Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muratdinc tarafından gönderildi
    umut umarim bize gelecektir ama ben ömer rizanin verilmesini anlayamadim
    ben olsan mehmet yilmazi veriridim

ben olsaydim mehmet yilmazi takimda tutar ömer rizayi verirdim..
    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• <DIV id=Baslik>Faruk Bayar Trabzon yolunda..</DIV>
      <DIV style="OVERFLOW: ; HEIGHT: 5px"></DIV>
      <DIV id=&#111;nyazi>Gaziantepspor'un sol kanat oyuncusu Faruk Bayar, Trabzonspor'la anlastigini açiklarken, tek sorunun bonservis ücreti oldugunu belirtti ve "Birkaç gün içinde her sey halledilir ve imzayi atarim diye düsünüyorum" dedi..</DIV>
      <DIV style="OVERFLOW: ; HEIGHT: 5px"></DIV>
      <DIV id=tarih>26Mayis2006, 15:42 AJANSSPOR</DIV>
      <DIV></DIV>
      <DIV>TRANSFERLER HAVADA UÇUSUYOR[img]smileys/smiley36.gif[/img]</DIV>

Yorum

• <DIV>TRANSFERLER HAVADA UÇUSUYOR</DIV>
        <DIV></DIV>
        <DIV>Yere düsünce kötü olacak.Umarim yere düsen Trabzonspor ve taraftarlari olmaz.Ezik basin düsse yere hemde kafa üstü çakilsa.[img]smileys/smiley4.gif[/img]</DIV>
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• ya su anderlect de fazla olmaya basldi ne kadar türkiyede oynamis biraz basarili olmus topcu varsa talip oluyo yakinda takimin basina da türk bir antrenör gecirirlerse sasirmam

Yorum

• yav bu brezilyadan bir futbolcu alsinlar da bi rahat edeyim yaa.

Yorum

• nasi yani kardes jefferson eller gibi mi yoksa baskanin yildiz dedigi 31 yasindaki ricardinho gibi mi brezilyali var brezilyali var

ülke ülke degilki futbolcu fabrikasi bence özkan sümere versinler 5 milyon dolar gitsin alsin 3 tane biri adam gibi cikar garantisi benden.

Yorum

• dün trabzon tv de seyrettim samsunsporlu adanan trabzonluymus trabzonsporun asigiymis gelmeyi çok istiyormus bence ii oyuncu alinsa fena olmaz

Yorum

• Insallah yabancilarin hepsi Afrika`dan olmaz. Afrika Kupasini düsünürsek, vay o zaman halimize.
                  TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                  TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Kalemizde görmek istedigim tek kaleci...

Yorum

• ya bu yonetimle ne alip veremediginiz vr anlamis degilim.alsalar neden aldi almasalar neden almadi.
                      inadına TRABZON
                      ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Harbiden; bu yönetim en azindan bir seyler yapmaya çalisiyor...
                        Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• arkadaslar ankaraspor yonedicileri yamuk yapti musa buyugu vermediler

ONURLA KAZANILAN BIR YILDIZ,ONURSUZCA KAZANILAN YILDIZLARDAN BÜYÜKTÜR..

Yorum

• kaynak
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• yonetimin adlarini sakladigi sir gibi afrikadan 3 futbolcu varmis yattaranin tavsiyesiyle bunlar izlenmis senol gunesde bu futbolculara trabzonspora cok yararli olur demis hatta on anlasma yapmislar dunya kupasindan sonra bu futbolculara imza attiracaklarmis bu haberden bilgisi olan varmi ben böyle bi duyum aldim bide birezilyali bir futbolcuyla buyuk oranda anlasmislar 31 yasindaymis bugungu karadeniz gazetesinde yaziyodu ne kadar doru yalan bilemem ama 3 afrikaliyla anlasmislar diye duydum

Yorum

• kaynak aciklayamam arkadaslar ama iyi bi kaynakdan aliyorum haberleri kaynagim saglam

Yorum

Çalışıyor...
                                X