Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• junun borcunu ödemesi için stadi tek basina "yap-islet-devret" modeliyle yapmasi gerekir[img]smileys/smiley36.gif[/img]
    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi
      junun borcunu ödemesi için stadi tek basina "yap-islet-devret" modeliyle yapmasi gerekir[img]smileys/smiley36.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img]

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• anteplifarugun alinmasi iyi olur cok kisa ve güzel bir yorum [img]smileys/smiley11.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
          İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
          İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

İlk olarak lazmania tarafından gönderildi
          Lazarovun30 Metre Depar Atip Gol Attigi Görülmüs Ama
          Cagdasin 30 Metre Adam Kovalayip Gol Önledigi Görülmemis.. Bu Durumda
          Lazarov Daha Uygun Olurdu Tercihimizde Olurdu..[img]smileys/smiley4.gif[/img]Biraz Sacma Oldu Gibi [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Ben anladim ne demek istedigini. [img]smileys/smiley4.gif[/img]

anlatin da bizde anlayalim.[img]smileys/smiley4.gif[/img]Servet ve Scheva desen biraz anlarim.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

bizde onu diyoruz, Çagdas-Lazarov... Lazarov alinsaydi, yönetimi
          suçalayacagimizi iddaa ettin ya, Çagdasi diyorum Atay Aktug yönetimi mi
          aldi. Bir fark yok yani... Çagdas mi? Lazarov mu? deselerdi, Lazarov
          derdik... En azindan, ezik artigi aldiniz demezdi kimse bize...

yönetim hakli olarak elestiriliyor bir cok konuda ama cagdas in
          transferinde neden elestirildigini anlayamiyorum..öyle bi kadro
          kurmalilarki kadroya alinmak bile basari sayilmali futbolcular
          icin..suanki kadromuzdaki erdinc,tayfun celalettin vs. cagdas dan daha
          mi iyi..sanki barcelona nin defansina alindi cagdas..bizim ligimiz cok
          kalitesiz ve takimlarimizda iyi degiller.cita da cok düsük. türkiye
          ligi icin is yapacak bi takimda oynayabilir.cagdasi ezik artigi gibi
          görmüyorum.bir mactan sonra yaptigi aciklama yüzünden satilmak
          zorundaydi.bu taraftar olduktan sonra bjk 10 sene sampiyon olamaz
          dedigi icin yoksa gönderilmezdi.berbat bjk defansini ayakta
          tutuyordu..herneyse umarim hayirli olur

KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Ricardinho konusunda bilgisi olan var mi?
            BMN TRABZON

Yorum

• bugun gazatelerde bise yoq
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Yine gazetelerin uydurma haberlerinden miydi acaba?
                BMN TRABZON

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi

Trabzonspor'un da Lazarov ile ilgilendigini bildiklerini anlatan Bedir, söyle devam etti:
                  ''Trabzonspor'un pazartesi gününe kadar süre istedigi futbolcuyla elimizi çabuk tutarak anlastik. Bir anlamda Lazarov'u Trabzonspor'un elinden almis olduk."

"Görmemisin bir oglu olmus..." diye baslayan fikrayi bilir misiniz? Tam kayseriye uyuyor da! Onun için hatirlatayim dedim. Aslinda bir de "...Boncuk bulma" deyimi vardir ya neyse üstü kalsin!

Yorum

• tursusunu kursunlar.
                    hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                    .

Yorum

• Arkadaslar bugün pazar , transfer haberi beklemeyin lütfen bügün her yer kapali .[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yönetimi tebrik etmek lazim cokiyi calisiyor haa .[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Bunlarda istifa edip gitse yanlarina kar kalacak gelen ondan farkli olmayacak ve her sene ayni ve ayni ......

Ben diyorum ki Trabzonsporu seven birisiBaskanolmasi lazim , is adamlarinlan olmuyor bu isi malesef .Adamlarin gözü paradan baska bir sey görmüyor

Yorum

• Trabzon'un büyüklügünü kabul eden bir açiklama yapmislar iste.. Adamlar sunu kastediyor. Trabzonspor gibi büyük bir klübün elinden bu oyuncuyu aldik.. Büyük is basardilar bu yüzden
                        BMN TRABZON

Yorum

• bence okocha nin bonservisi elindeyse alinmali ve maç basi paraya anlasilmali... sanirim türk statüsünde oynayacak.. 2-3 firikik atsa yeter... bizde firikik kullanacak adam yok yaw.. belki bu eksiklik biraz giderilmis olur... [img]smileys/smiley5.gif[/img]
                          Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• okocha alinirsa karizma olur. Ama istesekte alamayiz o ayri
                            Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                            Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• ya cordoboda geliomus jeffe brezilyadan 2 teklif avr ama bizimkiler sicak bakmiomus cordi de 1 sene oynucakmis en fazla jefefsron seney döncek diye bide futbolumuzu unutmasin diye süper ligden bir takima kiralamak istiolarmis jeff trabzondan gitmek istemedigini sölemis galiba kampa gitmek için 25 hazirandaki toplanmaya çagirmislar anlamadim bu yönetimi
                              INSALLAH JEFFLE DEVAM
                              okocha yi bilmiorum ne durumda 32 yasinda türk o avantaj alinabilir ama free yani serbest se yoksa para ödenmez
                              "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Ricardinho Umudu
                                Baskan Nuri Albayrak'in yildiz sözünü gerçeklestirmek için transferini düsündügü Ricardinho ile prensipte anlasmaya varildigi ileri sürüldü. Brezilya'nin Corinthians takiminda forma giyen 30 yasindaki yildiz oyuncu ile baska bir kulübe imza atmamasi için ön protokol yapildigi iddia edildi. Fenerbahçe'nin eski yildizi Okocha'nin da ismi gündemdeki sicakligini koruyor. 33 yasindaki yildiza Türk statüsünde oynayacak olmasi nedeniyle sicak bakiliyor.
                                valla bu haberi buldum corintianstan ricardinho insallah gelirde alex mi daha iyi ricardinho mu görürüz ricardinhonun sag pabucu olamaz
                                sol pabucu zaten essiz bir adam
                                "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

Çalışıyor...
                                X