yahu her transfer gelecek hocaya baglanmis durumda hoca ne zaman gelecek onu da bilen yok anlasdigimiz futbolcular birer birer elimizden uçup giderken biz arkalarindan bakiyoruz.Yönetim su hoca konusunda bir sonuca ulas artik.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildiİlk olarak CeSS tarafından gönderildi
İlk olarak b_kartal tarafından gönderildibu ne kardesim ya sabahtan beri pc'deyiz hiçbir haber yok...ALLAH'im sabrimizi mi ölçüyorsun?
Aklima sanatik arkadasimiz geldi . Geçen sene günlerce pc basinda sabahlamisti. Transferdeki son gelismeleri sicagi sicagina bizlere yetistiriyordu. Yönetimin bütün planlarini izlemisti. A planindan tutunda Z planina kadar. Geçen sene transfer topigi 500 sayfanin üzerindeydi ve yaklasik 200 küsür sayfasida silinmisti. Bu sene biraz daha hareketsiz geciyor burasi. sanirim tüm sevkimizi geçen seneki yönetim kirdi. Bu yüzden mevcut yönetimede tepkimizi gösteremiyoruz...
Dip Notanatik nerelerdesin [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Geçen yazin yorgunlugunu kimse atamadi anlasilan.. [img]smileys/smiley18.gif[/img]
geçen yil baskaydi..bu yil sevk kalmadi...[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Yorum
-
Ibrahim Akin tamam Ricardinho yolda
Ibrahim Akin ve Besiktas yönetimiyle büyük ölçüde anlasma saglayan Trabzonspor, transferi son asamaya getirdi.
Besiktas Kulübü?nün, ?Tigana ile son bir kez daha görüsüp fikrini soracagiz? ifadesine karsin, Fransiz hocanin Ibrahim Akin?i yeni sezon kadrosunda düsünmedigi vurgulandi. Etik açidan sözlesmesi süren futbolcular için önce kulüpleriyle anlasma zemini aramayi tercih eden Trabzonspor?un hafta sonundan önce Ibrahim Akin?a resmi imzayi attirmasi bekleniyor.
Ricardinho transferi ise Dünya Kupasi sonrasi
Göreve gelmeden önce yildiz oyuncu sözü veren baskan Nuri Albayrak?in listesindeki isimlerden biri olan Ricardinho?nun transferinin ise Dünya Kupasi?ndan sonraya kaldigi ögrenildi. Kisa bir süre önce Sambaci?nin menaceriyle yapilan görüsmenin son derece olumlu geçtigine dikkat çekilirken, Almanya?da forma giymesi beklenen Corihthias?li yildiz konusundaki en büyük endise ise, kupada gösterecegi yüksek performansin ardindan yeni taliplerinin belirme olasiligi
Yorum
-
İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildiIbrahim Akin tamam Ricardinho yolda
Ricardinho transferi ise Dünya Kupasi sonrasi
Göreve gelmeden önce yildiz oyuncu sözü veren baskan Nuri Albayrak?in listesindeki isimlerden biri olan Ricardinho?nun transferinin ise Dünya Kupasi?ndan sonraya kaldigi ögrenildi. Kisa bir süre önce Sambaci?nin menaceriyle yapilan görüsmenin son derece olumlu geçtigine dikkat çekilirken, Almanya?da forma giymesi beklenen Corihthias?li yildiz konusundaki en büyük endise ise, kupada gösterecegi yüksek performansin ardindan yeni taliplerinin belirme olasiligi
Palavranin önde gideni de bu olsa gerek, Ricardinho oynasin ilk 11 de ben disimi kiracam.
Yorum
-
Ya bu yoklukta yildiz diye bir isim duymus taraftarin hevesini kursaginda birakmayim diyorum ama yazmak zorundayim... Ricardinho Bordoeux da oynamis, yurt disinda pek tutunamamis.. Ben aradigimiz yildizin bu olduguna inanmiyorum.. hiç izlemedim ama mantik olarak böyle düsünüyorum.. Tr liginde birseyler yapar, Avrupa'da pek bir faydasi olmaz gibime geliyor.. eger bahsedilern 12 milyon dolar falan dogruysa çok daha süper adamlar alinir bu paraya..
Kisaca Ricardinho gelmesin kardesim[img]smileys/smiley4.gif[/img]#7 King of Kings
Yorum
-
<TABLE id=Autonumber4 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
<T>
<TR>
<TD width="100%">
<TABLE id=Autonumber5 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
<T>
<TR>
<TD width="100%">
<TABLE style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
<T>
<TR>
<TD>
<TABLE style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=3 width="100%">
<T>
<TR>
<TD width="100%">Baskan Nuri Albayrak ise Brezilyali Ricardinho'nun transferinde sorun olmadigini söyledi</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE></TD></TR>
<TR>
<TD width="100%"></TD></TR>
<TR>
<TD width="100%">
<TABLE id=Autonumber6 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
<T>
<TR>
<TD width="50%">
<TABLE id=Autonumber10 cellSpacing=1 width="100%">
<T>
<TR>
<TD vAlign=top align=justify width="65%">Brezilyali oyuncu ve menajeriyle yaptiklari görüsmede her konuda anlasmaya vardiklarini söyleyen Baskan Nuri Albayrak, söyle
konustu:
?Seçim öncesi verdigimiz yildiz sözünü gerçeklestirecegiz. Bu konuda Ricardinho ile prensip anlasmasina vardik. Dünya Kupasi maçlarindan sonra
herhangi bir aksilik olmazsa sözlesme imzalayacagiz. Ricardinho'dan kupada
üstün bir performans bekliyoruz. Ancak bu performansin kendisine yeni
talipler çikartmasini istemiyoruz.? </TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>
Yorum
-
ben bi ark konustum brazilya ligi maçlarini izliyen alex kosanini düsünün dün gece brazilya milli takiminin maçi varda dakka60 girdi fazla etkili degildi ama türkiyede alex in san yaptigi bi yerde çok rahat yildiz olyrİNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON
Yorum
-
İlk olarak naklovvv tarafından gönderildiricardinho kim ya ben il defa duyuyorum nasil bi adam nerde oynar brezilya milli takiminda oynayabiliyormu
Ricardinho olaganüstü bir sol kanat-forvat arkasi oyuncusu. Eger uyum saglayabilirse mükemmel bir transfer olur. Su an dünya kupasi kadrosunda bulunuyor. Dün aksam 8-0 biten Brezilya-Isviçre Karmasi maçinda 60 küsürüncü dakikada Ronaldinho'nun yerine oyuna girdi ama pek bir varlik gösteremedi...Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak naklovvv tarafından gönderildiricardinho kim ya ben il defa duyuyorum nasil bi adam nerde oynar brezilya milli takiminda oynayabiliyormu
dün aksam brezilyanin maçi vardi sonradan oyuna girdi..alexin çagirilmadigi yerde o yine oynayabiliyo............::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">ii o zaman bu adamla ilgili bi web sitesi varmi </TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
-
İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi
Ya bu yoklukta yildiz diye bir isim duymus taraftarin hevesini kursaginda birakmayim diyorum ama yazmak zorundayim... Ricardinho Bordoeux da oynamis, yurt disinda pek tutunamamis.. Ben aradigimiz yildizin bu olduguna inanmiyorum.. hiç izlemedim ama mantik olarak böyle düsünüyorum.. Tr liginde birseyler yapar, Avrupa'da pek bir faydasi olmaz gibime geliyor.. eger bahsedilern 12 milyon dolar falan dogruysa çok daha süper adamlar alinir bu paraya..
Kisaca Ricardinho gelmesin kardesim[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Avrupada basarili olamayan bir de Alex var ama febede döktürüyor.Yattara da Avrupada basarili olamadi ama taraftarin gözbebegi, bunlar ölçü degil hocam.Adam Brezilya Milli Takimi kadrosunda yer bulmus.Hemi de Alex yok.Kadroya bir baktim da bugün kimler var kimler...Ronaldinho'larla Robinho'larla Adrianolarla top oynamis adami istemiyecen birak bu isleri[img]smileys/smiley17.gif[/img]gelsin de bak Trabzon sehri 2 gece uyumaz..[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">sanatik nerdesin hakikaten geçen sene kim gündeme gelse videolar özelliklerini veriyodun seni çok özledik</TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
Yorum