara girdi olmuo iste onu rüstüde mondide kurtaramaz çünkü top düz gitmedi yerden sektide gitti öle 90 a girdi

jefferson sefa kardesim yazmisssin yukardaki gibi

eger sen o topu hiç bir kaleci kurtaramaz diyorsan kesin öyledir

bir kere adamin durdugu yere bak yedigi gole bak yanindan geçti be kardes bunuda alamazsa daha ne diyeyim.ben jeffe karsi degilim kumasi iyi ama su an için yeterli degil.kiralik verilebilir.kahn konusuna gelince de kahn orada sadece örnektir onun olmasi sart degil tabiki ama onun gibi tecrübeli birisi lazim babinda dile getirdim...tabi senin nikin jeff oldugu için dolayisiyla jeffi sevdigin için saygi duyuyorum sana amma ve lakin ne kadar sevsekte bu is jeffle olmaz arkadasim bence keske ben yanilsam umarim yanilirim.saygi ve sevgi ile kal kadim dostum renkdasim sefa....ha bu arada seni sevmeyen ölsün....
                                senin ortaya çikisin koskoca bir ülkenin makus tarihini degistirdi TRABZON´um bu yüzden degilmidir ki senin sevgin bu kadar kutsal ve bu kadar yüce....

Yorum

Çalışıyor...
                                X