Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet aslinda yönetim saman altindan su yürüterek transferleri noktaliyor. burasi kesin ama sorulmasi gereken su bilerek mi bilmeyerek mi bunu yapiyorlar; örneklerle açiklayalim

1- stephanov ayni sekilde ve çok gizli bitti ise yaradi.(tuttu)

2- Djokaj malumunuz

3- Çagdas malumunuz

4- lazaroni taraftarin da çok falz içine sinmedi..

kusura bakmayin ama çok da planli ve programli isler benzemiyorlar..

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
      <T>
      <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
      <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">hep son dakka sikisinca bi menejer ariyor su adam hazir sabaha getirtirim diyor ve geliyor</TD></TR>
      <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
      <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
      <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
      AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• çagdasi almayabilirler bugün fanatikte yaziyormus. besiktasa 750000$ çek yollamamislar. çagdasi da bursa istiyormus. ben daha önce de yazmistim bence brezilyalilar hedef sasirtmaca olabilir teknik dirktörde oldugu gibi. ikinci baskani bile sasirtmislardi[img]smileys/smiley5.gif[/img]. bence T.D. konusunda fransizlarin fransizlara özel saçma sapan talepleri yüzünden Laz alindi. hayirlisi. yabanci alalim diyoruz da kadroda bi sürü yabanci var. Djokaj,jefferson,szymek,yattara,stephanov,jun yani su anda 6. eller ve lee nin durumunu bilmiyorum ama 6 yabanciya izin var seneye. bizim zaten 6si duran 8 yabancimiz var. bu yüzden su anda yabanci transferi zor. bu yüzden de bekleniyor olabilir.
        Sevdim Seni Bir Kere
        Baskasini Sevemem
        Deli diyorlar bana
        Desinler degisemem

Yorum

• arkadaslar geçenlerde birarkadasimiz biz bir baskan transfer etmeliyiz demisti.galiba biraz hakli.yönetim fatih tekke yi klübün menfaatleri dogrultusunda satabilirmis.fatih dünyanin en iyi gölcülerinden biri.o gitti diyelim.yerine onun gibi birini kaç milyon dolara alirlar.bence alamazlar.dünya çapinda yildiz sözü verenler fatihi satip almayi planliyorlar galiba.onun gibi yildiz bulamazlar bulsalarda alamazlar.fatih demek shevcenko ronaldo roney owen messi demek.hadi kolaysa alin bakalim.futbolcu ariyorlar.lazarovu alamadilar daha.pancu neden düsünlmüyor.anlamiyorum bir türlü.bu kafayla 25 yil daha sampiyon olamayiz.kimi nasil transfer edecekler anlamiyorum
          orhan

Yorum

• Eger yönetim verdigi sözleri tutup yildiz babinda RICARDINHO yu alip gelirse bu kadar elestiri yapan arkadaslar ne diyecekler sonra ben sadece bunu merak ediyorum.Daha zaman var önümüzde bekleyip görelim eger verdikleri sözleri tutmazlarsa hep beraber sesimizi yükseltelim ama önce biraz sabredelim.
            MİMOZA

Yorum

• İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi

Eger yönetim verdigi sözleri tutup yildiz babinda RICARDINHO yu alip gelirse bu kadar elestiri yapan arkadaslar ne diyecekler sonra ben sadece bunu merak ediyorum.Daha zaman var önümüzde bekleyip görelim eger verdikleri sözleri tutmazlarsa hep beraber sesimizi yükseltelim ama önce biraz sabredelim.
              HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi

Eger yönetim verdigi sözleri tutup yildiz babinda RICARDINHO yu alip gelirse bu kadar elestiri yapan arkadaslar ne diyecekler sonra ben sadece bunu merak ediyorum.Daha zaman var önümüzde bekleyip görelim eger verdikleri sözleri tutmazlarsa hep beraber sesimizi yükseltelim ama önce biraz sabredelim.

hocam hasksizmiyiz. gecen sene durmadan zurawski transferindeki son prüzleri kapatiyoruz dediler alamadilar. busene her hafta baska t.direktör ismi verdiler bunu trabzona getirecegiz dediler onca adamla görüstüler paraya kiyip alamadilar. busenede gökhan ünali alacaktik (gerci onun bonservisi gercekten cok yüksek) ama umut icin 2 milyona kiyamiyorlar onuda alamicaklar
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                  <T>
                  <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
                  <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">ya olmaz bu yönetimde fos çikti yeni junlar dokajlari bekleyin uefa ilk maçina kadar transfer yapamazlar</TD></TR>
                  <TR hb_tag="1" UNABLE="&#111;n">
                  AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• TRABZONSPOR?UN ROTASI BREZiLYALI YILDIZLAR
                    <DIV id=1 style=": 1; LEFT: 692px; WIDTH: 179px; : ; TOP: 143px; HEIGHT: 20px">
                    < name=1 =diger.asp?aksiy&#111;n=aramas&#111;nuc method=post>< style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px groove; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px groove; FONT-FAMILY: Verdana" size=26 name=ara> < style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px ridge; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px ridge; FONT-FAMILY: Verdana" =submit value=Ara name=B1> </></DIV>

Lazaroni ile anlasan yönetim, rotasini Brezilyali yildizlara çevirdi, Lazaroni?nin Brezilya?dan iki oyuncuyla dönecegi belirtildi
                    IKI OYUNCU GETIRECEK
                    TRABZONSPOR?da transfer harekati hiz kazandi. Bordo-Mavili yönetim, Lazaroni?ye imzayi attirdiktan sonra, simdi de futbolcu avina basladi. Yönetimle görüsen Lazaroni?nin, önümüzdeki günlerde Brezilya?da genis çapli bir arastirma yapacagi ve belirledigi bazi isimlerin içinden bir oyuncunun yani sira, bir de Avrupa ülkelerinde oynayan bir yildiz sambaciyi Trabzon?a imza için getirecegi ileri sürüldü.

DENILSON GÜNDEMI
                    BORDO-MAVILI yönetim, Marcelinho, Denilson ve Ricardinho üzerine yogunlasirken, özellikle sol kanatta Denilson gibi bir yildizi kadroya dahil etmek isteyen Albayrak?in, Lazaroni?yi de tam yetkiyle donatacagi belirtildi. Bordo-Mavili yönetim, Tomas?a kulüp bulunmasi halinde de yabanci transferi sayisini 3?e çikarmayi planliyor.

Yorum

• bencetrabzonun alamayacagi topçular degil bunlar alirlar ama nezaman hepimiz bekliyoruz
                      y.QLQ 28+61& nbsp;& nbsp;ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=464 align=center>
                        <T>
                        <TR>
                        <TD vAlign=top>
                        <TABLE height=78 cellSpacing=0 cellPadding=0>
                        <T>
                        <TR>
                        <TD>Ricardinho resmilesti </TD></TR>
                        <TR>
                        <TD></TD></TR>
                        <TR>
                        <TD>Lazaroni?yi getiren menacerlik sirketini devreye sokan yönetim, Ricardinho'nun isinin en kisa zamanda bitirilmesi talimatini verdi </TD></TR>
                        <TR>
                        <TD vAlign=bottom>
                        <TABLE =PX11000000 cellSpacing=0 cellPadding=0>
                        <T>
                        <TR>
                        <TD>05.06.2006</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>

Yerli takibi sürüyor
                        Teknik direktör boslugunu Lazaroni ile dolduran Trabzonspor Yönetimi, artik tüm mesaisini transfer çalismalarina ayiriyor. Yurt içinde ve disinda birçok isimle temasta olan Bordo-Mavililer?in listesindeki isimler de yavas yavas sekilleniyor. Türkiye?de Ankaragücü?nün yildizi Umut Bulut ile devre arasindan bu yana görüsen ve israrini koruyan, ayrica Sivassporlu Hayrettin için de dügmeye basan Karadeniz temsilcisi, teknik heyetin raporu dogrultusunda yabanci futbolcu isini de kovaliyor.

Yildiz sözleri var
                        Mevcut ama memnun olunmayan yabancilarla yollarini ayirmaya çalisan ve göreve gelirken yildiz sözü veren Trabzonspor?un kurmaylari, rotasini büyük ölçüde Brezilya?ya çevirdi. Corinthias?ta forma giyen Ricardinho, Bordo-Mavili idarecilerin ilk gözdesi. Lazaroni?yi Türkiye?ye getiren menacerlik sirketini devreye sokan yönetim, bu transferin en kisa zamanda sonuçlandirilmasi için yetki verdi. Karadeniz temsilcisinin Bordeaux?lu Denilson flörtü de hala sürüyor.</TD>
                        <TD vAlign=top width=10></TD>
                        <TD vAlign=top width=122>
                        <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=122 align=center>
                        <T>
                        <TR>
                        <TD bgColor=#aaaaaa colSpan=3></TD></TR>
                        <TR>
                        <TD width=1 bgColor=#aaaaaa></TD>
                        <TD vAlign=center width=122>
                        <T>
                        <TR>
                        <TD colSpan=3></TD></TR>
                        <TR>
                        <TD width=1></TD>
                        <TD width=122>
                        <T>
                        <TR>
                        <TD bgColor=#e5e5e5 colSpan=3></TD></TR>
                        <TR>
                        <TD width=1 bgColor=#e5e5e5></TD>
                        <TD width=120 height=150></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>

</TD></TR></T></TABLE>
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

<T>
                          <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
                          <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">

haani ses yok yine yönetimden kafkas nerde hani ön protokol imzalanan oyuncular hani 12 milyon dolarlik oyuncular haniii......

bu arada bmn ajanlarindan ses yok hiç duyum falan yokmu.</TD></TR>
                          <TR hb_tag="1" UNABLE="&#111;n">
                          AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• denilsonu istemiyoruz gittigi hiçbir yerde basarili olamadi

büyük bi yildiz olarak betise geldi koca bi sezon yedek bekledi

sonra da bordeux orda da fossss çikti yani alirsak bu adami

büyük bi kazik daha yemis oluruz jun kazigindan sonra

yönetim insaallah bu yazdiklarimi biliyodur

marcelinho ricardinho eyvallah gelirseler süper bi takim oluruz

Yorum

• su yildiz denen adami simdi hemen almak zorunlu degil de su murat ocaga bugün imza attirmak lazim sayin baskanin eski takiminin oyuncusu murat ocak ile bjkden sonra febesde ilgilenmeye baslamis bu transfer hemen bitirilmeli

Yorum

• http://www.fotomac.com.tr/tra101.html
                                s.ç

Yorum

Çalışıyor...
                                X