özür dilenecek bir sey yok sevgili Trabzonsporlu kardesim.buraya renk geldi.herkesin yorumunu dinleyip saglikli fikirlere ulasabiliriz.sevgili abimiz insallah yazmaya devam eder. basarilar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak aliihsan tarafından gönderildiIkinci pelikan kardes de digeri gibi güzel cümleler ve nesir kurallari dahilinde yaziyo. Hem de ortaklarmis. Abi sende vardir bilgiler. Isim istemiyoz da hersey olumlu mu. Orasi önemli
isim istemiyoruz. moral olsun, çok görme da [img]smileys/smiley4.gif[/img]
@x-factor
çok az kisiarkadas oyuncuyu çözmüs[img]smileys/smiley1.gif[/img]Edited by: gerçekefsanePaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
Arkadaslar, ben bu konuda daha sogukkanli olunmasi taraftariyim. Ne panik yapip yönetimi sikistirma taraftariyim, ne de bir transferle sampiyon olunacagina inaniyorum. Ama, birtek seye inaniyorum ben de. Bu sene sonuna kadar sampiyonlugu kovalayacagiz. Rakibimiz kim olur, kestirmek güc. Ama 10.haftada teslim bayragini cekmeyecegiz, sonuna kadar variz bu yarisin icinde. Benim bu yildan beklentim, mutlak sampiyonluk parolasi degil de, ileriye saglam adimlar atacak tuglalari koyabilecek bir yönetimi düslüyorum, ve umutluyum da.
Pelikan1'e gelince [img]smileys/smiley1.gif[/img], cabuk parlayip cabuk söner (Tanidik gelior mu? [img]smileys/smiley1.gif[/img]) Mümkünse ona bir sürpriz yapip "Ingiliz Pelikan" gibi bir kullanici hesabi acabilir miyiz? [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Saygilar40.yilda 41 kere masallah. Canimizsiniz, Trabzonsporumuzsunuz.
Yorum
-
Kapatalim tabiki sonuçta çalismalarin yapildigini bilmek bizim için yeterlidir. Birbirimizi harap etmeye lüzum yokTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
geronimo_61
valla ne diyeyim bilemiyorum her sey küllensin de biz de rahat nefes alalim bu arada pelikan sahibi abimiz aramiza hosgeldiniz....
dilek ve temennillerine katilmamla birlikte artik sampiyonlugunda vaktini geldigine inaniyorum ve yarismaci takim tanimina da açikcasi uyuz oluyorum....
ingiliz pelikan abimizi de en yakin zamanda aramizda görürüz insallah
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">benim teklifim sudur:anlasilan o ki bu bilgileri veren arkadas eger gerçekten dogru ise ya yönetimde yada yönetime yakin. bizi gelismelerden degilde neticelerden habrdar ederseniz çok daha saglikli bir forumda sohbet etme imkanimiz olur...diye düsünüyorum..saygilarla</TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer
Yorum
-
İlk olarak pelikan tarafından gönderildi
Pelikan1'e gelince [img]smileys/smiley1.gif[/img], cabuk parlayip cabuk söner (Tanidik gelior mu? [img]smileys/smiley1.gif[/img]) Mümkünse ona bir sürpriz yapip "Ingiliz Pelikan" gibi bir kullanici hesabi acabilir miyiz? [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Saygilar
usta ya basinda pelikan abimiz ispanyada teknik direktörlerle görüsme
yaptigi haberleri cikiyordu ama brezilyali teknik direktör
aldik.lazaroni yle kim görüsüp anlasti[img]smileys/smiley1.gif[/img]
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
Yorum