Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• özür dilenecek bir sey yok sevgili Trabzonsporlu kardesim.buraya renk geldi.herkesin yorumunu dinleyip saglikli fikirlere ulasabiliriz.sevgili abimiz insallah yazmaya devam eder. basarilar...
    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi
      Ikinci pelikan kardes de digeri gibi güzel cümleler ve nesir kurallari dahilinde yaziyo. Hem de ortaklarmis. Abi sende vardir bilgiler. Isim istemiyoz da hersey olumlu mu. Orasi önemli

isim istemiyoruz. moral olsun, çok görme da [img]smileys/smiley4.gif[/img]

@x-factor

çok az kisiarkadas oyuncuyu çözmüs[img]smileys/smiley1.gif[/img]Edited by: gerçekefsane
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Arkadaslar, ben bu konuda daha sogukkanli olunmasi taraftariyim. Ne panik yapip yönetimi sikistirma taraftariyim, ne de bir transferle sampiyon olunacagina inaniyorum. Ama, birtek seye inaniyorum ben de. Bu sene sonuna kadar sampiyonlugu kovalayacagiz. Rakibimiz kim olur, kestirmek güc. Ama 10.haftada teslim bayragini cekmeyecegiz, sonuna kadar variz bu yarisin icinde. Benim bu yildan beklentim, mutlak sampiyonluk parolasi degil de, ileriye saglam adimlar atacak tuglalari koyabilecek bir yönetimi düslüyorum, ve umutluyum da.

Pelikan1'e gelince [img]smileys/smiley1.gif[/img], cabuk parlayip cabuk söner (Tanidik gelior mu? [img]smileys/smiley1.gif[/img]) Mümkünse ona bir sürpriz yapip "Ingiliz Pelikan" gibi bir kullanici hesabi acabilir miyiz? [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Saygilar
        40.yilda 41 kere masallah. Canimizsiniz, Trabzonsporumuzsunuz.

Yorum

• bütün bu yazdiklari yalan mi pelikanin

Yorum

• Yok da nerden cikardiniz? Yalan degil. Yalniz bu aksam dönecekler büyük ihtimalle. Biraz morali bozuk gibiydi. Ben bu konuyu simdilik kapatmayi teklif ediyorum. Ne dersiniz?
            40.yilda 41 kere masallah. Canimizsiniz, Trabzonsporumuzsunuz.

Yorum

• simdilik kapatabiliriz ama persembe günü(yarin)açiklancagini unutmayalim yoksa gideriz kalpten çok bekleyemeyiz
              "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Kapatalim tabiki sonuçta çalismalarin yapildigini bilmek bizim için yeterlidir. Birbirimizi harap etmeye lüzum yok
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• valla ne diyeyim bilemiyorum her sey küllensin de biz de rahat nefes alalim bu arada pelikan sahibi abimiz aramiza hosgeldiniz....

dilek ve temennillerine katilmamla birlikte artik sampiyonlugunda vaktini geldigine inaniyorum ve yarismaci takim tanimina da açikcasi uyuz oluyorum....

ingiliz pelikan abimizi de en yakin zamanda aramizda görürüz insallah

Yorum

• bir internet efsanesi........pelikan....
                    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• evet irem.. hayalet sevgilimden

sonra güzel bir efsane

haydi bakalim usaklar tazelensin umutlar

gelsin ortaya mutluluklar

hepsi benden siz hesap düsünmeyin

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi
                        bir internet efsanesi........pelikan....

1 degil 2 pelikan yani pelikanlar
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• haLa peLikan mi devam ediyor ya dün sabahdan beri peLikan peLikan [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                            <T>
                            <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                            <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">benim teklifim sudur:anlasilan o ki bu bilgileri veren arkadas eger gerçekten dogru ise ya yönetimde yada yönetime yakin. bizi gelismelerden degilde neticelerden habrdar ederseniz çok daha saglikli bir forumda sohbet etme imkanimiz olur...diye düsünüyorum..saygilarla</TD></TR>
                            <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                            <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                            <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
                            önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• Ortamin hararetini aliyor pelikan ismi,helal olsun.Bizim yillardir yapamadigimizi 2 mesajla çözüyor.Ne diyelim pelikanlar bmn ailesine hayirli olsun.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak pelikan tarafından gönderildi

Pelikan1'e gelince [img]smileys/smiley1.gif[/img], cabuk parlayip cabuk söner (Tanidik gelior mu? [img]smileys/smiley1.gif[/img]) Mümkünse ona bir sürpriz yapip "Ingiliz Pelikan" gibi bir kullanici hesabi acabilir miyiz? [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Saygilar

usta ya basinda pelikan abimiz ispanyada teknik direktörlerle görüsme
                                yaptigi haberleri cikiyordu ama brezilyali teknik direktör
                                aldik.lazaroni yle kim görüsüp anlasti[img]smileys/smiley1.gif[/img]

KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Çalışıyor...
                                X