Valla Rüstüyü alirsak süper olur bence adam bize gelmeyi kabul ettikten sonra sorun yok bence.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
bence gelecek sezon:
tolga
fatih ak. stpanov YENI STOPER celo
yattara hüseyin szymekYENI SOL AÇIK
YENI FORVET YENI FORVET
OLMALI KADRO. fatih de gökdeniz de yollanmali. adamlar artik zevk almiyo bizde oynamaktan belli. bikmislar. sahada gezinio her ikisi de.
VE EN BÜYÜK TRANSFERIMIZ::::
TEKNIK DIREKTÖR: ZIYA DOGANSamsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize
Yorum
-
İlk olarak emre81 tarafından gönderildiValla Rüstüyü alirsak süper olur bence adam bize gelmeyi kabul ettikten sonra sorun yok bence.
ya birak bu isleri ALLAH ASKINA rüstü bizim tolganin yarisi etmez inan.
Eger gerçekten kaleci olsaydi o barcada kimse birakmazdi onu.bi maç oynamadan aam gibi postaladilar daha fazla söze ne gerek varkiEdited by: rutav0861Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
Birileride güvenmisti Ziyaya ama o birakip kaçti.Ada gibi adam dedik onun için o bizi yüz üstü birakti.Artik o ve samet ancak trabzonun maçlarini evinden izleyebilir.Bitti onlarin dönemi ve onlara duyulan sevgimiz.En basta hoca gitmemeli.Gitecekse yerine iyi bir yabanci gelmeli yerli olacaksa da o ya Giray hoca ya da Ünal hoca olmali bunlarin diger yerlilerden eksigi yok fazlalari var o da kalblerinde tasitiklari TRABZON sevgisiİstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....
Yorum
-
tolga
fatih ak. stpanovadailton celo
yattarapascal feindounu szymekgökdeniz fode mansare
fatih tekke
yedegede :hüseyin, hasan,adem,feridun,tayfun,mehmet yilmaz, ufuk(akcaabatta kiralik oyuncumuz) ,umut(ankaradan),mehmet topuz(kayseri),emrah kol(sariyerde kiralik oyuncumuz) ,hayrettin(mi neydi sivasin stoperi),ufukhan,ali,ergin, aykut, fahri(rize);ferhat,ömer riza
ben gelen sezonun kadrosunu böyle kurardim sadece 1 yerli stoper daha yedege birde altyapidan kaleci yada samsunun keremi yedege yani 31 futbolculu genis bir kadro olur bence bu kadro ligide uefa kupasinida kazanirEdited by: selcuk"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi
İlk olarak emre81 tarafından gönderildiValla Rüstüyü alirsak süper olur bence adam bize gelmeyi kabul ettikten sonra sorun yok bence.
ya birak bu isleri ALLAH ASKINA rüstü bizim tolganin yarisi etmez inan.
Eger gerçekten kaleci olsaydi o barcada kimse birakmazdi onu.bi maç oynamadan aam gibi postaladilar daha fazla söze ne gerek varki
Ya birader ben kimseye laf yetistirmek için yazmiyorum ve de buraya yazdiklarim senin hosuna gitmeyebilir zaten sen begen diye yazmiyorum. Kaç kere canli seyrettin Tolgayi Rüstü'yü neye göre yorum yapiyosun ben sana anlatim neye göre yorum yaptigimi:
Tolga iyi bir kaleci olacak ama eger sampiyonluga oynayacagim diyorsan 2 sene kaleyi Tolga'ya emanet edemezsin diyorsanki gençleri kazanacagiz o zaman oynat Tolga'yi Ufukhan'i ve diger gençleri (BKZ barcelona'dan daha mi zenginiz konusunda verdigim kadronun tümünü). Tolga'yi canli 2-3 maç seyrettim ve su anitibariyla o kaleyi koruyacak kadar iyi degil çok hata yapiyor daha pismesi lazim. Rüstü mü onu milli takim ve fenerle yaptigimiz maçlarda çok kere seyrettim zaten benim seyretmem çok ta önemli degil adamin neler yaptigi ortada 96 da yenildigimiz maçi bir hatirla istersen, Dünya kupasinda en iyi 2. kaleci olmasini hatirla istersen eger bu adam alinip konsantrasyonu üst düzeye çikarilirsa kaleci sorunumuz kalmaz.
Yorum
-
dün sinan engin tv8de baskan nuri albayrakla gorustugunu soyledi trabzonlulara mujdeyi veriyim cok onemli oyuncularla gorusuyorlar dedi bakalim bu sene sonuc ne olacak
benim türkiyeden istedigim oyuncular:
aykut(gs) caner(manisa) ilhan(erciyes) mehmet cakir(gencler)ugur boral!!!
Yorum
-
Eyvah Sinan Engin su an bile Bjk yönetiminin aktif adamidir. Umarim yolumuza tas koymazlar. Ama büyük ihtimal futbolcular için devreye girme/girmeme konusunda bir görüsmedirTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
YA BIRAKIN ZIYAYI SAMETI O KADAR IYI OLSALARDI SIMDI ÇALISTIRDIKLARI TAKIMLARI BIR YERLERE GETIRIRLERDI....TRABZONU KIM NE DERSE DESIN YERLI OLARAK SAMPIYON YAPARSA GENE SENOL GÜNESTEN BASKASI YAPAMAZ.....YADA HAMI MANDIRALI ILERDE YAPAR.....senin ortaya çikisin koskoca bir ülkenin makus tarihini degistirdi TRABZON´um bu yüzden degilmidir ki senin sevgin bu kadar kutsal ve bu kadar yüce....
Yorum
Yorum