junun borcunu ödemesi için stadi tek basina "yap-islet-devret" modeliyle yapmasi gerekir[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildijunun borcunu ödemesi için stadi tek basina "yap-islet-devret" modeliyle yapmasi gerekir[img]smileys/smiley36.gif[/img]
[img]smileys/smiley36.gif[/img]
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak kutoz tarafından gönderildiİlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildiİlk olarak kutoz tarafından gönderildi
İlk olarak lazmania tarafından gönderildiLazarovun30 Metre Depar Atip Gol Attigi Görülmüs Ama
Cagdasin 30 Metre Adam Kovalayip Gol Önledigi Görülmemis.. Bu Durumda
Lazarov Daha Uygun Olurdu Tercihimizde Olurdu..[img]smileys/smiley4.gif[/img]Biraz Sacma Oldu Gibi [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Ben anladim ne demek istedigini. [img]smileys/smiley4.gif[/img]
anlatin da bizde anlayalim.[img]smileys/smiley4.gif[/img]Servet ve Scheva desen biraz anlarim.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
bizde onu diyoruz, Çagdas-Lazarov... Lazarov alinsaydi, yönetimi
suçalayacagimizi iddaa ettin ya, Çagdasi diyorum Atay Aktug yönetimi mi
aldi. Bir fark yok yani... Çagdas mi? Lazarov mu? deselerdi, Lazarov
derdik... En azindan, ezik artigi aldiniz demezdi kimse bize...
yönetim hakli olarak elestiriliyor bir cok konuda ama cagdas in
transferinde neden elestirildigini anlayamiyorum..öyle bi kadro
kurmalilarki kadroya alinmak bile basari sayilmali futbolcular
icin..suanki kadromuzdaki erdinc,tayfun celalettin vs. cagdas dan daha
mi iyi..sanki barcelona nin defansina alindi cagdas..bizim ligimiz cok
kalitesiz ve takimlarimizda iyi degiller.cita da cok düsük. türkiye
ligi icin is yapacak bi takimda oynayabilir.cagdasi ezik artigi gibi
görmüyorum.bir mactan sonra yaptigi aciklama yüzünden satilmak
zorundaydi.bu taraftar olduktan sonra bjk 10 sene sampiyon olamaz
dedigi icin yoksa gönderilmezdi.berbat bjk defansini ayakta
tutuyordu..herneyse umarim hayirli olur
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi
Trabzonspor'un da Lazarov ile ilgilendigini bildiklerini anlatan Bedir, söyle devam etti:
''Trabzonspor'un pazartesi gününe kadar süre istedigi futbolcuyla elimizi çabuk tutarak anlastik. Bir anlamda Lazarov'u Trabzonspor'un elinden almis olduk."
"Görmemisin bir oglu olmus..." diye baslayan fikrayi bilir misiniz? Tam kayseriye uyuyor da! Onun için hatirlatayim dedim. Aslinda bir de "...Boncuk bulma" deyimi vardir ya neyse üstü kalsin!
Yorum
-
-
Arkadaslar bugün pazar , transfer haberi beklemeyin lütfen bügün her yer kapali .[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Yönetimi tebrik etmek lazim cokiyi calisiyor haa .[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Bunlarda istifa edip gitse yanlarina kar kalacak gelen ondan farkli olmayacak ve her sene ayni ve ayni ......
Ben diyorum ki Trabzonsporu seven birisiBaskanolmasi lazim , is adamlarinlan olmuyor bu isi malesef .Adamlarin gözü paradan baska bir sey görmüyor
Yorum
-
bence okocha nin bonservisi elindeyse alinmali ve maç basi paraya anlasilmali... sanirim türk statüsünde oynayacak.. 2-3 firikik atsa yeter... bizde firikik kullanacak adam yok yaw.. belki bu eksiklik biraz giderilmis olur... [img]smileys/smiley5.gif[/img]Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61
Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA
Yorum
-
ya cordoboda geliomus jeffe brezilyadan 2 teklif avr ama bizimkiler sicak bakmiomus cordi de 1 sene oynucakmis en fazla jefefsron seney döncek diye bide futbolumuzu unutmasin diye süper ligden bir takima kiralamak istiolarmis jeff trabzondan gitmek istemedigini sölemis galiba kampa gitmek için 25 hazirandaki toplanmaya çagirmislar anlamadim bu yönetimi
INSALLAH JEFFLE DEVAM
okocha yi bilmiorum ne durumda 32 yasinda türk o avantaj alinabilir ama free yani serbest se yoksa para ödenmez"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
Ricardinho Umudu
Baskan Nuri Albayrak'in yildiz sözünü gerçeklestirmek için transferini düsündügü Ricardinho ile prensipte anlasmaya varildigi ileri sürüldü. Brezilya'nin Corinthians takiminda forma giyen 30 yasindaki yildiz oyuncu ile baska bir kulübe imza atmamasi için ön protokol yapildigi iddia edildi. Fenerbahçe'nin eski yildizi Okocha'nin da ismi gündemdeki sicakligini koruyor. 33 yasindaki yildiza Türk statüsünde oynayacak olmasi nedeniyle sicak bakiliyor.
valla bu haberi buldum corintianstan ricardinho insallah gelirde alex mi daha iyi ricardinho mu görürüz ricardinhonun sag pabucu olamaz
sol pabucu zaten essiz bir adam"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
Yorum