Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim almak istedigimiz bütün futbolculari Besiktas aldi. Biz de o futbolculari finanse edbilmek için Besiktas'in yarma futbolcularinda Çagdasi aldik. Helal olsun yönetime. Bu yönetime oy veren eller kirilisin.

Yorum

• YÖNETIMIN ALACAGI YILDIZLAR:

-mezitlispordan abdurrahman

- siirt köy hizmetlerinden cemil

-rize yol spordan temel....

siz bakmayin fenerin roberto carkloslarla ilgilendigine onlar bu isi bilmiyor.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• transfer dönemi 1 haziranda mi 1 temmuzda mi basliyo.eger 1 temmuzda basliyosa daha vakit var gibi ama dünya kupasi olmasi oyuncu fiyatlarini etkileyebilir
        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• @sbay

1 Haziran
          keyif adamı ..

Yorum

• simdiye kadar yerli transferler bitmeliydi.iyi bir yabanci içinde dünya kupasi baslamadan yabanci transferini bitirmeliyiz.yoksa yine yildizlari havada sayacaz
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Bundan önce transfer komitemizin Dünya kupalarina futbolcu izlemek için (!) gittigini ne çabuk unuttuk. Ardindan oradaki yildizlar pahali ya da ise yaramaz diye Afrika Kupasi'ni Asya Kupasini ...Torez Kupasi'ni izlemeye giden muhterem büyüklerimizi sahiden hatirlayan yok mu? Bütün o izlemelerden sonra kimleri mi almistik?
              Antalyaspor'dan Iskender, Gaziantepspor'dan Hasan, Inegölspor'dan Abdullah ve Azerbaycandan Liçkin'i, hay allah az kalsin unutuyordum bir de Adanaspor'dan Erhan'i! Bir de Özkan Sümer'in Brezilya'dan dönerken bir yerlerden kaip getirdigi "gelecegin büyük yildizi" Içel Mecitlispor'un santraforu Senol ne oldu, bilen var mi? Çok uzak bir gelecege mi gitti?

Belki de tarih tekerrürden ibarettir!...Edited by: Poetricus

Yorum

• aga cagdas yetmedi bide ali günesle ugrasiyolar almak icin
                oldu olacak okani da alalim yildiz aldik deriz
                yaw bosverin yildizi
                bu takima yurekli adam lazim buda cagdas degil cunku adam hem yildiz degil hemde yuregiyle oynayamaz

!

Yorum

• YA BU ÇAGDASA BONSERVIS PARASI ÖDEMEDIK DEMISLERDI.gerçekten bu para verilmisse bonservisine yazik ya.
                  N e K ö T ü !

Yorum

• arkadaslar çagdas defansta eksiklik olduu zaman doldurabilecek kapasiteye sahip bi oyuncu begenmiyor olabilirsiniz ama fatih akyel için hanginiz ilk düsündügü gibi düsünüyor söylermisiniz. sabredelim arkadaslar göreceksiniz bu yönetim yanlis düsünenleri utandiracak buna kesin eminim. bide yildiz futbolcu almak okadar kolay degil tamam parasini veriyorsun ama adam sehri begenmiyor bu sefer yani getirmek kolay degil insallah bu sene bütün maçlarimizi istanbulda oynarizda transfer konusunda biraz daha cezbedici olur. herseyin hayirlisi ben inaniyorum ki biz yakinda sampiyonluk görecegiz.
                    bordo mavi renksizyasamak anlamsiz
                    amansiz bir hastalik bu
                    tedavi gereksiz
                    delilikse delilik kanima islemis
                    sampiyonluk görmemis bu göz
                    eceli görmüs çokmu is...

Yorum

• Okan'i alsalar daha iyiydi.En azindan tecrübeli.Ali Günes'i hiç almasinlar.Eski futbolcumuz Emrah,ondan daha iyi.
                      Edited by: smart61

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• okan olsun orta sahada tecrübeli oyuncu olur

Yorum

• bencede okan olabilisr efendi çocuktur alinsa fena olmaz

Yorum

• <DIV style="BACKGROUND-IMAGE: url(/images/nokta_gri.gif); OVERFLOW: ; BACKGROUND-REPEAT: repeat; HEIGHT: 1px"></DIV>
                            <DIV id=habericerikbaslik>
                            <DIV id=ustbaslik>
                            <DIV id=Baslik>Caner Erkin A Milli Takim'a..</DIV>
                            <DIV style="OVERFLOW: ; HEIGHT: 5px"></DIV>
                            <DIV id=&#111;nyazi>19 Yas Alti Milli Takimi ile Avrupa Sampiyonasi Finalleri'ne katilma hakkini elde eden Caner Erkin, A Milli Takim'in Almanya'daki kampina davet edildi.</DIV>
                            <DIV style="OVERFLOW: ; HEIGHT: 5px"></DIV>
                            <DIV id=tarih>23Mayis2006, 16:24</DIV>
                            <DIV></DIV>
                            <DIV>19 Yas Alti Milli Takimi ile Avrupa Sampiyonasi Finalleri'ne katilma hakkini elde eden Caner Erkin, A Milli Takim'in Almanya'daki kampina davet edildi.

A Milli Takim oyuncusu Orhan Ak ise daha önceki sikayetlerinin devam etmesi nedeniyle bugün kamptan ayrildi ve Türkiye'ye döndü. </DIV>
                            <DIV></DIV>
                            <DIV>bunu alalim vestelde oynuyor ve gelecek vaad ediyor hemde solak en azindan bonservisini alalim kiralayalim 17 yasinda henüz</DIV></DIV></DIV>
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yok, yok biz yildiz aliyoruz: Çagdas, Ali Günes, Okan! Takim Galaksi'ye döndü! Ne yapacagiz 17 yasindaki adami?

Yorum

• takim demedim ya 2-3 yil sonra pesinden kosacagimiza bonservisini alalim elimize vestelde yada baska biyerde devam oynasin önemli olan bonservisini elimizde olmasidir
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X