Bu baslikta geçen seneki baslik gibi 500 sayfa sürüp hayal kirikligiyla sonuçlanmaz insallah önce Lucescu'yu getirip daha sonra yaninda Tolga ile beraber Kayseri'den Mehmet Topuz,Gökhan Ünal;orta sahaya lider bir oyuncu defansa da 2 kaliteli yabanci alirsak takimin UEFA'ya katilmasi halinde is yapariz diye düsünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu baslikta geçen seneki baslik gibi 500 sayfa sürüp hayal kirikligiyla sonuçlanmaz insallah önce Lucescu'yu getirip daha sonra yaninda Tolga ile beraber Kayseri'den Mehmet Topuz,Gökhan Ünal;orta sahaya lider bir oyuncu defansa da 2 kaliteli yabanci alirsak takimin UEFA'ya katilmasi halinde is yapariz diye düsünüyorum.BANA YAGMURDAN BAHSETME YAGDIR
-
transferlerimizden çok bjk ve gençlerin daha sezon bitmeden transfer bitirdigini görüyoruz...
umarim bu transfer sezondan laftan baska seylerde duyariz..
gençlerbirligi belçikada sampiyon olan anderlecth takiminin stoperini transfer etmis.. biz ise avrupaya gidemezsek avrupadan kimse gelmez diyoruz.. bu adamlar nasil aliyor?''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak shedi tarafından gönderildi
Tv 8 de spor programini izliyorken Sinan Engin "Trabzonspor un bu sene çok ciddi ve çok önemli yildiz transfer çalismalari var ve büyük ölçüde anlasilan dünyaca ünlü yildizlar var. Bunun müjdesini ben verim Trabzonspopr taraftarina" diye sürdürdü konusamasinin ve ben inaniyorumki bu tönetim en azindan transfer konusunda 50000 veya 100000$ gibi rakamlar yüzünden elinden futbolcu kaçirmiycaktir
Yorum
-
İlk olarak husolee61 tarafından gönderildiİlk olarak shedi tarafından gönderildi
Tv 8 de spor programini izliyorken Sinan Engin "Trabzonspor un bu sene çok ciddi ve çok önemli yildiz transfer çalismalari var ve büyük ölçüde anlasilan dünyaca ünlü yildizlar var. Bunun müjdesini ben verim Trabzonspopr taraftarina" diye sürdürdü konusamasinin ve ben inaniyorumki bu tönetim en azindan transfer konusunda 50000 veya 100000$ gibi rakamlar yüzünden elinden futbolcu kaçirmiycaktir...anti-klişe timi...
Yorum
-
İlk olarak X-factor tarafından gönderildiİlk olarak husolee61 tarafından gönderildiİlk olarak shedi tarafından gönderildi
Tv 8 de spor programini izliyorken Sinan Engin "Trabzonspor un bu sene çok ciddi ve çok önemli yildiz transfer çalismalari var ve büyük ölçüde anlasilan dünyaca ünlü yildizlar var. Bunun müjdesini ben verim Trabzonspopr taraftarina" diye sürdürdü konusamasinin ve ben inaniyorumki bu tönetim en azindan transfer konusunda 50000 veya 100000$ gibi rakamlar yüzünden elinden futbolcu kaçirmiycaktir
Ben diyeyim sana kiçindan uydurduHAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
Yorum
-
İlk olarak degok tarafından gönderildiİlk olarak X-factor tarafından gönderildiİlk olarak husolee61 tarafından gönderildiİlk olarak shedi tarafından gönderildi
Ben diyeyim sana kiçindan uydurdu
Ahmet agaogludaönceki yönetim için süper transferler yapicak demisti Fasa fiso bunlar... Sinan Engin kim ki bu bilgiyi içerdenalicak... Salliyo bitarafindan iste... ya tutarsa hesabi..."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD vAlign=top>Trabzon'dan Wome Bombasi</TD></TR></T></TABLE>
Bordo-mavili ekip, Inter'in Kamerunlu yildizi Pierre Wome ile yillik 1 milyon 350 bin euro'ya anlasti. Teknik direktör belirlendikten sonra imza atilacak.
<DIV align=center>***</DIV>
Ilk bomba Wome
G.Birligi sezon basinda, G.Saray 20 gün önce elinden kaçirdi. Trabzon Inter'li yildizi yillik tam 1 milyon 350 bin euro'ya imza asamasina getirdi.
Trabzonspor'un büyük bir gizlilik içinde bitirdigi transferin ayrintilarini Fotomaç ele geçirdi. Bordo-mavililer ilk bombayi Kamerunlu sol bek Pierre Wome ile patlatti. Sezon sonu Inter'den ayrilacak olan tecrübeli futbolcu için Trabzonspor yillik 1 milyon 350 bin euro verecek. Wome isminin yayilmamasi için bu transferi sadece baskan ve iki yönetici biliyor.
JOB SÖZÜ VERILDI
Transfer söyle gelisti: Wome'nin menajeri yillik 1.5 milyon euro istedi. Fiyat fazla bulundu. Wome önce vazgeçti. Forvete Kamerunlu Desire Job'un da alinacagi söylenince 1 milyon 350 bin euro'ya is bitti.
Yorum
-
gene yönetim ders çikarmadi kendine anlayamiyorum ben bu isten bise arkadaslar transfer politikamiz hiç bir zaman akilli olmayacakmi ya hoca gitmis yeni hocayla anlasmadan oyuncu bakmaya basladilar gene teknik direktörü bi netlestirin adam baksin takimin durumuna kimi istiyosa onu alingene dolduracaklar takima bi sürü kaz..ma sonra biz gene hocayi yollayacaz takimi oynatamiyo diye foruma ism yazmaktansa bu sekilde telkin verelim arkadaslar sizde biliyorsunuzki transfer politikamiz yanlis düzeltmek için elimizden geleni yapalim lütfen düzeltmezsek gene bi kaç yönetici kendi reklami için takimin paralarini çöpe atacak
herkese saygilar sevgilerBU SESSİZLİK HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR....
Yorum
-
<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=3 width="100%">
<T>
<TR>
<TD =smText vAlign=top background="" bgColor=#f4f4fb><A name=403692></A></TD>
<TD =text vAlign=top background="" bgColor=#f4f4fb>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
<T>
<TR>
<TD =smText width="80%">Gönderen: 13-Mayis-2006 Saat 19:48 | Kayitli IP </TD>
<TD noWrap align=right width="20%"></TD></TR>
<TR>
<TD colSpan=2>
<HR>
</TD></TR></T></TABLE>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="95%" align=center>
<T>
<TR>
<TD =bold>shedi Yazdi:
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" bgColor=#999999>
<T>
<TR>
<TD>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=2 width="100%" bgColor=#ffffff>
<T>
<TR>
<TD =text>
Tv 8 de spor programini izliyorken Sinan Engin "Trabzonspor un bu sene çok ciddi ve çok önemli yildiz transfer çalismalari var ve büyük ölçüde anlasilan dünyaca ünlü yildizlar var. Bunun müjdesini ben verim Trabzonspopr taraftarina" diye sürdürdü konusamasinin ve ben inaniyorumki bu tönetim en azindan transfer konusunda 50000 veya 100000$ gibi rakamlar yüzünden elinden futbolcu kaçirmiycaktir </TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>
Husolee61
ulan acaba dogrumu çok hosuma gitti bu haber hadi bakalim
------------------------------------------------------------ ---
Ara Transfer zamanindadabirisi söylemisti Jun gitdigi an TS nin yeni Santraforu hazir diye. Ne oldu hic bir sey.
Insallah bu sefer cok güclü ve iyiTransfer yaparlar.
Ama ilk önce T.D almalari lazim hemde hic vakit kaybetmeden, bu is daha önce belirlenip ayarlanacakdi, herzamanki gibi bizim Yönetim gec kalmaya alisdiklari icin her seyi Agirdan aliyorlar.</TD></TR></T></TABLE>En Büyük Trabzonspor!!!
Yorum
-
su konuya günde ortalama 20 msg atiliyor...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
Yorum