Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla Rüstüyü alirsak süper olur bence adam bize gelmeyi kabul ettikten sonra sorun yok bence.

Yorum

• valla billa nerden çikti simdi bu rüstü yavvv

ayrica rüstü feneri birakmaz bu bir

iki biraksa nolacak ki

geöelim efendim böyleleri

Yorum

• ben ne zaman bi ezik maçi oldugunda kalede rüstünün olmasini istemisimdir... yane reflexleri 0 olan bi adam nasil alinir yildiz diyorsak olmaz olamaz yildizda istemiyorum ama rüstüyüde istemiyorum anliyormusunuz....bu godos adami almasinlar....benim fikrim
        [ille d' 7]

Yorum

• bence gelecek sezon:

tolga

fatih ak. stpanov YENI STOPER celo

yattara hüseyin szymekYENI SOL AÇIK

YENI FORVET YENI FORVET

OLMALI KADRO. fatih de gökdeniz de yollanmali. adamlar artik zevk almiyo bizde oynamaktan belli. bikmislar. sahada gezinio her ikisi de.

VE EN BÜYÜK TRANSFERIMIZ::::

TEKNIK DIREKTÖR: ZIYA DOGAN
          Samsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize

Yorum

• İlk olarak emre81 tarafından gönderildi
            Valla Rüstüyü alirsak süper olur bence adam bize gelmeyi kabul ettikten sonra sorun yok bence.
            Beyim bize gelmeyi kabul ederse sorun yokmus.Peh peh

ya birak bu isleri ALLAH ASKINA rüstü bizim tolganin yarisi etmez inan.

Eger gerçekten kaleci olsaydi o barcada kimse birakmazdi onu.bi maç oynamadan aam gibi postaladilar daha fazla söze ne gerek varkiEdited by: rutav0861
            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Birileride güvenmisti Ziyaya ama o birakip kaçti.Ada gibi adam dedik onun için o bizi yüz üstü birakti.Artik o ve samet ancak trabzonun maçlarini evinden izleyebilir.Bitti onlarin dönemi ve onlara duyulan sevgimiz.En basta hoca gitmemeli.Gitecekse yerine iyi bir yabanci gelmeli yerli olacaksa da o ya Giray hoca ya da Ünal hoca olmali bunlarin diger yerlilerden eksigi yok fazlalari var o da kalblerinde tasitiklari TRABZON sevgisi
              İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• tolga

fatih ak. stpanovadailton celo

yattarapascal feindounu szymekgökdeniz fode mansare

fatih tekke

yedegede :hüseyin, hasan,adem,feridun,tayfun,mehmet yilmaz, ufuk(akcaabatta kiralik oyuncumuz) ,umut(ankaradan),mehmet topuz(kayseri),emrah kol(sariyerde kiralik oyuncumuz) ,hayrettin(mi neydi sivasin stoperi),ufukhan,ali,ergin, aykut, fahri(rize);ferhat,ömer riza

ben gelen sezonun kadrosunu böyle kurardim sadece 1 yerli stoper daha yedege birde altyapidan kaleci yada samsunun keremi yedege yani 31 futbolculu genis bir kadro olur bence bu kadro ligide uefa kupasinida kazanirEdited by: selcuk
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bize umut lazimmm kesin almak lazim

Yorum

• umut fahri bilal sebattaki stoperimiz üç tane milli düzeyde yabanci
                    İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi

İlk olarak emre81 tarafından gönderildi
                      Valla Rüstüyü alirsak süper olur bence adam bize gelmeyi kabul ettikten sonra sorun yok bence.
                      Beyim bize gelmeyi kabul ederse sorun yokmus.Peh peh

ya birak bu isleri ALLAH ASKINA rüstü bizim tolganin yarisi etmez inan.

Eger gerçekten kaleci olsaydi o barcada kimse birakmazdi onu.bi maç oynamadan aam gibi postaladilar daha fazla söze ne gerek varki

Ya birader ben kimseye laf yetistirmek için yazmiyorum ve de buraya yazdiklarim senin hosuna gitmeyebilir zaten sen begen diye yazmiyorum. Kaç kere canli seyrettin Tolgayi Rüstü'yü neye göre yorum yapiyosun ben sana anlatim neye göre yorum yaptigimi:

Tolga iyi bir kaleci olacak ama eger sampiyonluga oynayacagim diyorsan 2 sene kaleyi Tolga'ya emanet edemezsin diyorsanki gençleri kazanacagiz o zaman oynat Tolga'yi Ufukhan'i ve diger gençleri (BKZ barcelona'dan daha mi zenginiz konusunda verdigim kadronun tümünü). Tolga'yi canli 2-3 maç seyrettim ve su anitibariyla o kaleyi koruyacak kadar iyi degil çok hata yapiyor daha pismesi lazim. Rüstü mü onu milli takim ve fenerle yaptigimiz maçlarda çok kere seyrettim zaten benim seyretmem çok ta önemli degil adamin neler yaptigi ortada 96 da yenildigimiz maçi bir hatirla istersen, Dünya kupasinda en iyi 2. kaleci olmasini hatirla istersen eger bu adam alinip konsantrasyonu üst düzeye çikarilirsa kaleci sorunumuz kalmaz.

Yorum

• dün sinan engin tv8de baskan nuri albayrakla gorustugunu soyledi trabzonlulara mujdeyi veriyim cok onemli oyuncularla gorusuyorlar dedi bakalim bu sene sonuc ne olacak

benim türkiyeden istedigim oyuncular:

aykut(gs) caner(manisa) ilhan(erciyes) mehmet cakir(gencler)ugur boral!!!

Yorum

• Eyvah Sinan Engin su an bile Bjk yönetiminin aktif adamidir. Umarim yolumuza tas koymazlar. Ama büyük ihtimal futbolcular için devreye girme/girmeme konusunda bir görüsmedir
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• YA BIRAKIN ZIYAYI SAMETI O KADAR IYI OLSALARDI SIMDI ÇALISTIRDIKLARI TAKIMLARI BIR YERLERE GETIRIRLERDI....TRABZONU KIM NE DERSE DESIN YERLI OLARAK SAMPIYON YAPARSA GENE SENOL GÜNESTEN BASKASI YAPAMAZ.....YADA HAMI MANDIRALI ILERDE YAPAR.....
                            senin ortaya çikisin koskoca bir ülkenin makus tarihini degistirdi TRABZON´um bu yüzden degilmidir ki senin sevgin bu kadar kutsal ve bu kadar yüce....

Yorum

• ne transfer dosyasiymis be BJK fahri, baki ve Burakla anlasti biz hala uyuyoruz. Bu kafayla bizden hiçbisey olmaz.

Yorum

• hepsi hikaye
                                PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
                                MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
                                BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ

Yorum

Çalışıyor...
                                X