ya varya bisey demiyorum cunku desemde bisey degismiyor bu nasil is gazeteler de boy boy fatih feb gs bjk ye gtti gidicek bunasil mantalite sen elindekileri sat kaliteli oyuncu alma belki bigun sampiyon oluruz de ben trabzoluyum olumune adam gibi yoneti takimi turan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ya varya bisey demiyorum cunku desemde bisey degismiyor bu nasil is gazeteler de boy boy fatih feb gs bjk ye gtti gidicek bunasil mantalite sen elindekileri sat kaliteli oyuncu alma belki bigun sampiyon oluruz de ben trabzoluyum olumune adam gibi yoneti takimi turan
-
İlk olarak bumepaf tarafından gönderildiİlk olarak husolee61 tarafından gönderildiyönetimden hiç ses çikmiyo transfer konusunda bence öyle patlaticaklar ki bombalari agzimiz açik kalicak
transfer de zorluk yasayan takimlar la ilgili hep yalan yanlis haberler çikiyodu geçen sene gese okadar onu alcaz bunu alcaz dedi adam gibi bise almadi sadce taraftari kandirdilar iliç geldi bi geçen sene yüzlerce adamla ilgilendigimiz duyurduk ama kimleri aldik bu yönetim transferi gizlilikle yürütüyor ve bence bunlarin bazilari dünya kupasinda oyniycak oyuncular sadece teknik direktör konusunda zorluklar var o olasun bombalar patliycak insallah
Diyecek hiçbir lafim yok. Dilim tutuldu parmaklarin kipirdamiyor. Bu nasil bir umuttur anlamadim. Yoksa ben mi kafayi siyirdim. Bir doktora mi görünsem acaba. Ben de mi bir sorun var. Insallah dedigin gibi olur ama herhalde uykudan kalktiktan sonra yazdin bunlari. Sen güzel bir rüya görmüssün gerçek zannetmissin. Ama yasadiklarimizin kabustan farki yok.
bilader umut degil öle olacak görürsün biz çogu futbolcuyu alindiginda bilicez ondan önce haberi çiakmiycak ben kabus yasamiyorum bekliorum senin gibi bastan silip atmiyorum herseyi biz kabusu geçen sene yasadik ve bitti
sen de bi kabussun sen de bitsen keske[img]smileys/smiley11.gif[/img]
Yorum
-
Umut imzaya kaldi
</font>Trabzonspor Ankaragücü'nün genç forvet oyuncusuyla prensip anlasmasina vardi. Hafta
sonunda Trabzon'a gelmesi beklenen Umut Bulut 3 yillik mukavele imzalayacak. (TÜRKSESI</span>)
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Cordoba ile görüsme tarihi 4 Haziran
</font>Kaleci Jefferson’dan memnun olmayan Trabzonspor, 4 Haziran’da Türkiye’ye gelecek olan Cordoba ile masaya oturacak
</font>24.05.2006
Kaleci Jefferson’dan memnun olmayan ve
Brezilyali file bekçisiyle yollarini ayirmak istiyen Trabzonspor, Oscar
Cordoba’yi bekliyor. Galatasaray maçindan sonra Besiktas’tan ayrilan
Kolombiyali file bekçisinin ikna edilmek için ugraslarin devam ettigi,
yöneticilerin 4 Haziran’da Türkiye’ye gelecek olan Cordoba ile masaya
oturacagi ögrenildi. Eger Cordoba ile anlasma saglanirsa, Jefferson
kesinlikle gönderilecek. (FANATIK</span>)
</font>
Trabzon umutlandi</span>
</font>Trabzonspor, Ankaragücü oyuncusu Umut için çok
umutlu. Galatasaray'in da istedigi genç forvet'in Trabzonspor'a gitmek
istedigini belirtmesi bordo-mavili yönetime moral oldu. Forvet oyuncusu
için baskan Cemal Aydin ile Nuri Albayrak bu hafta sonu son kez oturup
transferi netlestirecekler. Tek sorun Umut için biçilen 2 milyon
euro'luk fiyat.</span></span> (PASFOTOMAÇ</span>) Saka gibi dimi [img]smileys/smiley4.gif[/img]
</span>Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Umut o para eder abicim adam süper bir forvet,Gökhan Ünal bile 4-5 milyon Euro ediyor bu alemde[img]smileys/smiley9.gif[/img] Bu arada Volkan Gayse ile anlasamamis bence iyi bir transfer olur.Orta sahada pas yapan bir adam fena olmaz yani.Bizde yok da...Edited by: selçukabi
Yorum
-
Naim
36 yasinda ki bir kaleciyi Trabzona hiç almasinlar
günü kurtaralim mantigi hiç bir ise yaramiyor Rüstü ve ya Cordoba hiç bir isimize yaramaz
Anlasiliyor ki yönetimin vizyonu çok dar ve sadece göz önündeki bildikleri türkiyeden geçmis yabancilara ilgi duyuyorlar
bu senede kaçip gidiyor elimizden anlasildi
Yorum
-
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD></TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top>Trabzon'un transfer dosyasi</TD></TR></T></TABLE>
Gelenler:
Çagdas Atan, Murat Ocak (Ön protokol)
Gidenler:
Lee Eul Yong, Feridun
Gündemdekiler:
Umut, Bilal, Ömer, Musa, Yavuz, Desire Job, Lua Lua, Boukhari
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=300 align=right>
<T>
<TR>
<TD>
< = =text/>
<!--
if (!.sbnr_used) .sbnr_used = ',';
.write ("<" + " ='' ='text/' src='");
.write ("http://ads1.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?");
.write ("bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF0PXpvbmU6MjU3");
.write ("&exclude=" + .sbnr_used);
if (.referer)
.write ("&referer=" + escape(.referer));
.write ("'><" + "/>");
//-->
< = src="http://ads1.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF0PXpvbmU6MjU3&excl ude=," =text/>
<NO></NO></TD></TR></T></TABLE>
JOB DISINDA HERSEYE EVET 29 YASINDA VE FUTBOLU DÜSÜSTE DIYEBILIRIM MIDDLESBROGDAYDI SU ANDA ARABISTAN DA OYNUYO
AMA ESKIDEN FENA BI ADAM DEGILDI SIMDI NASIL OLDUGUNU BILMIYORUM
Yorum
-
Aslinda buraya yazmak ve okumak istemiyorum ama Ibrahim AKIN i Bordo mavi forma altinda görmeyi çok isterim.Dengesiz hareketleri dengesiz sutlari dengesiz tamamiyle yapisiyla hayran kaldigim bi oyuncu ama elimden sadece insallah alirlar demek geçiyor .
Her firsatta söylemisimdir O bisim olmali hade bakalim bu ara gazertelerde çikiyo ama yönetim çikan isimleri degilde çikmayanlari aliyo bölede bi durum var bakalim ilaç zaman sanirim bu konuda38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
Yorum