Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya valla ne diyeyim artik bilemiyorum her sene basi ayni her sene sonu ayni her devre arasi ayni, ölülerimiz ayni, sikintilarimiz ayni gözyaslarimiz ayni, umutlarimiz ayni.........verilen sözler ayni....

sade bir gerçek var ortada futbolcularimizin aldigi ücret her sene artiyor.....

Yorum

• fatihten umut yok artik onun yerine dolurabilecek bir oyuncauya ihtiyacimiz war ins. yönetim bu olayi önceden düsünüp bi çözüm bulmustur jun ile ömer riza ile olcak is degil
      ...anti-klişe timi...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi

fatihden 5 degil 10 milyon alacagimiza bayaga eminim fatihe yedekmi diyorsunuz en iyisi emrah kol bakin oynatilsin nasil patliyacak

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="95%" align=center><T><T><T><T>
        <T>
        <TR>
        <TD ="bold">selcuk Yazdi:

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" bgColor=#999999><T><T><T><T>
        <T>
        <TR>
        <TD>
        <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=2 width="100%" bgColor=#ffffff><T><T><T><T>
        <T>
        <TR>
        <TD ="text">sefa türkmen her zamanki gibi türkiyede topladigimiz genc yeteneklerden biri ayni ali güzeldal,aykut akgüngibin bir ara sefada a takimlan antrenmana cikmisti ama su an nerde oldugunu bilmiyorum aslinda kiralik olmali o listedeki en iyiler ve gelen sezon bizim a takimda oyniyabilecekler emrah kol,ufuk bayraktar,enis kahraman,ali sen kandil ve tabiiki mehmet yilmaz</TD></TR></T></T></T></T></T></TABLE></TD></TR></T></T></T></T></T></TABLE></TD></TR></T></T></T></T></T></TABLE>

Bu sefa devre arasinda alinmis ve daha 15 yasinda. Neden profesyonel imza attirilmis bu yasta onu anlayamadim

ist. kö.peklerinlen psv gibi takimlar pesindeydi ayni ergin keles felan filan önümüzdeki sezon olmasada ondan sonraki sezon a takimda oynar sanirim daha ne istiyon bizi secti aynisi ergin psv gelmisdi onu almaya ama ts e imzayi basti ama niye oyniyaniyorlar ts de desdek olmuyoruk diye ali ergin ufukhan aykut feridun emrah ufuk enis sefa bunlar su an türkiyede degil avrupada genc oyuncular olarak en iyiler bunlara destek olalim bu sezon degil belki ama gelen sezon eski ts i önümüde görebilirik bide sana simdiden diyim yine sasma niye genc bir oyuncuya kontrat verildigine su an adini hatirlamiyorum ama bakirköyde oynuyor ins kaba bilirik o bize gelmek istiyormus ama bakirködü sanirim yin bonservisde sacmaliyormus 16 17 yasinda

sefa bizim yildizlar takimizda su an oynuyormus

http://www.zaman.com.tr/?bl=bolgehaberleri&amp;alt=karadeniz &amp;trh=20060202&amp;hn=252379

Arkadas beni yanlis anlamissin. Ben niye 15 yasinda bir çocuga profesyonel imza attiriliyor diye elestirmiyorum. Keske Ajax gibi böyle futbolculari bulsak yetistirsek. Benim sasirdigim böyle bir futbolcu aliyoruz ama ben Trabzonspor'u elimden geldigince takip etmeme ragmen 4 ay sonra duyuyorum. bjk 10 yasinda bir çocuk buldu ronaldinho gibi tanitildi günlerce mansetlerde yeraldi. Ben de Sefa Türkmen'i duymadigimdan kim oldugunu bilen var mi diye sordum. Nasil biridir kimdir diye. Sonuçta profesyonel liglerde takimi olmayan bir iliden alinmis. Biraz arastirinca o yasinda amatör ligde top oynayip takiminin sampiyonluguna büyük katki yapan bir yetenek oldugunu ögrendim. Keske Sefa, Ergin, Ali, Ufuk, Ufukhan, Aykut, Emrah, Enis hatta Emre Aygün, Alisen gibi kardeslerimiz bu takimda yer edinse.
        Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• ister misiniz bjk de bize boboyu kiralasin böylece ödesmis oluruz.

olur mu olur

aman ha olmasin....

Yorum

• İlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildi

ister misiniz bjk de bize boboyu kiralasin böylece ödesmis oluruz.

olur mu olur

aman ha olmasin....
            eger tomas jun onlarda kalacaksa olsun[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
            :::TS:::

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=636>
              <T>
              <TR>
              <TD>Trabzonspor Kaptani?nin ayrilik sinyali vermesi bordo-mavili yönetimi harekete geçirdi. Yildiz oyuncuya gelecek tekliflerin degerlendirmeye alinacagi bildirildi
              </TD></TR>
              <TR>
              <TD></TD></TR>
              <TR>
              <TD =D2>Bordo-mavili yönetim, Fatih Tekke?ye gelecek transfer tekliflerine kapisini ardina kadar açti. Ingiliz kulüplerinden ciddi öneriler alan, ancak dönemin baskani Atay Aktug tarafindan transferine izin çikmayan Fatih Tekke?nin bir yil daha mukavelesi bulunuyor.

Satma karari
              Nuri Albayrak yönetimi, her defasinda ayrilik sinyali veren Fatih Tekke?ye talip olan kulüpleri degerlendirip, kulüp çikarlari dogrultusunda kendisini satma karari aldi.
              Fatih Tekke transfer döneminde satilamazsa, gelecek sezon serbest kalacak ve Trabzonspor yildiz futbolcudan para kazanamayacak. Besiktas maçi sonrasi 4 yildir çok yoruldugunu belirtip, "Artik kafa olarak rahat olmadigimi net olarak söyleyebilirim. Bu yil olmazsa gelecek yil Avrupa?ya gidecegim. Bu sene kulübüm izin verirse, takimdan ayrilabilirim" diyen milli oyuncu yönetime üstü kapali mesaj göndermisti.
              radyospor.com</TD></TR></T></TABLE>
              -----------------------------

bize acilen teknik direktör lazim. geçen sonuna kadar lucescuyu bekleyecegiz türünde bir haber vardi. insaallah ayni zurawski türü böyle bir bekleme olmaz.hoca meselesinin 3-5 gün içinde belli olmasi lazim. daha takimi taniyacak eksikleri belirleyip adam isteyecek ooo.

ve Fatih Tekke. ne olumlu ne de olumsuz yorum yapmak istemiyorum. söyleyecegim tek sey zorla güzellik olmaz. eger kafa olarak bitirmisse kalmasinin ne bize ne kendine faydasi olmaz.

takimin yas ortalamasi çok düsük çok tecrübesiz. bu takima maç kazandiracak, zor zamanda sorumluluk alacak, taraftara ve oyuncuya güven veren tecrübeli oyuncu lazim.
              Edited by: TSunami
              :::TS:::

Yorum

• İlk olarak TSunami tarafından gönderildi
                İlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildi

olur mu olur

aman ha olmasin....

eger tomas jun onlarda kalacaksa olsun[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Bobo az buz bir oyuncu degil. Her an gelisim içinde ve su haliyle bile hiziyla, fizigiyle, gücüyle, çaliskanligiyla çok yararli bir futbolcu. Brezilya Ümit Milli idi.Keske biz de öyle oyuncular bulabilsek
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yeni hoca gelmeden tüm transferler haberleri ''hayal mahsulü''.Haberiniz ola...
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Besiktas'in Fransiz hocasi, yönetimin 3 yillik ön sözlesmeye imza attirdigi Basel'de oynayan Arjantinli yildiz Delgado'nun transferini "Ofisimi mi dinliyorsunuz" diyerek dogrularken, siyah-beyazli takima büyük güç katacagini söyledi. Tigana, "Delgado, yönetimin önerisiydi. Arastirdim, izlettirdim. Çok iyi bir orta saha oyuncusu, alin dedim" diyerek Arjantinli yildizi istedigini ifade etti. / fotomac

Bu ismi arkadaslar aylar öncesinden ifade etti. Nedir bizim sorunumuz neden su transferleri her dönem en son dakikaya sikistiriyoruz? YoksaBaskan Sinan Engin'legereginden fazla mi sohbet etti? Hep yanlis hep acemi isler
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                      İlk olarak TSunami tarafından gönderildi
                      İlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildi

olur mu olur

aman ha olmasin....

Bobo az buz bir oyuncu degil. Her an gelisim içinde ve su haliyle bile hiziyla, fizigiyle, gücüyle, çaliskanligiyla çok yararli bir futbolcu. Brezilya Ümit Milli idi.Keske biz de öyle oyuncular bulabilsek

Bobo zaten bejekede kiralik bize kiralayamaz yani, gidip parasini verip aliriz...

Yorum

• Delgado iyi futbolcu fakat yabanci tercihinde kullanilacak kadar iyi
                        futbolcu oldugunu söyleyebilirim,FC Baselin maclarini takip ediyorum
                        herzaman, cok hirsli bi futbolcu ama türkiyede yapabilirmi orasini
                        bilmem Ahmet Hassanin arjantinlisi diyelim,oyun stili tamamen ayni, sac
                        modelide[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• alin size bas bas bagirdik delgado gitti kargalara muhtesem bi oyuncuydu yönetim uyuma....

Yorum

• yazacagim futbolculardan bi kaç tanesini aldik mi(bu kadar eminim)bu is burada biter...

j.aghaowa(shaktar), nuri sahin(dortmund), d.rincon(d.kiev), d'alessandro(wolfsburg), gavrancic(d.kiev), m.izmailov(l.moskova), f.cavenaghi(s.moskova), odemwengie(lille), a.farnerud(strasbourg), p.feindino(st.ettiene), f.mansare(touluse), j.utaka(rennes), k.kaalstrom(rennes), .....erzhakov(zenit), a.tymoshchuk(shaktar), athirson(b.leverkusen), m.zidan(mainz),umut bulut(a.gücü)tolga seyhan(shaktar), emre(a.gücü), m.çakir(g.birligi), bilal kisa(malatya)

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• kamp 6 haziranda basliyor..yani 21 günlük bir süremiz var...yönetimin hizli davranmasi gerekiyor..
                              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Dün Ahmet Agaoglunun dedigi gibi: Bütün yeni transferler yeni sezon kampinin ilk gününde kampa katilmalari gerek.

Ama bizde yine gecen sene oldugu gibi transferler son günlere birakilir.

Aslinda su ana kadar yeni antrenör ve futbolcularin cogu belli olmasi lazimdi.

Bizden yine birsey olamaz!Her sene bosuna ümitleniyoruz.
                                TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                                TRABZON / AYASOFYA MAH.
                                HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

Çalışıyor...
                                X