Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Londra takimlarinda birinde oynuyor zaten diyor. Tek uyan isim Adebayor.

Kezman olabilirdi Atletico'ya uçtu

Robbie Keane-> Irlanda Dünya kupasinda degil

Mido-> Dünya kupasinda degil

Milan Baros-> Aklima gelmiyor degil ama Londra takiminda oynamiyor (Aston Villa)

Drogba-> Imkansiz hocasi hem onu çok tutuyor hem de diger dev kulüpler pesinde ( Ama bizim Milan'a karsilik kiralik verebilirler [img]smileys/smiley2.gif[/img]kimbilir)

Illa Primier liginden olacak diye bisey yok. Arastirmaya devam [img]smileys/smiley36.gif[/img]Düzeltme: alt liglerde dünya kupasinda olan oyuncu oldugunu sanmiyorum benden pesEdited by: Travelair
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• yabanci oyuncu transferi yabanci kontenjaninda bir azalma olmadan imza olmayacak, biline [img]smileys/smiley2.gif[/img]

6 yabanci oyuncumuz var. Djokaj'la Jun gitmeden imza olmaz [img]smileys/smiley4.gif[/img]

yormayin kendinizi da[img]smileys/smiley4.gif[/img]ha gayret bulursunuz belki [img]smileys/smiley4.gif[/img]
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• benim adayim robbie keane hadi bakalim kim bilecek ? rabi haber dogrumu orasida tartisilir
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• Robbie Keane de dünya kupasinda yok.

Yorum

• <DIV =NewsBlue>ROBBIE KEANE DEN BASKASI BU KRITERLERE UYMUYOR ARKADASLAR</DIV>
            <DIV =NewsBlue>pelikanin duyumu dogruysa budur</DIV>

Yorum

• var dünya kupasinda belki izlemeye gidecek adam allah allah [img]smileys/smiley36.gif[/img]
              İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Londra takimlarinda birinde oynuyor zaten diyor. Tek uyan isim Adebayor.

Kezman olabilirdi Atletico'ya uçtu

Robbie Keane-&gt; Irlanda Dünya kupasinda degil

Mido-&gt; Dünya kupasinda degil

Milan Baros-&gt; Aklima gelmiyor degil ama Londra takiminda oynamiyor (Aston Villa)

Drogba-&gt; Imkansiz hocasi hem onu çok tutuyor hem de diger dev kulüpler pesinde ( Ama bizim Milan'a karsilik kiralik verebilirler [img]smileys/smiley2.gif[/img]kimbilir)

Illa Primier liginden olacak diye bisey yok. Arastirmaya devam [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Birader ayni seyi yaziyodum simdi ek olarak Mido ve Lua Lua da yok dünya kupasinda bir tek Adebayor var uyan onunda gol ortalamasi uymuyor ancak Monaco performansindan bahsediyorsa olabilir.

Ama bu dünya kupasi kistasini çikarirsak West Ham'li Herwood ve Charlton'li Bent müthis adamlar onlardan bir tanesi ve ortasahaya bir oyun kurucu Ricardinho klasinda müthis olurdu.

Yorum

• Borgetti desem o da Londra takiminda degil. Gerçi bunlarin hiçbiri 20 ortalamayla oynamiyor ya [img]smileys/smiley36.gif[/img]Bu arada Borgetti'nin menejeri Türk gözüküyor [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• lee kesin ayrilmadi mi?.bu asamada onun yerine bir yabanciya imza attirilabilir..
                    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• liverpool londra takimi mi, buldum cisse [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi

lee kesin ayrilmadi mi?.bu asamada onun yerine bir yabanciya imza attirilabilir..

jefferson, stepanov, yattara, szymek, djokaj, jun, eller

Yorum

• yok deve[img]smileys/smiley36.gif[/img] abi bu pelikan bir hos vallaha ünlü hoca dedi laz geldi gerçi gelis zamanini tutturdu ama[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                          Sevdim Seni Bir Kere
                          Baskasini Sevemem
                          Deli diyorlar bana
                          Desinler degisemem

Yorum

• Londra takimlarindan birinde oynuyor...ingilterede senede 20 gol ortalamasi ile oynayan karakteri cok duzgun bir oyuncu... (ingiliz degil) Dunya Kupasinda seyretme sansimizda olacak...
                            kim bu ?
                            İşte BMN!*

Yorum

• ya benim simdi aklima geldi. 1-2 ay kadar önce trabzon lisesi eskisehirdeydi. trabzon lisesinin bi maçini izlemistim. sol bekte bi oyuncumuz vardi. 5 yada 6 numara giyiyordu. çok begendim ve çok iyi bi oyuncu bence. simdiden trabzonspora monte edilmeli bence.

Yorum

• Millet kafayi yiycek sanirim [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Içlerinde en heycanlandigim isim Drgoba Baskan bize Drogbayi getir[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                61>34

Yorum

Yükleniyor...
                                X